uaaaaaaaa mami qonka bo AA meeting dhe ketu ahahahahahahahahahah o zot mashkullia shqiptare e deme ka lind se dine nga bie jugu e veriu nqs me kuptoni![]()
uaaaaaaaa mami qonka bo AA meeting dhe ketu ahahahahahahahahahah o zot mashkullia shqiptare e deme ka lind se dine nga bie jugu e veriu nqs me kuptoni![]()
the more you love a memory, the stronger and stranger it gets
jo ste kuptoj ku e ke fjalen rrushe .....
mirse erdhe ketu nje her ti ...
nga nje dopio te gjitheve ketu nje here meqe erdha dhe une
ME RA NDERMEND ME RA PO ISHA E ZENE ME PUNE .
ME ATE MBAJTJEN E KOKES PER TE VJELL ,PO PIVE DERI SA TE VJELLESH ATJE DO TE LE GURMAZIN TE NXJERRESHSE DHE BURRI IM TE ISHTE SDO JA KISHA MBAJT KOKEN KUR TE VILLTE NGA PIJA , PO DO E KISHA NXJERR FISHEK PERJASHTA ,TE FLINTE NE SHTEPINE E GJITONES .
KETU JEMI SHOKU TANKU DO VIJME DO TJU SHIKOJME .
HAJDE GEZUAR DHE SHKO BEJI NANI TANI ............................
Do me falni per mungesat qe kam bere, por ka qene faji i Telekomit.
Ne rradhe te pare i uroj te gjithe antareve te Shoqates: Gezuar 2007-en, shendet, lumturi dhe ndonje lek ne xhep!
E di qe eshte ca me vonese urimi, por prap quhet, sepse sot eshte Viti i Ri alla turka
Kam bere mungesa ne Shoqate, por goten e rakise nuk e kam ndare asnje dite nga dora.
Gezuar dhe nje here vellezer dhe motra, iu degjofsha te miren!
Gezuar Pri te paca....si i thone nje llafi,me mire vone se kurre....gezuar 07-ten e ta kemi Telekomin
Ahh moj Alnosa sa e ashper qe tregohesh.....gur e ke ate te shkrete zemer...
po ti e di moj e uruar se une pa rakine nuk mund te jetoj dot asnje dite....ku do te
gjej mbeshtetje une i shkreti...
Mire se na erdhe Skorpionking!...faleminderit per qerasjen por nuk ka lezet se na gjete ne tavoline![]()
TANKO gabohesh kur me quan mua te eger ...
biles as mimika ime ne siperfaqe nuk te ben te dallosh qe une jam e eger ,jo per gje po jam shume harmonike ,me pelqejneshakat pa krip ,dhe karakteristik e imja eshte se nuk i shikoj njerezit nga aparenca e jashtme ..po kur sme ke par dhe njef ashtu ndoshta te dukem ........
sa per kujdesjen tende ,po nuk u kujdese vet ti mos prit nga te tjeret se po prite kan me te vjedh portofolin ,nga kujdesja e tepert ..........................hahahahahaha
hajde gezuar njeher dhe kujdes kur te pish mos u deh se do ngelesh me koke ne vc pastaj hahaha
Ore kamarier do vish te na besh ndonje metaxa.
Tanku ec ta jap nje teqe
Nosa po ti moj xhane,c`kerkon ketu ke pijanecet ?
Mesiguri ke ngatarruar lokal)
Feel the pump √
Duke iu uruar te keni te gjithe ; nje organizem rezistent , imunitet te forte , dhe ate qe j'u dallon nga jashtetokesoret, mendje te shendoshe, po e boshoj dhe une nje gote me RAKI "te sinqerte".
Perdora termin" te sinqerte " se para ca ditesh piva nje RAKI(me thane) por, pervec gjendjes se lenget dhe ngjyres, asgje nuk kishte te perbashket me RAKINE.
Nuk do te ishte me e drejte neper lokale te sherbehet RAKI e kontrolluar(analizuar kimikisht),e etiketuar nga nje organ kopetent?
Ajo raki(e shkruaj me germa te vogla se nuk ishte 100%) me ka paralizuar sistemin qendror te shperndarjes se urdherave ne organizem dhe per servis do te me duhet nje muaj(tokesor).Ka nga ato,ata qe provojne per here te pare raki te tille dhe per ata ngelet hera e fundit dhe opinioni i keq per RAKINE e vertete.
Ndaj niper e mbesa, te kini dhe ju kujdes mos e pesoni si Dajua.
Shoku Tanku,Beno bejani te ditur drejtoreshes kete ngjarje.
PRI_LTN po e kthej nje gote per ty . Kenge te kesh ngahere e gezime.
"RAKINE nuk e solla une, Ate e gjeta midis jush."
JU PACA ME GEZIM MBESA E NIPER TE DENJE !
Pershendes gjithe pijedashesit dhe pijedasheset...!
![]()
Krijoni Kontakt