pershendetje jam elvisi nga durresi punoj ne nje anije te fllotes eshte hera e pare qe hyj ne forum dhe shpresoj te gjeje nje shoqeri te mire dhe tema sa me te larmishme per te diskutuar![]()
pershendetje jam elvisi nga durresi punoj ne nje anije te fllotes eshte hera e pare qe hyj ne forum dhe shpresoj te gjeje nje shoqeri te mire dhe tema sa me te larmishme per te diskutuar![]()
Nese je shqipetar jeto si shqipetar
lale nqs po kerkon shoqeri edhe tema te larmishme je ne vendin e duhur me njerzit e duhur...ja kalofsh sa me mire....
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Heeeeeeeej o cuna o goca ma trajtoni mir elvisi80 sepse eshte im vella edhe vellacko mireserdhe.![]()
elvisi mire se erdhe...uroj tia kalosh sa me mire ne forum
Bledo thuaj vellait te vej foto...pacim
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Mireserdhe Elvis,
Sa here qe te kthehesh i lodhur nga deti ne rast se je marinar, apo nga porti ne rast se punon aty,
ketu ne forum do gjesh shplodhje dhe qetesim mes nje shoqerie teper te larmishme, nga te gjithe kontinentet e Globit.
Pershendetje Rezi
Mire se erdhe Elvis te siguroj qe do kenaqesh shume ne komunitetin tone !
:F :^ekrani :F
Ju falenderoj te gjitheve per mirpritjen qe me bete dhe une uroj shoqeria jone te zgjase dhe te jete sa me e larmishme mirupafshim
Nese je shqipetar jeto si shqipetar
Mire se erdhe ne forum vella
te uroj tja kalosh mire ne shoqerine tone![]()
KilleR-X-
ja dhe mistrecja, ne gjurmet e killer_x i uron elvisit mirseardhjen.
elvis, te jesh i bindur qe do tja kalosh mire ketu.
do argetim, e gjen te forumi shqiptar, do sherr, dhe ate aty e gjen.
vetem nga mungesa e varicioneve nuk do ankohesh dmth.
have a nice time
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
miresevjen figure?
Po pse gjysma e djemve te Durresit quhet Elvis?
...niente che amassi di piu'...
Krijoni Kontakt