Emo Mir Thua Ti ,po Se Shqeva Nja 2 Pal Kepuce Une Se Nuk Me Zune Kembe Dhe ..sa Ne Nje Vend Ne Tjetrin ...
THEKTHI MIRE SE ERDHE KETUJA ....
Emo Mir Thua Ti ,po Se Shqeva Nja 2 Pal Kepuce Une Se Nuk Me Zune Kembe Dhe ..sa Ne Nje Vend Ne Tjetrin ...
THEKTHI MIRE SE ERDHE KETUJA ....
Shpresoj qe ato kepucet te mos i kesh patur firmato......me qe me pyete per vitin e ri zotrote,ja ku po ta them.....vitin e vjeter e lame tape dhe vitin e ri e gjetem po tape...me fal,desha te thosha te kunderten por nga qe pime shume
na u duk sikur pine edhe viti i vjeter dhe ai i riu bashke me ne
O Thektho!...leri llafet ti dhe hajde pi ketu bashke me ne se ngele duke qare
ke per te pare se si kane per te pushuar lotet...
Kisha nje shishe Raki
Thashe ngadal po e pi
Goten e pare per ty e pi
E dyta me bente zili
Te treten dopjo e piva
Me te katren ne mes ariva
E keshtu ajo e uruar
Dalngadal kish perfunduar
Nje dite nje person shkon tek doktori, behet operacion dhe doktori i thote "duhet te lesh alkoholin sepse do vdesesh" pijaneci i thote "po si te le alkoholin more doktor? por kur te dalin ato qepėt e njoma ne pranvere nuk mund te rri pa e hedhur nje gote!" doktorit i iken truri fare si alkoholist vetė dhe i thote "Pije mor qi rropt, mos ta ndin"
Sa mire qe e gjeta edhe une kete vend ose vendstrehim shpriteror bashke me pijanece shqiptare.
O sa qejf kam me pi nje here me Ceken dhe ta prezantoj me pijanec Anglez:-) dhe t'ja marrim nje here vėnēe!
Na e hej, ku e con ate ti ore, eshte nusja jone ajo!
Gezuar velahu dhe mos tė tė zentė viti tė riu! urime nga greqia
vendstrehimi duhur,por nuk strehoesh nga alkohooli .perkundrazi rrethohesh.Postuar mė parė nga saimiri-uk
hhheee jam i dehur ME E BESUESHMJA ME DUKET DYSHIMI
ME E DYSHUESHMJA ME DUKET BESIMI kerkoj drite ne erresire
kerkoje erresire ne drite
pershendetje te nderuar vellezer dhe motra
hajt edhe nje me eks o shoku_tanku se ky i ftohti na e shton me shume dashurine per rakine
Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
Po e kthejme edhe ne te tjeret nje me eks or shoku tanku se ky greendrag eshte i papame nuk e le qe nuk e le kete eksin asnjehere ,duket se e ka synin si filxhan e ka
Se pari do te doja ti uroja mireseardhjen Sajmirit,anetarit tone me te ri ne kete tavoline.....gezuar vella e mire se na erdhe......keshillat e doktorit per seren tone, nuk jane gje tjeter vecse shenja xhelozie,ai pelcet nga inati se nuk pi dot si ne pasi detyra ja ndalon nje gje te tille....ai qe me cudit me teper eshte Fisniku"
ti mor vlla doktor nuk je....c'fare ke mor byrazer qe na e prish qefin?"....per me teper qe ai kandari i drejtesise,nuk mund te peshoje mire po nuk u lye me alkool
Greendrag,Mogli".....shoket e mi".....me falni,po e perseris edhe nje here se nuk e thashe mire...vellezerit e mi"....juve u paca sa malet....per ju pi jo nje, po nente dhjete e nje gota me eks,me fund apo si ti doni ju.....aahhh" u paca
Po ky Arbeni ku humbi more vellezer?!.....u bene ca dite qe se kemi pare.....na beri merak.....kam menduar te lajmeroj policine.....uroj qe te jete mire dhe te mos kete patur ndonje problem me overkonsumimin e alkoolit....pi vlla po me terezi...mos na shiko ne se jemi cuna te rinj, pime dhe mbajme por ti je moshe e thyer mer byrazer.....e di qe qefi eshte i madh po mosha nuk eshte me ajo e dikurshmja...![]()
ja te paca o shoku tanku (o vlla se u ngaterrova)jam pak me vonese po isha duke kthyer nja dy teke me eks,po sic e sheh dhe vete ja futa dhe nje konjak se ti e di qe e kam fiksim une ate te shkrete,nuk e ndaj dot nga zemra.Kete goten qe kam perpara do te kthej per ty ,me fal se eshte pak e vogel.Neser do pi nje me te madhe .Ja te paca si nga hera.
Krijoni Kontakt