greta ornela aida sofia alexsandra marisa maria rudina kristia emanuela ema
but emri im i preferuar per nej femer eshte xhuliana edhe greta
greta ornela aida sofia alexsandra marisa maria rudina kristia emanuela ema
but emri im i preferuar per nej femer eshte xhuliana edhe greta
Partizoni
SHIGJETA
se ka askush ne bote dhe tingelloooooon, he he, e kam seriozisht. Pos tjerash eshte shqip.![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Cobra1 faleminderit shume per keshillat.Me pelqeu shume varianti ERADDA,por akoma me shume emri i mbretereshes.Por per emrat e listes qe kam postuar ne fillim cmendim ke?
Sigurisht qe do njoftoj,pasi edhe pse emrin do e zgjedh vete,jeni ju qe po me ndihmoni te bej kete zgjedhje.Ju falenderoj te gjtiheve dhe vazhdoni te me shkruani.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga esmeralda80 : 22-10-2006 më 17:42
Po Kjovertet Eshte Bebushja Jote ?? E Puth Faqet E Vogla Se Qenka Si Kukull..
Mendimi Im Eshte
Elia .
Bora
Era .
Aurora
Esmeralda.
Emrat te cilet me pelqejne me teper.
Esmeralda te uroj nje lindje sa me te lehte, dhe vajzen ta kesh me jete.
Po te jap nje link per nje teme qe kam hape une ca muaj me pare, kur doja mi vu emrin vajzukes time, e cila quhet BRIANNA. Ne kete teme ke aq shume emra sa kane me te dale dhe me tepru ca me vendos.
Good Luck.
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=63941
Eh ky kombi yne ne shekuj te shekujve mbeti duke huazuar emra te huaj. Jo se ka ndonje rendesi te madhe kjo, por me ben pershtypje qe fqinjet tane italianet ne pergjithesi kane emrat e tyre, po ashtu edhe greket, edhe serbet etj....Ne shqipot duhet te krahasohemi me gjellen turli ose me sallaten macedonia!
Nejse, qe ti kthehem temes po propzoj
Alba
Konstandina
Evelina
Julia
Ndryshuar për herë të fundit nga tani_26 : 23-10-2006 më 10:00
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Ti me lart qe gjykon tjeret, me trego pak
Evelina dhe Julia emra shqiptare te duken ty...??
Krijoni Kontakt