Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73
    i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    Ti me lart qe gjykon tjeret, me trego pak
    Evelina dhe Julia emra shqiptare te duken ty...??
    Me fal, nuk te gjykova ty personalisht thjesht shkrimi i yt ishte i fundit dhe citova ate shkrim, meqe u keqkuptove po e ndryshoj shkrimin e mesipem.

Kur "gjykoj"(me drejte do ishte folja kritikoj ose bej verejtje) shqiptaret nuk mund te le jashte as familjen e fisin tim pasi edhe ata kane bere te njejten gje si gjithe shqiptaret.

Personalisht me ben pershtypje qe ne shqiptaret nder shekuj gjithmone kemi huazuar emra te huaj.

Evelina dhe Julia nuk jane shqiptare por une i propozova qe te mos jem jashte mode
    Ndryshuar për herë të fundit nga tani_26 : 23-10-2006 më 10:01
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Keto temat e emrave jo po shqiptar jane disktuar e sterdiskutuar, dicka eshte e pamujtun te biesh dakort pasi cdo kush mendon dhe vepron sipas deshires se vet. Nuk eshte mohim i vendit tend nqs ven nje emer te huaj, ka te beje thjesht me preferenca personale. Nqs ne do i rrime aq te denje vendit tone do e kishim fillu ne shume gjana ma me rendesi se emri, por ce do se kena marre rruget dhe jena perballe me jete te ndryshme te cilave na duhet ti pershtatemi ne nje menyre apo nje tjeter. Emri per mendimin tim nuk luan
    rol ne ndryshimin e asaj qe ti je, qe perfaqeson. Keshtu cdo emer qe tingellon bukur dhe i pershtatet femijes tend...ka me shume rendesi se gjithcka.

i/e regjistruar Maska e esmeralda80
    Anëtarësuar
    12-10-2006
    Postime
    34
    Pershendetje Tani e Pershendetje Shkodrane 82,
    edhe mua me pelqen me shume ta marr shkrimin e Tanit me teper si verejtje sesa si gjykim,dhe eshte shume e drejte,megjithate kjo lind nga deshira e prindit per te pasur nje emer te vecante per femijen e vet,dhe nuk ka aspak lidhje me mohimin e vendit tend.
    Une do preferoja per vajzen time nje emer unik,por qe edhe te tingelloje bukur,ti pershtatet asaj dhe mundesisht me nje domethenie.(e di qe nuk kerkoj asnje gje por shpresoj vetem te kem kohe te zgjedh emrin e duhur (shpresoj qe ju te ma ndriconi mendjen) qe me ta degjuar ose pare te ma beje ''tak'' ne zemer,vec me besoni qenka shume e veshtire...
    Shkodrane 82 komplimente per zgjedhjen tende,Brianna eshte emer shume i bukur dhe shkon me emrin e djalit tend.Shume faleminderit dhe jam e sigurt qe me kupton shume mire ne keto kerkesat e mia.Shume urime per vajzen dhe jete te gjate femijeve te tu... dhe me shkruaj serish....

hej jeta eshte si e krijo Maska e dianausa
    Anëtarësuar
    08-09-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    67
    erin , mackenzie,natalie , madison (maddy) ,jordan.cortney,haillee,kelsey,sara,jillian.taylor ,briana,amanda,larisa,cory,emma,corin,isa,molly.ka tlyn,cally . casidy,amber
    hej jeta eshte si e krijojme

hej jeta eshte si e krijo Maska e dianausa
    Anëtarësuar
    08-09-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    67
    keto me siper jane emrat e femijeve te kopshtit ku une punoj ne amerike
    ja dhe ca te tjera se mu kujtuan , nadine , soren ,elena,rebeka, megan, sheridan ,delany, sydney
    hej jeta eshte si e krijojme

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Keto temat e emrave jo po shqiptar jane disktuar e sterdiskutuar, dicka eshte e pamujtun te biesh dakort pasi cdo kush mendon dhe vepron sipas deshires se vet. Nuk eshte mohim i vendit tend nqs ven nje emer te huaj, ka te beje thjesht me preferenca personale. Nqs ne do i rrime aq te denje vendit tone do e kishim fillu ne shume gjana ma me rendesi se emri, por ce do se kena marre rruget dhe jena perballe me jete te ndryshme te cilave na duhet ti pershtatemi ne nje menyre apo nje tjeter. Emri per mendimin tim nuk luan
    rol ne ndryshimin e asaj qe ti je, qe perfaqeson. Keshtu cdo emer qe tingellon bukur dhe i pershtatet femijes tend...ka me shume rendesi se gjithcka.
    Megjithatë nuk me duket aq estetike që gjermani ta keët emrin Rrahim ose arabi ta ketë emrin Helmut.Mendimi im është se po të përdorim ne shqipëtarët emra shqip, do të ishte diç më estetike.

PËr vajzën kam ca propozime:
    KAsandra
    Drande
    Hana

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anëtarësuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168
    Georgia
    Isabela
    Cassie
    Caitlin, jane shume emra te embel.
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    vesa
    bora
    vjosa
    djella
    hena

etj

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anëtarësuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perëndinë
    Postime
    1,257
    Mua do më pëlqente

Debora

Sofia

Lidia

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtë I Shenjtë...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    95

Smile

Citim Postuar më parë nga esmeralda80
    Alexa,Chiara.Gabriela me dukem shume emra interesante.
    po ti do nje emer shqiptar apo cfaredo lloj emri ne bote , boll qe te te pelqeje ......

ty te pelqen Chiara - ne Itali jemi ne rregull po ne vendet e tjera si do ta therrasin???

gjysherit shqiptare?

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si ma zhdukën vajzën murgeshat!
    Nga Agim Bardhi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 15-11-2012, 10:01
  2. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  3. Ndihmoni studenten 20 vjeçare të sëmurë me leuçemi
    Nga Ole në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 02-05-2007, 12:10
  4. Pranga nenes qe i shiti vajzen dashnorit
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2003, 15:24
  5. Pranga 60-vjeçarit, shiti vajzën 6000 euro
    Nga Artur_1985 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-04-2003, 16:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •