Close
Faqja 55 prej 87 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 862
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Arben!...ketu te ne shyqyr zotit nuk arrin ndonjehere temperatura deri ne ate pike
    ....mire qe nuk shkon thua,se po te shkonte.......vate Shqiperia pastaj...ne s'kemi as drita as dru zjarri....sa per pyje mos ki merak se s'kane mbetur me qe ti presim ne me sopate.....i kane privatizuar dhe me pas i kane prere politikanet....ata per te miren tone e bene xhanem...nuk eshte se thashe ndonje gje une....ata shiten lenden drusore per te zhvilluar Shqiperine....me leket e fituara ngriten vila lluksoze
    3-4 kateshe dhe ne to,u strehuan te pastrehet....qe te kuptohemi....shtresa me ne nevoje ishin politikanet...ata ishin pa shtepi se ne te tjeret i kishim shtepite tona.....thone qe niveli i Fierzes po rritet 5-7 cm ora....ky eshte nje lajm qe na ka lumturuar pa mase....thone se se shpejti do te kemi drita....do zoti nuk eshte edhe ky nje mashtrim i radhes.....megjithate,te rroje rakija se te tjerat rregullohen
    gezuar...

G....!Mua me behet qefi qe patriotet e mi sa po vjen e po shtohen ne kete teme.
    Sa per rakine,me sjellin shpesh pasi mbarohet shpesh,e konsumoj shume te uruaren....me eshte bere e domozdoshme si puna e ujit....lere qe ti i di shume mire keto gjera....forca e zakonit"....gezuar vlla dhe te uroj nje jete sa me te lehte ne emigrim....megjithate,nese e ndjen ndonjehere veten te lodhur,shko dhe pusho atje ne viset tona....nen hijeve te pemeve....rreze nje burimi me uje te ftohte akull...me nje shishe raki ne dore,e me nje qingj te pjekur ne hell...kjo eshte parajsa...gezuar....nje dolli per parajsen tone....asnjehere te mos e harrojme....

Ajzberg o xhan...Ajzberg o shpirt!...ma bere zemren mal o xhan i vllait...te pish raki vlla sa te te doje kokrra e qefit se mban kjo e uruara melci e jona...pi byrazer me shoqerine se nuk na gjen gje nga keto gjoba neve.....ca tju bejme atyre gjobave te policeve te qarkullimit qe nuk njohin kodin rrugor neve pa keto te tjerat
    jane gjoba qe i paguajme me qef....ja te paca.

O Don Zuan!...po ku je or vlla se na thave syte?!...po ti a je nga Skrapari or babaxhan....mos ki merak vlla se nuk te detyron njeri te tradhetosh rakine....ne veren jua ofrojme si mundesi ketyre anetareve te tjere qe nuk e kapercejne dot rakine se ju merr zjarr fyti....po ti c'ke o vlla...ti me ke mua...Arbenin...Prine...Santon ...G.....-ne.do pime bashke raki sa ti luajme fene.
    Ja nje me fund per shendetin tend....ahahahaha...te paca....qenka raki e mire kjo e reja.

Kujdestare Alnosa!...me fal kujdestare...te betohem se nje gote piva...te premtoj se nuk kam per te pire me....do te ngre vetem nja dy shendete te tjera dhe mbarova....me qe ra fjala nje shendet e kam per ty.....gezuar

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Gezuar Te Gjitheve..............

Ju Pershendes Dhe Flm Per Mikpritjen..................

Respekte
    "Carpe Diem"

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Me mbesa e niper te tille nuk kam ce dua me jeten time.
    Kisha kohe pa ju lexuar dhe mendova*para se te marr ndonje informacion nga forumi te pi nje gote por shoh qe jo vetem s'u ka zene pija po ju jeni ata qe e komandojne ate .
    Zili ju pacin te gjithe, me keni kenaqur pa mase vazhdoni !
    Shoku Tanku gezime !
    Ben Kote gezuar!Kur do kthehesh prape ne Zurih!
    Ju paca goje embel e te mencur!
    Te keni respekt per djemte e vajzat prej Kosove do t'ju jem pafund mirenjohes me shume sec ju jam.Nese BESEN shume nga ne e kemi lexuar une e kam provuar.
    U dedikoj shume Kosovareve jane BURRA ,jane jo me pak SHQIPTARE se ne ndaj merreni fjalen time si depozite ne banken e ndienjave tuaja.Deri tani e keni bere ju falenderoj.
    Nuk dua t'ju prish humorin dua te ndaj me ju te ardhmen....piken e fundit te RAKISE(me te madhe).

Respekte nga DAJO! Me fund nje teke se, s'kam me takat, marr ilace.
    JU paca te shendoshe e me mend!
    __________________________________________________ _________
    *Nuk eshte karakteristike imja ne pergjithesi per aresye shkollimi.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Ne radh te par pershendes te gjith shoket e mi kudo si ndodhen,te gjith pijanecet e rakis/konjakut/poncit apo ujit te gazuar

RrespekTe -_ ^
    Feel the pump √

pershendes ket siper qe o yll fare, me nje dopio qe eshte raki rrushi!
    the more you love a memory, the stronger and stranger it gets

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Kujdestare Alnosa!...me fal kujdestare...te betohem se nje gote piva...te premtoj se nuk kam per te pire me....do te ngre vetem nja dy shendete te tjera dhe mbarova....me qe ra fjala nje shendet e kam per ty.....gezuar
    ha ty te marte dreqi koken tende te marrte ,qe me bere dhe kujdestare !!
    gezuar tanku gezuar .....dhe flm dhe per shendetin .me shendet qofsh dhe ti .

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Shoku gezuar !
    Do zoti regollohen problemet me energjine se s'ka me keq....
    Po jo vetem te ngelet ne dore te zotit .Ata te politikes le t'i lene pijet me ngjyra se e lane namin.
    "Shqiperia nuk do shume filozofira te behet do vetem pune te ndershme nga te gjithe,do forcimin e besimit te popullit ne te ardhmen drejt BE."..Mire e thashe kete apo te filloj dhe une dyshimet ndaj vetvehtes....
    Alnosa !
    Gjynah te qahemi sivjet akoma se kemi marre lopaten ketej nga lagjja jone thua do te nderrohet koha dhe te kemi dimra te tille ketej nga New England?!
    Gezuar !Ajo me bibat .....vdeksh degjove apo jo....(nuk dalin mallkimet e mia eeee mos u bej merak) .

Po po po po ......DAJO.
    Na bere merak me keto "efecte" pse na kujton gjera qe ne i kemi baze ne komunikimin tone, mos valle dhame ndonje shenje devijimi nga direktivat e pashkruara por te qarta per ne , te shoqates?!
    Jo vetem kosovaret por cdo shqipfoles ne kete tavoline gezon respekt dhe barazi.Ketu kemi shpirt te gjere dhe shume dashuri per te gjithe ,ndaj menjanoje idene "friken"se do te dalim nga vetvehtja, per kete te siguroj.
    Ne Zurih erdha ne korrikun e kaluar nuk e di nese u takuam,megjithate kesmet nga behari do vij me familjen per ca dite.
    Hajde, jave te bukur te gjitheve mire u lexofshim!
    Gezushem!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Arben Ore Bibat Ekane Rregull .po Cti Bejme Ne Ketej Thuaj Qe Ka Rene Bora Deri Ne Gju !!
    Po I Kepus Nje Mostevajtur As Ne Shkolle E As Ne Pune Sot !se Spo Fitojme Gje !!! Rri M, Aty Ne Shpi Ham Nga Ne Cop Buke Dhe Jemi Rehat ..

Hajde Gezuar !!!

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Alnosa eshte kollaj te kollesh shik po jane ca gjera qe duhen bere patjeter.Ju beqaret duhet t'i shijoni keto vite se po krijove familje harroji pastaj.
    E mira vonon pak po nuk harron te vije,ndaj dicka do te fitojme mos u dekurajo,bile do te fitojme me shume se c'mendojme duke ditur se fshehim brenda ne vehten tone gjera qe nuk ua dime vleren dhe qe duan pak vullnet te dalin ne pah .
    Kam nje te njohur ketu afer qe nuk i hiqet nga goja ne cdo muhabet shprehja :Sa kot kemi qene na kane ikur vitet kot (e ka fjalen per vitet e diktatures).Megjithese eshte 50 vjec dhe gruaja e tij aty afer duhet te jete ata vene ne shkolle per te mesuar anglishten dhe mos te harroj , nuk kane probleme ekonomike fare dy femijet te martuar, me pune te mira, nje pallat te tyren dhe e filluan nga zeroja ne 1998-ten.Pune ,vullnet dhe asgje tjeter.I kam zili ata njerez ,i kam shembull.
    Raste si keto ka plote ti e di vete ndaj, vallezoje kete tango ku koha te ftoi dhe mos harro se te ftoi ne nje moshe te bukur.....Nese nuk ke partner merr enderrat dhe fillo se muzika po vazhdon c'pret akoma (ose zgjoje partnerin nga "gjumi")...
    Paskam oreks sot por, jo me kohe .
    Bye ....
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Di Ana!..te falenderojme edhe ty per kohen qe na kushton....ne fakt,ne ketu pime raki por meqenese ti je vajze e mire,po e bejme nje perjashtim,po te lejojme te pish vere

Dajo te paca!...si ta them,ne veten e kontrollojme ne bashkepunim me rakine.
    Sa per ate gjysem verejtjen qe na bere,une bashkohem me ate kunderverejtjen qe te beri shoku Arben....ne ketu i trajtojme te gjithe shqipfolesit me te njejten mase rrespekti dhe dashurie....per te marre nje shembull,do te vecoja nje vellaun tone Kosovar te cilin ne e kemi pranuar ne gjirin tone megjithese s'e pi rakine...e
    kemi dhe e duam si syte e ballit pamvaresisht se ndonjehere na flet ashper jo se s'na do,por se shqetesohet per shendetin tone

Ahhh moj Alnosa qe e marrte dreqi e marrte kete koken time te shkrete!...po ty vertet kujdestare te kemi moj e uruar....po te mos ishe ti qe te na terhiqje veshin
    ne ketu do te kishim bere namin,te gjithe do te deheshim ne kulm dhe do ta humbisnim fare llogjiken pastaj...hahahahhh...

Arben!...e the aq mire sa s'behet por nga e thena ne te bere,na ndan nje klase politike e tere..))...edhe zoti eshte i inatosur me ne pasi per 50 vjet ne e mohuam
    dhe me sa duket akoma s'i ka dale inati....sa per besimin,nuk eshte se s'kemi besim qe do te shkojme drejt familjes se madhe te BE-se por eshte familja ne fakt qe nuk ka besim te ne dhe nuk e di nese do ta krijoje ndonjehere....te pakten jo per aq kohe sa keta politikanet tane do te vazhdojne te pine pije me ngjyre..)))

Faqja 55 prej 87 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •