Close
Faqja 29 prej 87 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 862
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    pime raki per intervista
    O sa kam qesh, se tani vone e kam praktikuar kete metode.

Problemi ishte se interviste duhet ta beja ne anglisht dhe une nuk di anglisht.
    Mbas nja 2 dopiove, une isha ne gjendje te flisja dhe kinezce.

Nuk e kam marre akoma pergjigjen pas intervistes
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PRI-LTN : 24-11-2006 mė 08:35

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Gezuar djem e vajza!
    Mbas nje maratone 6 oreshe dje, ngela ne tavoline une,nje skelet prej gjel deti dhe ca fruta .E ngrita dhe per ju nje dolli me fund dhe dhashe nje informacion te shkurter per forumin dhe shoqaten .U mblodhem ne nje lokal ketu ne lagje se nuk na nxinte shtepia, miq e shoke (ca te panjohur qe s'dinin shqip*)dhe kusherinj.
    Kenduam dhe kenge te ndryshme permetare,labe(une vetem iso mbajta),beratase,elbasanse,tiranse,korcare etj.U kenaqem.

PRI-LTN
    C'jane keto mosbesime ne vetvehte?Keto jane te huaja per ne.

"""""une nuk di anglisht""""""
    questo e impossibile( ti kujton se une di italisht po me nje gote ...........)
    Keshtu thua ti """""une nuk di anglisht"""""",pa pyet njehere shoqaten,di apo jo ti anglisht?Ndoshta s'e di me theks, po jo nuk di.Pastaj jane aq shume gjuhet e huaja qe zoteron nje rakidashes saqe ndonjehere ngaterron llojin e gjuhes, jo vete gjuhen.Ti mund ta kesh dhene interv. ne nje gjuhe tjeter ky eshte rasti me i keq po jo nuk di anglisht pupupupu ,harroje kete.
    Edhe une keshtu thosha, nuk e di kete kenge po kur e provova te gjithe me thane qenke thengjill i mbuluar ti,edhe kete kenge e dije, megjithese nuk e kisha degjuar kurre , por piva RAKI dhe cdo gje ishte e lehte.
    Intervista doli me sukses 100%-kjo eshte pergjigjja.
    Prit edhe reagimin e SHOKUT per kete.

Don ZHuan urime per fjaleqendimat !

GEZUAR te gjitheve!
    --------------------------------------------------------
    *s'pinin
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Arben, pikerisht kete desha te thosha.
    Une mendoja se nuk dija anglisht, por pas rakise dija aq mire anglisht saqe vura ne siklet dhe ate te jashtmin qe po me intervistonte.
    Dija aq mire anglisht saqe dhe nja 2 ore pas intervistes une me shoket e mi kam folur vetem anglisht.
    Pastaj, kur filloi te me dilte efekti i rakise, fillova ta perziej anglishten me ca fjale nga italishtja dhe shqipja derisa u stabilizua ne nje shqipe te paster me pak theks vlonjat

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Gjuha e rakise, eshte nje gjuhe nderkombetare dhe radhitet ne nje nder gjuhet me te njohura sic eshte ajo e Latinishtes,Anglishtes etj....ajo qe di te them eshte se ne nje rast kur kisha arritur ne kulmin e dehjes fillova te belbezoja disa tinguj te cuditshem qe i perafroheshin tingujve te kodit mors......mos tu duket cudi sikur nje dite, nese alienet vijne si vizitore ne planetin tone te na marrin si perkthyes
    Imagjinojeni se me sa shifra mund te jete rroga jone....asnje perkthyes nuk do te mund ta imagjinonte nje rroge te tille...Gezuar vellezer!po e pi nje gote per te gjithe rakifolesit ne mbare boten

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    UROJ GEZUAR FESTEN E FLAMURIT TE GJITHE SHOQATES ME NJE GOTE UJI(me raki) NE DORE (me besoni)!
    Gjeta rast dhe ngrita gote- themi nje shprehje ,por festa eshte dy here rast se "tavolina" eshte me e madhe te gjithe shqiptaret i bashkohen urimit me te madh te kombit .
    GEZUAR!Te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen.
    Per flamurin kuq e zi,
    per flamure e kuq me shkabe.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Ngritja e famurit ishte shperblimi i gjakut te derdhur ne shekuj nga brezat shqiptare .

GEZUAR!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 28-11-2006 mė 11:40

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Gezuar Arben!gezuar te gjitheve...... bashkohem edhe une me urimin tend dhe
    ju uroj te gjithe Shqiptareve kudo qe jane nje jete te paster e te lire....ah kjo liria!
    kur do ta ndjejme nje here veten vertet te lire?!Dua te them,i lire ndihem gjithmone kur me ze rakia.....por kur do ta ndjej nje here veten te lire edhe kur jam esell?Le te shpresojme qe liria e shume deshiruar per Shqiptaret qe vazhdojne ta kene te privuar kete ndjenje te vije se shpejti...e bukur dhe e paster ashtu si drita e diellit....e theksuar qarte ashtu si ngjyrat e flamurit....e
    dlire e prekshme,hyjnore......ashtu si'c eshte per pjesen me te madhe te njerezve te kesaj bote....e meritojme kete lloj lirije sepse ne me shume se kushdo kemi luftuar per ta patur dhe do ta kemi....do ta kemi se shpejti,Shqiptare kudo qe jemi
    se shpejti do te shijojme frutet e asaj pune,asaj lufte te gjate e te mundimshme drejt drites se diellit,drejt lirise...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Pershendes te gjithe pjestaret e temes edhe ne vecanti Shoku_Tanku.
    Me vjen keq per mungesat qe kam marre por per fat te keq kam edhe per te studiuar.Mgjt bej autokritike edh them betohem perpara organizates baze te partis qe do te jem me aktiv .

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po ku je more Santo se na thave me sy e me veshe......ku je a derbardh se na mori malli.....ke lene nja 30 kile raki pa pire...nuk po te them ti pish me nje fryme
    po ben mire qe te nxitosh e te arrish shoket se ke ngelur mbrapa.....mu desh te merrja nje sekretar part time per te plotesuar nevojat e muhabetit po askush nuk e ben kete pune me mire se ty......hajde gezuar e mire se na erdhe

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Shoku te kapa ne linje, hajde gezuar !
    Gezuar forumiste te gjithe !
    Ndonje activitet te ri kemi?

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Tani qe na u bashkua edhe Santoja e kemi plotesuar grupin....mund te bejme c'fare aktiviteti te na thote rakija.....ja gezuar e te paca....shyqyr qe rastisem nje here ne linje.....po e ngre nje shendet per Xhorxh dubelve Bushin se eshte rob zoti

Faqja 29 prej 87 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •