Close
Faqja 45 prej 87 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 862
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    O Derman Po Si Nuk Solla Mor I Uruar .
    Ne Rroskovec Te Fieri E Bleva More.
    Se Ne Ne Pallat Ku Ta Mbjellim Rrushin Ne BALLKON
    U Pim O Il-santo E U Pime Sa Edhe Sot Me Dhemb Koka..
    Megjithate 2 Shishe Mi Dhe Shoku Tanku .ato Do I Ruaj Per Embelsir ...
    Po Ftot More Fieri ,une Per Vete Ngriva Po Shyqyr Qe Kane Rakin Ata Ne Shqiperi Qe I Ngroh ,po Megjithate Mua Me Pelqeu Se Lokalet E Ngroht Ishin .
    Hajde Gezuar Patriot Dhe Urimet Me Te Mira Per Klete Vit ...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Aman se une skam pire fare.Piu vetem elefoni edhe mu deh sa spo e gjej dot ku eshte.

Duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Raki Shqiperieeeeeeeeeeeeeeeee

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Pnp................

Gzuar Te Gjithve

Ju Pershendes me funde kte gode
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Gezuar Babe ,il Santo Hajde Se Une Po Te Jap Raki Shqiperie .se Shoku Tanku Nuk Kujtohet Ndonjehet Te Shtroj Tavolinen ..
    GEZUAR TE GJITHEVE .

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    O Patriote shtroje ti se pijem te gjithe.

Si ma kalove ne Fier derman se une u keputa duke e pare ne Fotografi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Il Santo Shume Mire Ja Kalova Derman P[o Ftoht .nuk Vihet Ne Dite Dimri Ore .por Mende E Mija Thuaj ...
    Po Shume Bukur Ishte Ndertuar Fieri .i Brodha Te Gjithe Lokalet Ma Te Bukur .bar Rinija Ishte Bere Perfekt .po Ashtu Edhe Andej Nga Portokallet .nga Ndertimet Me Te Bukura ....

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ohoho ohoho.....kush me ka ardhur muve....kush me ka ardhur muve....po shyqyr ore qe mu mbush nje here tavolina plot se mu tha gryka e syte.

Po shyqyr moj Alnosa qe na erdhe ne tavoline se per pak kujtova se kishte ndryshuar destinacion avioni.....po e bere balten e myzeqese lluce e bere duke gjezdisur andej ketej moj e uruar.....myzeqaret e shkrete nuk kane leke te blene as cisme llastiku per ti dale ne krye asaj lluce qe krijove....megjithate ti kane bere hallall leket e cizmeve sepse u c'malle me te gjithe.....me qe erdhe ne Shqiperi,ky vit ka per te ecur mbare....te jesh e sigurt!.....po e ngre nje shendet per ate nusen e dajes tende...e para sepse e kam patriote dhe e dyta sepse na ka bere te ndihemi krenare qe jemi Skraparllinj.....gezuar e ta kemi me jete....ju si nuse daje...e une si patriote......po e pi nje shendet edhe per ty....gezuar e mire se na erdhe...

Arben....po si more derman nuk paske pire per vit te ri?!...jo se une ketej i lojta fene per 4 dite rrjesht.....kur me doli pija kujtoja se ishim akoma ne 06-shten
    ate garen e Greendragut e fituam te gjithe bashke biles mund te them se e fituat ju pasi rakija na kapi duke ngritur shendetet tuaja....aq shume pime saqe filluam ti kemdonim Cercizit dhe Selamit me kitare....keta vampiret e mi,kur pine ju hipen frymezimi per te kenduar se kur jane esell as qe e marrin mundimin....hajde gezuar Arben dhe qofte ky nje vit sa me i mbare per ty,familjen tende dhe per vampiret e rakise...

O Santo....po prape pa raki ti mor burr i dheut?!...po na bere verem mor vlla!
    Po te pakten te me kishe thene te te kisha derguar ca mor mor mor.....kjo ishte gjeja me e hidhur qe kam degjuar per kete vit,per nder....nejse,mos u merzit
    te premtoj se per vitet e tjera nuk ka per te te ndodhur me nje mizori e tille..
    zotohem perpara teje dhe perpara te gjitheve se do te te dergoj c'do fundviti nje 5 kileshe me raki....edhe po s'me lane ta kaloj ne dogane,do te ve ne funksionim ato nendeteset e ndryshkura te Pashalimanit dhe do te ta sjell.....mund te dalesh e ta presesh ne brigjet e Barit....nendetesen mund ta dallosh pasi ngaqe eshte e amortizuar eshte bere si kullorese makarronash dhe nxjerr lart flluska....gezuar e mos te te shoh me ne kete gjendje se me pikon mu ne zemer kur te shoh keshtu.

Ballakum!...gezuar plako...te paca....qofte ky vit me i mire per ty e te afermit e tu
    ....e kalofsh me shoqeri e me sa me shume raki

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Ohoho ohoho.....kush me ka ardhur muve....kush me ka ardhur muve....po shyqyr ore qe mu mbush nje here tavolina plot se mu tha gryka e syte.

Po shyqyr moj Alnosa qe na erdhe ne tavoline se per pak kujtova se kishte ndryshuar destinacion avioni.....po e bere balten e myzeqese lluce e bere duke gjezdisur andej ketej moj e uruar.....myzeqaret e shkrete nuk kane leke te blene as cisme llastiku per ti dale ne krye asaj lluce qe krijove....megjithate ti kane bere hallall leket e cizmeve sepse u c'malle me te gjithe.....me qe erdhe ne Shqiperi,ky vit ka per te ecur mbare....te jesh e sigurt!.....po e ngre nje shendet per ate nusen e dajes tende...e para sepse e kam patriote dhe e dyta sepse na ka bere te ndihemi krenare qe jemi Skraparllinj.....gezuar e ta kemi me jete....ju si nuse daje...e une si patriote......po e pi nje shendet edhe per ty....gezuar e mire se na erdhe...

HAHAHAHA TE MARTE DREQI TY TE MARRTE .HE MYZEQARE ,LALUCE JAM CKE TI .
    DHE BALTEN ZBATHUR E SHKELA SE ASHTU ME PELQENTE .NUK VESHA AS CIZME e as CORAPE ..PASTAJ CIZMET I DUAM PER JU QE NA VINI MYSAFIR NGA QYTETI HAHAHA
    PO SI JA KALUT NJEHER ME VITIN E RI .NA TREGONI NDONJE GJE TE BUKUR ..
    SE UNE I SHETITA FSHAT E QYTET.BALT PA BALT UNE U KENAQA ,PO ME BALTE JEMI MESUAR NE O DERMAN .......VETEM NJE GJE ME BENTE PAK PERSHTYPJE KUR ERDHEN DISA SHOQE TE MIJAT PER VIZIT NE SHTEPI HYN ME GJITH KEPUC BRENDA ,PO MIR ATE PO I KISHIN ME BALTE ,MOJ I THASH KU VENI SIKUR PO SHKONI NE DYQAN JU ...QESHEN ME TE MADHE SE E DININ QE SJA KISHA ME TE KEQ .FTOT MORE I URUAR BENTE .MUA ME NGELI BATANIJA NE KURRIZ SA HYJA NE SHTEPI BATANIJEN NE KURRIZ E MBAJA ........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 06-01-2007 mė 16:50

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Apo ty te paste me ymer Myzeqeja,shoqata jone dhe e gjithe Shqiperia....
    duket qe te ka shijuar shume ajo balta e Myzeqese se paske mbetur shume e kenaqur...me behet qefi....nuk thone kot...ne vendin tend,balta eshte me e embel se mjalta...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    mos pini shum se u bot tap gjith
    #VamosArgentina

Faqja 45 prej 87 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •