Gezuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar edhe nga une edhe po pi pa pushim te justifikoj mungesat.Drejtoreshe aman kujdes ne atdhe se mos na turperosh na e mbaj lart Emrin e Shoqates.![]()
Gezuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar edhe nga une edhe po pi pa pushim te justifikoj mungesat.Drejtoreshe aman kujdes ne atdhe se mos na turperosh na e mbaj lart Emrin e Shoqates.![]()
Postuar mė parė nga DAJO
...c'emer ti veme nipit ooo
uoo Dajo?...
Me kenge te presim ketej ne.
Hajt mireseerdhe, Gezuar!
Arben!...ato kampionatet ketu tek ne vazhdojne akoma,prandaj edhe mua do te me duhet te shqyrtoj c'do mundesi per te qene i pari i fshatit.......+trukeve qe perdor ne muhabet me duhen edhe alternativa te tjera per te rritur rezistencen
ndaj pijes,megjithese njeren dhe per fat te mire ate me kryesoren e kam gjetur ne saje te eksperiences qe kam perfituar gjate gjithe ketyre viteve karriere......ajo eshte gjendja shpirterore.....nese je ne humorin e duhur atehere pija e ka teper te veshtire te te vere poshte......ky eshte celesi per te qene gjithmone i pari ne muhabete...
Per Drejtoreshen mos ki merak se do ta presim ne menyren me te mire te mundshme......te siguroj se ka per te mbetur teper e kenaqur......do te shkoj personalisht ne Rinas per ta pritur........me kale do te shkoj e do ta marr.....ne vend te bandes frymore do te marr sazet e Permetit.....do te bej c'te jete e mundur qe ajo te jete e kenaqur...te jap fjalen.
Gezuar PRI!......i kalofsh sa me bukur festat e fundvitit.......pifsh sa me teper raki
e befsh sa me shume qef me rrogen shtese.....une per vete me rrogen qe mora shtese do te organizoj pritjen qe do ti bejme Drejtoreshes...
Ajzberg!...mos i beso shume asaj rakise se Lundres se nuk eshte aq e mire sa duket......mua personalisht me duket si uje kanali....ndoshta kjo ndodh nga qe ne Skraparllinjte jemi mesuar te pime raki e cila eshte 200% alkool....gezuar...)
Dajo......se pari dua te te uroj mireseardhjen ne tavolinen tone......se dyti dua te te them se galaksia jone nuk eshte ndonje humbje e madhe perkundrejt asaj qe ne kemi fituar......u endem neper univers per te gjetur pak lumturi......kush tjeter mund te na e dhuroje kete lumturi pervec pijes sone te dashur,rakise?!.....gezuar vlla....te jesh i sigurt se ketu ne kete tavoline fillon dhe mbaron i gjithe universi
te jesh i sigurt se rakia eshte ajo kupa e Graalit te shenjte qe kemi kerkuar gjithmone.......me ne fund e gjetem dhe duhet te lumturohemi per kete fakt
Geeeeeeezuuuuuuaaaaar Saaaaaantoooo!!!.....ke bere shume mungesa shoku im
le te shpresojme se do i justifikosh tani ne kete periudhen e pushimeve dimerore
le te shpresojme se do ti cosh ne fund ato dollite e lena pergjysem....kam besim te ty pasi je nje nder anetaret me te vjeter te kesaj shoqate......jam i sigurt se do te rifitosh kohen e humbur duke rimare persiper te gjitha pergjegjesite e tua.....e di qe nuk ke per te na lene ne balte ......nje shok i mire si puna jote nuk mund ta beje kurresesi dicka te tille.....ja gezuar edhe nje here e te paca...)
Po pi nje gote edhe per te gjithe anetaret e tjere besnike ose jo te kesaj tavoline
...u paca te gjitheve...
ju lutem forumista me huazoni pak alkohool(raki)sepse me ka mbetur makina pa karburant dhe me than me than qe bene rakia dhe ezevendeson karburantin shum mire d.m.th motori ben ndezje te mire me alkohol po njeriu qfar ndezje bene......
hehehe nje shaka pa krip. keshtu me rekomndoj doktori tha mos perdore krippppppppp
SHOKU GEZUAR !
FALENDERIMET e mia gezohem qe nuk jane "te vobegeta"atyre u bashkohen ato te ALN,IL,PRI te FISNIKUT (qe me ne fund u rikthye pas nje "peripecie")dhe te gjithe te tjereve qe jane duke na nderuar ne tavoline ose duke na"pergjuar nga "dritarja".
TE falenderoj qe na mblodhe ne kete tavoline per nje dhe vetem sebep:SHQIPERINE(Qofte ne paqe e lire dhe e bashkuar)->>>>
>>>>E njerezve "te veshtire" per t'u deklaruarte dobet para dashurise per token meme ,
E njerezve qe jane ne riformulim te idese per te ardhmen e kesaj toke meme,
E njerezve qe jane te mbushur me miresi dhe akoma nuk "e dine",
E njerezve qe ZOTI U FALI SI ASNJE KOMB TJETER $$BESEN$$ por qe koha po perpiqet t'ua marre me $ ,
E njerezve qe ZOTI i shperndau neper bote per t'i kthyer nje dite me lote ne sy mbi token e ARTE qe nuk harrohet kurre,
E SHQIPTAREVE.
FISNIK : Na bere merak o i uruar i perendise.Nuk i ke bere "inshurance makines"?
Ja perfundimi,ngele ne rruge po thuaj qe shyqyr qe ke dy miq qe "ne dite te tilla duken"dhe nuk do ngelesh ne rruge.
Mos degjo keshillat e "DOKTORIT"!Ai do qe te largoje nga rruga e zotit me keto "KESHILLA",nga rruga e shpetimit((((s'ke karburant per motorin hidhi RAKI te behet REAKTIV e te fluturosh ku te duash ,as trafik nuk ka dhe me shpejt e me larg shkon)))).I GEZUAR QOFSH , nje vit te RI ME SHENDET E DIPLOMIM SA ME TE SHPEJTE!
- DAJO !Mireseardhe ne STACIONIN QENDROR TE KOMUNIKIMIT NDERGALAKTIK!
GEZUAR ! Keshtu e pesuam" te gjithe",provuam RAKINE dhe NGELEM ne toke nuk je as i parit as i fundit.KOORDINATAT e KTHIMIT po deshe i kam une vetem me thuaj kush "je ".
GEZUAR te gjitheve festat!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Jam vertet i mallengjyer nga keto fjale......nuk do te ma merrte mendja kurre se
nisma ime do te krijonte tek ju nje efekt kaq te forte......deshira ime perpara se te futesha ne kete forum ishte qe te krijoja nje ure lidhese me bashkatdhetaret dhe bashkemoshataret e mi kudo qe ata te ishin....ne te kater anet e botes.....kam dashur tiu percjell atyre mesazhe nga Shqiperia e sotme.....kam dashur qe tu ndryshoj pak ato kujtime te hidhura qe ju kane ngelur nga koha e largimit....kam dashur te rikujtoj bashke me ta,ato momente te bukura te kaluara kohe me pare.
Kur i sjell nder mend,me duket sikur ka kaluar nje perjetesi......dikur kemi qene te gjithe bashke ne kete toke......te varfer por te lumtur....tani jemi shperndare sikur mbi ne te rendonte nje mallkim shekullor......plaga shekullore e mergimit u rihap dhe vazhdon te lengoje........une vazhdoj te kembengul se mbyllja perfundimtare e kesaj plage eshte ne doren tone......disa e quajne percartje idene time.....disa te tjere e mbeshtesin si ide por thjesht ne parim pasi nuk e kane vullnetin e duhur per ta bere nje gje te tille.......deshira ime me e madhe do te ishte qe kjo percartja ime, te vihej nje dite ne zbatim......do te doja qe njerezit, te mos mendonin per ate qe do te humbisnin per momentin por per ate qe do te fitonin ne nje te ardhme sepse do te ishte ajo lumturia e vertete......Jam i sigurt se te ju vlon kjo deshire me teper se sa une mundem ta imagjinoj........jam i sigurt se e kerkoni nje gje te tille me gjithe forcen e shpirtit.....une ju keshilloj se nese vertet e ndjeni dicka te tille,atehere ti lini menjane medyshjet dhe te veproni.....jeta eshte shume e shkurter dhe medyshjet jane armiku me i madh i saj.....guxoni pra sa jeni akoma ne kohe.....bejeni pra nje dicka te tille ne menyre qe te mos u mbetet peng......degjoni zemren tuaj nese ajo ju kerkon dicka te tille...
Shoku Tanku ta kom thon edhe i her nuk ka raki te keqe apo raki te mir por ka muhabet te mir apo muhabet qe s ecen.Ke pa ti na i here e ke rakin super te vjen tjetri e ta dhjet muhabetin ,une menjeher bohem tap.Kam pi si i thone dhe raki speci po me ka pelqy muhabeti dhe se kam von re car kom pi.
Kom mor vesh i lajm shume te cuditshem qe ne Brazil makinat punojne me alkool me qe aty ritet shum kallomi sheqerit .Mund te jete e vertet se kur shofim karnavlet aty me duken te gjith jane tap sidomos femnat .
Un po e nis tani me i dopjo me ca ullij e me i cik djath hajt gezuar
Po ti e di mer Ajzberg se ne Skraparllinjte e kemi i cik merak cilesine e rakise.....po
s'qe raki e mire ne nuk bejme dot muhabet te mire....e kemi kete difekt, ca ti besh
e kam i cik te veshtire ti pershtatem atij muhabetit me dy kokrra ullini e me i cik
gjiz e me raki le te jete si te jete......une e du tavolinen plot mer jao.....megjithate
me qe me pershtatet muhabeti me ty,po e bej kete sakrifice po e keqja eshte se nuk dehem dot me ate rakine e Lundres mer vlla......
per ate muhabetin e karburantit,ke nje fare te drejte po ne ketu ne Shqiperi ngaqe nuk kemi patur makina e kemi perdorur per te furnizuar zero dyshin.
deri para disa kohesh,meshkujt ishin me energjike se femrat pasi vetem ata e perdornin kete lloj karburanti po me ardhjen e demokracise kane filluar te behen femrat me te fuqishme....ke pare ti qe edhe karburantin e konsumojne me shume se ne?!....kane dale ca lloj femrash qe te bejne me fol me vete mer daj....nuk i ze me qamet rakia....na ka zene halli per nder...![]()
E ashtu esht xhanem por jan t pa staxhonume akoma,ke pa ti qe u ka lezet kur e rufisin rakin me naze dhe te shkelin syrin gjoja vjedhurazi.Un kam i propozim qe ne regullat e drejt shkrimit rakia te filloje gjithmone me germen e madhe R .
Me germen R te vogel vllai im,une ju drejtohem vetem atyre lloje rakish qe jane si ajo e Lundres....nuk do te beja kurre gabimin autografik qe te shkruaja me R te vogel Rakine e Skraparit.........sa per femrat,ate shkeljen e syrit e bejne per te provokuar nervat tona....si duket ato e kuptojne se ne kemi filluar ta vlersojme seriozisht aftesine e tyre per te mbajtur pijen dhe luajne me ne si macja me miun
![]()
Krijoni Kontakt