Alina
Zana
Arta
Sara
Hanna
Ja dhe disa emra te tjerePostuar më parë nga esmeralda80
Laila ====Eduardi bokstjere me fame botrore!konkretisht,vajza e Muhamd Aliut.
Brunilda===Eduardi me qense emri jote ,fillon me parashtesen Esmer-alda,
Bruni-lda
Jasmina====Eduardi
Edlira ====Eduardi
Emigen=====Eduardi
Elisabeta===Eduardi
Geraldina== Eduardi
Le ti lutemi zotit qe te keshe nje lindje te mbare ,dhe te sjell ne jete nje femi te
SHENDETSHEM,
pasta emrin ja ven sipas deshires tuaj.![]()
nandia,aleksandra,kristina,joanna,marinela,elena,e rmira,jorgjeta,vasilika,denisa,elona,drilona,genta ,monika,besoj se ndihmova ndopak![]()
buzeqeshi jetes dhe behu i durushem ne dhimbjet e saj
Kam lexuar shume emra ktu dhe te gjithe ne pergjisi jane shume te bukur...Edhe un do te doja te jepja pak emra qe mua me pelqejne me shume..Po filloj atehere....Nuk e di se si e ke mbiemrin dhe nese do te shkojne me mbiemrin tende kto emrat..
Ezra
Regina
Rochelle
Ellisiana
Kot ishin pak a shume emrat qe un i pelqeje me shume po e di qe je ti vet qe do te vendosesh...
Dhe sa kam lexuar me siper nuk kam lexuar qe ndonjeri te ket thene ose shkruar emrin EZRA
Shpresoj qe te ta gjesh sa me shpejt emrin e vajze tende...Dhe te ta gezoj vajza emrin dhe jeta gjatesi per vajze tende.
A Sa Shumë u mundova....;)
Emer interesant.Postuar më parë nga benseven11
Ndersa mua me pelqen emri Xhilda .
Where does a thought go when it's forgotten?
Edlira = Eda
amerikanet cmenden fare me kte emer
ne shqip ka shume domethenje te bukur dhe tingellon bukur
emer shum i bukur qe do ti ve un vajzes time (kur te kem) eshte Briana(Ana) sepse eshte dhe emer Shqip dhe Anglish (dhe Greqisht po deshe)
Pastaj tjeter i bukur eshte Amanda i cili prap eshte shqip/anglisht/greqisht
emri qe kam patur fiksim qe e vogel un eshte Esmeralda (Alda) po kte emer sja ve dot se e paske vet
te jet vajza me shendet.
klea
era
lea
sara
rea
dea
ylli i mëngjesit
Goca ime a ka emrin LAJZA
MARINA emri qe me pelqen me shume .
Krijoni Kontakt