Close
Faqja 2 prej 87 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 862
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Une shkoja te fabrika e pijeve alkolike, s'prisja te dilnin ne dyqan. I pija nga shishet defektive qe kullonin. Ekskursionet ne Korce ishin te shpeshta se prej andej merreshin ingredients te rakise, furnizonim fugonat me arka me molle etj., s'me kthenin ne shtepi pa m'i mbushur xhepat me molle e me gjera te mira te zotet e shtepise. Niseshim ne 5 te mengjesit e ktheheshim ne shtepi ne 1 te nates.

Neper darkat e fejesave femrave ne tavoline u jepet nje gote e vockel, kurse meshkujve nje gote shume me te madhe se sa ajo e femrave. Dhe si rregull nqs femra do pinte nje gllenke, meshkujt do pinin dy. Nqs femra do mbaronte goten, meshkujt duhet ta mbaronin gjithashtu, e diheshe qe duheshe rimbushur se s'kishte lezet me gota bosh tavolina. Te gjithe burrat rrinin me syte tek gotat e grave. E kur ia merrnin ndo nje kenge Jugu ashtu si te dehur qe ishin... neper kesoj darkash i kam mesuar te shkretat. "Dy sise q'i ka dhia..." lol

Arbeni ka harruar te shtoje se rakia te shkurton, po se cfare... hipotezat dhe konluzionet po ua le meshkujve ti qajne
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 22-10-2006 mė 13:08
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    "Jeten"te paren, e te tjerat me rradhe,ama ne kete jete te shkurter
    te mbizoteruar nga dehja e rakise,mund te perjetosh aq shume emocione
    saqe esell nuk do ti perjetoje dot kurre...

Duhet ta pranoj se te pish i nxitur nga femrat, eshte dicka vertet interesante.
    Sikur edhe femrat te kishin te njejten etje per te konsumuar alkoolin,mardheniet
    meshkuj\femra,do te ishin shume here me te harmonishme se'c jane ne realitet
    Megjithate,ne cift duhet te jete nje partner esell qe te coje ne shtepi tjetrin kur eshte i dehur, se po qene te dy tape,vine gjithe naten verdalle per te gjetur shtepine pastaj he he...

Te pershendes dhe te falenderoj qe ndave me ne eksperiencen tende.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    Deno Lerma Shoku Tankun Rehat Se E Kam Me Kimet .
    Nuk e kuptoj piperke,perse duhet te kesh me kimet, nje pijanec si puna ime?!
    Per c'fare mund te te sherbeje?!

Besome,eshte me mire te mos perzihesh me mua,kam nje ndikim shume te keq
    mbi shoqerine.Te gjithe ata qe me kane njohur,jane kthyer ne pijedashes...

Ti them keto, se te kam shume per zemer dhe nuk dua qe ti te demtosh shendetin
    tend duke u shoqeruar me mua.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    ore po ti ku e di qe une nuk jam pianece.?
    ndoshta pi edhe ma shume se ti .
    ore shoku tanku e di ti se dhe une e pi nga nje cik birre ndonjehere .
    para 2 muajsh kishim nje ditelindje .kjo qe kishte ditelindjen ,na coj ne club.
    te gjithe moren alkol .hej zot thash me vete do behen te gjithe xurxull dhe ska kush na coj ne shtepi.po he me thoshin dhe mua pije pije dhe ti nje birre .
    e po pi macja uthull?????
    e po mire thashe po deshi partia ,po e pij dhe une .iku e para shoku tanku .erdhi e dyta ah te treten smunda .dhe erdhi fundi kur te iknim ne shtepi . skishte kush ngiste macinen se te gjithe ishim bere xurxull.dhe vendosem ta merrnim ne kembe .u shperndame neper drejtimet e shtepive tona .kur sa vajta ne shtepi hajte kush degjoi gjyq nja 2 ore te mira .
    nga ora 2 e nates me bie tel .hej o zot thash kush eshte tani ..
    ishte i jati i asaj vajzes qe kishte ditelindjen ,bo bo thash me vete ajo skishte vajtur akoma ne shtepi .i bie cel te saj . hic spergjigjej njeri .i jati lajmeroj policin .u mblodhem te gjithe duke na share keta te shpise. sguxonim ti shpjegonim policit se kishim pire per vete . dhe kjo zonja qe kishte humbur ja kishte futur nja 2 ore gjum ne parkingun e nje restoranti dhe na vjen serbes serbes.po ku ishe e pytem .ne gjum tha tani dua tja marr nje kenge . ,dhe filloj te bkendoj .MAKARENEN .te gjitha ulem koken nga turpi ..
    prandaj qe ate dite kurr nuk ve birre ne goje ..prandaj o shoku tanku te largohem une sa me shpejt nga keta anonimet seeeeeeeeee ...heeeeeeeeee
    ..ika shoku tanku nga syte kembet..
    pershendetje shoku tanku ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 23-10-2006 mė 19:17

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Hahahhhh....pikerisht per kete po te thosha edhe une...
    Shoh qe e paske provuar dhe me behet qefi qe s'te paska pelqyer..
    Jo per gje por jemi shume pijanece ne kete forum, po te shtohej edhe nje tjeter
    nuk besoj se do ti bente mire imazhit te shkelqyer qe ka forumi

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Dilni more shoke,ku jeni futur?!
    Nuk ka perse tu vije zor nga vetja,ne fund te fundit jemi te gjithe anonime...
    Kjo teme,pamvaresisht humorit mund te sherbeje per te na ndergjegjesuar ne dhe njerezit e tjere per pasojat negative qe mund te shkaktoje alkooli....dmth
    ne ta rrallojme dhe te tjeret te mos e provojne

Dua tu pershendes te gjitheve me nje kenge te cilen ndoshta mund ta keni harruar sepse eshte nje kenge goxha e vjeter...

Jaallaa shofeeri jaalla
    moos e pi rakii inee
    Jaallaa shofeeri jaalla
    moos e pi rakiinee
    Se rakiaa oo shooferoooo
    ben keq per melciineeee
    se rakiaa ooo shooferoooo
    ben keq per melciineee

Mund ta vazhdoni vete nese ju kujtohet...

Deri sa melcija te na japi shenjat e para te dhimbjes,une ju uroj edhe nje here
    gezuar dhe ta pijme nga nje gote per ata qe se pine.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    tankist po ti ske gjetur djalin qe te shoqeron ne dollit more djal .
    se mesa di une eshte nga skrapari .
    dhe sa per kengen ju a le djemeve ta vazhdojne se une se di ..
    behu njecik skrapalli dhe mos i harro zakonet .gjeje dollibashin

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Shoku Tanku respekte lale po une nuk jam alkoolizuar akoma qe te behem per shoqat.Vetem po te them po me dhe Raki e dua Dopio se Tekja me ze.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ahh i mban mend zakonet shoku tanku moj moter, i mban por me duket vetja si i fundit i Mohikaneve sepse keta Skraparllinjte e forumit,nuk paskan shume qeif
    ti rikthehen edhe nje here epokes se arte te dollive...keshtu si ka vajtur puna,me duhet te nxjerr nje lajmerim ne ndonje faqe interneti "kerkojme sekretar per dollibash"paga do te jete e kenaqshme...vetem kundrejt pageses mund te vije ndonje njeri se per zakone,nuk po u a ndjen shume

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO
    Shoku Tanku respekte lale po une nuk jam alkoolizuar akoma qe te behem per shoqat.Vetem po te them po me dhe Raki e dua Dopio se Tekja me ze.
    Po c'ke mer daj,ta jep lali jot ty si ta duash duke filluar qe nga me e buta
    e deri te me e forta...si e do per Lushnjare,per Vlonjate,per Skraparllinj
    si ta duash....

Faqja 2 prej 87 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •