Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 99

Tema: Kravatat

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652

Kravatat

Une jam i apasionuar prej vitesh pas kravatave.
    Kam pasur kravata te shumta nga stiliste te ndryshem, kam pasur kravata koleksionesh , kravata sporti...etj,etj.

Ajo qe shikoj ne nje kravate fillimisht eshte paraqitja e pergjithshme.Kjo eshte kryesorja mbi te gjitha e pastaj me hollesi e studioj materialin , ngjyrat dhe vizatimin.
    Jepni mendimin tuaj per kravatat dhe stilistet tuaj te preferuar

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Meqe e ke pasion, na trego ca menyra per ti lidhur kravatat, mundesisht me skica e figura...

Une di vetem dy menyra, edhe me aq sa di, kur isha ne Shqiperi shume njerez vinin me thonin tia lidhja kravaten kur te martoheshin a kur u duhej te vinin kravate...

Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    Meqe e ke pasion, na trego ca menyra per ti lidhur kravatat, mundesisht me skica e figura...

Une di vetem dy menyra, edhe me aq sa di, kur isha ne Shqiperi shume njerez vinin me thonin tia lidhja kravaten kur te martoheshin a kur u duhej te vinin kravate...
    Ca perfitimi kam une te shpjegoj menyra te ndryshme te lidhjes se kravatave pervecse humbje kohe dhe stresimi mendor duke perpiluar ne Photoshop funksionet grafikore me baze simetrike nje kravate e cila ka formen e nje pentagoni te shtrire?

Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Koleksion kravatash
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    nuk e dija qe i hap temat per 'perfitim', i cili shpresoj te mos jete impresionimi i gocave te forumit me faktin qe ke kravata...

Une kam pare skica ne internet, ndaj te pyeta, po pertoj ti gjej prap, dhe te thashe meqenese e paske hobi...
    nese, varja... lol

Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    nuk e dija qe i hap temat per 'perfitim', i cili shpresoj te mos jete impresionimi i gocave te forumit me faktin qe ke kravata...

Une kam pare skica ne internet, ndaj te pyeta, po pertoj ti gjej prap, dhe te thashe meqenese e paske hobi...
    nese, varja... lol
    Perfitimi ne rastin tone godet siperfaqen e dhemballes , jo rrenjen.
    Pra , nese une do perfitoj dicka nuk do ishte lidhur me hapjen e temes por me shpjegimin qe do i beja kerkeses tende

Harrova te them qe faktikisht kam kravaten me stemat e ekipeve te futbollit amerikan qe i perkasin vitit 1994.
    Ka Cleveland Browns dhe Houston Oilers aty.
    Eshte shume kravate origjinale

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Mu m'pelqejne ato me viza anash, mundesisht te kete nuanca te ngjyres blu. Kaq di nga te marrit vesh te kravatave.

Di gjithashtu qe ne Shqiperi i mbajne vishnje, te zeza dhe te bardha qe jane tmerresisht te shemtuara. Pushtetaret kam pare t'i mbajne dhe PINK lately, kane filluar te nxjerrin dukshem ne pah dobesine e tyre per seksin tjeter.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Une i urrej kravatat, per ti lidhur as qe behet fjale. Per fat te keq me shume mundesi ne te ardhmen do me duhet te vė kravate, vetem po te arrijme te shkulim ate mendimin e rrenjosur qe kostumi e kravata tregon seriozitet (si nuk vuri mend ky popull, me kravata jane politikanet tane, dhe mua me duket me teper shenje tallje e pandershmerie sesa serioziteti )...
    Kesaj fundjave do te me duhet te rri 3 dite me kravate, dhe as nuk kam po do ta gjej nga e keqja...
    Nje nga te paktat gjera qe u kam zili femrave...nuk u duhet te veshin kollare kur bejne si serioze.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 19-05-2005 mė 11:02
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    uė, pse re mashkull je ti SG?

kravata s'eshte e thene qe domosdoshmerit te vishet me kostum. Nje mashkull me xhinse e me kravate duket shume mire gjithashtu. As too casual, dhe as too preppy.
    For more tips on how to look good, dini ku te drejtoheni (lol)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 19-05-2005 mė 11:07

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Une urrej dhe kollaren jo me pak se Kostumin. Mendimi dhe imazhi se mashkulli duket me mire me kollare eshte i ndertuar nga shoqeria, s'eshte konstant(psh ne te kaluar mbase mendonin se mashkullit i shkonte me teper nje gjethe figu si veshje , pastaj nje lekure ujku, rrobat qesharake franceze e ato paruket idiote, ose kostumet ushtarake)...tani e kane veshur mashkullin per t'ja marre frymen me kollare e me kostum, lere or vlla/oj moter tjetrin te vishet si te doje...do I seem too revolutionary?
    Anyway, thnx for the tips Kuqalashe...

P.S Mashkull dhe krenar per kete dhe ate firmen e ke klas.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •