Ej nuk jam me fiksime per rakilundren .Ri n Tiron por origjinen e kom nga Permeti o komshi.
Ej nuk jam me fiksime per rakilundren .Ri n Tiron por origjinen e kom nga Permeti o komshi.
Mireseardhe Ajzberg !Gezuar !
Shoku si po shkojne pergatitjet per percjelljen e vitit 2006?
A jane duke ardhur emigrante per festim ne vendlindje?
C' thote shtypi, eshte e mjaftueshme "energjia"*ne pergjithesi per te pritur 2007 sic duhet,me gezim e shprese?
Gezuar te gjitheve!!!
__________________________________________________ ___________
Rakia,energjia elektrike,ajo shpirterore etj...
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Aizberg!...me vjen keq qe nuk perdor gjuhen e Permetit...eshte nje gjuhe teper e bukur.......meqenese je me origjine nga Permeti do te doja te te pyesja nese e ke provuar ndonjehere veren e Leskovikut.....une e kam provuar diku nga 94.....ishte nje vere 8 vjecare......pata pershtypjen sikur po shijoja mjalte.Edhe Rakija e Permetit nuk eshte e keqe.......ne mungese te rakise se Skraparit do ta pija me kenaqesi.......gezuar komshi
Arben!......qeverria na ka premtuar se per festat e fundvitit do te kemi energji pa nderprerje.......e thene midis nesh,une nuk eshte se u besoj shume ketyre premtimeve....ne fund te fundit,ne jemi mesuar te degjojme premtime boshe nga ana e qeverritareve.........une tashme nuk u kushtoj shume rendesi ketyre gjerave
Mua viti 06 do te me lere tape dhe viti 07 do te me gjeje po tape......po pres disa shoke qe do te vine nga Greqia edhe ata me deshiren per tu dehur me Raki se u eshte bere Uzoja si burri i nenes ju eshte bere.....problemi eshte se jane bllokuar ne rradhet e gjata qe jane krijuar neper dogana.........une po i pres nga ana territoriale Shqiptare me nje shishe Rakie ne dore....do te gezohen shume kur te me shohin.......do ta djegim Kakavijen me Raki.......hajde gezuar....ta pime nje gote bashke para se te takohem me miqte e mi...![]()
O SHOKU o flori djale!
TE pijme sa ti (ashtu ate )sa te fluturojme do pijme se njeriu nuk qenkerka formuar prej mishi dhe kocke qenka hekur e shkuar hekurit,qenka i forte nuk u lodhka kurre, po te kete ambient shoqeror,miqesor dhe familjar te shendoshe .
Nje mesazh dua te transmetoj.
JETA eshte e gjate por ngaqe MOMENTET e bukura jane pak,na duket e shkurter.
Pra, le te shtojme momentet e bukura ne jete (duke i shoqeruar ato me RAKI)qe te jetojme me gjate.JETA ESHTE E BUKUR dhe PIKE.
HAJDE GEZUAR! KU JENI JU MIQ TE TJERE HAJDE GEZUAR TE GJITHEVE !
Kam pir njė raki skrapari dje more trima, po tė mrekullueshme.
Ta kėrrnaqte shpirtin vėrtet.
Direkt mu kujtuat ju ore trima e trimėresha.
Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
Greendrag Qofsh I Gezuar Shendet , Pare Dhe Raki Skra-pare!
Po E Kthej Me Fund Per Ty, Mik I Nderuar .
Shokun E Kemi Ne Linje Me Duket Hajde Dhe Nje Per Shokun,me Fund.
EDHE nje per PRI qe qenka ne linje,me fund!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 26-12-2006 mė 10:49
njehere jeshe ne buz te vjoses..
gerrmova te bregu e bera nje grope ne zhavorr.. e tu be aty nje uje i kulluar e i ftohte qe cte te them.. dhe pime e u kenaqem..
kjo eshte pija me e mire e permetit dhe gjithe botes..uji..
ashtu thot dhe Korasoni..
mjer kush pi me tepri..
sa posht vete i ngrati..
Brar
Po uje na duket edhe kur e pime viranen Raki
O Brar djali!....po nuk ka qene uje ai qe ke pire ne Vjose more i uruar....ka qene Raki e kulluar.....pyete nje here ate shokun qe beri gropen se mos i ka hedhur ndonje shishe Raki brenda....
Greendrag!....po si ore paske pire raki Skrapari ti dhe nuk me paske ftuar mua
ndihem shume i zhgenjyer prej teje miku im.....nejse,rendesi ka qe te mos e perserisesh me kete gabim....hajde gezuar...
Fjale te shenjta nxjerr nga goja more Arben......amin edhe nje here....
Te gjithe krenohemi me ty....te kemi nderin e tavolines.....po e pi edhe une nje gote te madhe me fund per ty or mik....ja te paca.........sikur te ishe ne Shqiperi do ti propozoja presidentit te republikes te te dekoronte me urdherin e larte te punes.....ose si eshte ajo tjetra me urdherin e Skenderbeut per motive te larta patriotike......nje pijetar dhe patriot i shquar si puna jote do ta kishte hak nje stimul te tille....
Ajzberg.......mos fol me se e prish or mik......si uje na duket vertet viranja...
Gezuar SHOKU!
Mos me thuaj nga keto fjale se me bere me turp.
Nuk jemi ne per medalje, as per stimbuj te karakterit kombetar,jo per gje po, kur te shkojme per t'i marre ato ne ndonje salle te madhe, kam frike se do te mblidhen aq shume rakidashes, saqe nje "shkrepse"sikur te ndizet do behet nami dhe s'kemi nge tani per keto gjera .....thone qe duhet te ndalosh RAKINE pastaj.
BRARI GEZUAR per shume vjet,shendet dhe ekuiliber shpirteror !
Sa mire qe ke provuar ujin e VJOSES LEGJENDARE eshte fat per cdo njeri dhe sikur te laget pak ndersa po te pish nga burimet e saj te pa infektuara nga kimikatet me gjithe mend ndryshon si njeri.
Ai, eshte uji qe, para se ne Vjose te shkoje, pershkon token ku jane mbjelle hardhite nga te cilat nxjerim RAKINE (u shtofte e mbreterofte)pra, nena natyre i dha atij uji nje detyre me te veshtire se te perdoret per tu pire dhe shkoje ne det.
Ca njerez pelqejne te veshtiren, c'ti besh, keshtu e ka njeriu.Edhe ti BRARO ne thelb dukesh se pi ndonjecike por ,"fshehur"....nuk ka rendesi kjo, rendesi ka qe je ne rruge te drejte ,je duke pergatitur territorin per t'u bere nje pijetar i denje.
Mos u mundo te me kuptosh pa pire, se do te japesh mendim te pjeseshem.
Hajde gezuar VITIN E RI , SHENDET E MIRESI PACIM TE GJITHE!
C'u be drejtoresha mor aman...akoma fluturon.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 28-12-2006 mė 08:55
Krijoni Kontakt