Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Une e thash sy ky ishte nje "trip" i atij gazetarit qe zoti e di cfare ka "marrur" para se, gjithe keto halucinacione ne kohe kllapije, ti behen kujtese ne esulli. Eshte si nje nga ato pervojat e enderrave te cilat edhe pasi qe te zgjohesh te mbajne ne huti nese ishte enderr apo realitet.
    Ketu ketij shkrimi lirisht mund t'i behet nje psikanalize e lehte. Keto figura te gjalla flasin shume per autorin e artikullit i cili ne realitet ndoshta nuk eshte botuar kurre sepse eshte i shpifur, por meqenese subjektit qe e perjetoi ate ishte dukur shume i vertete dhe i vlefshem dhe ne shume aspekte real, ai e kish hedhur ne internet.
    Aty del ne pah ambicja e tij e harruar; kompleksi; enderra e parealizuar; si dhe irracionalja e tij e cveshur plotesisht, por perfundimi mbetet i kushtezuar nga racionalja e tij e ndrydhur e cila edhe ne ate gjendje arrine te bej kthesa te mahnitshme.
    Eshte i qarte perfytyrimi i artistit ne fjale se ne fillim ky s'eshte tjeterkush pos vet artisti qe fillimisht ishte arratisur per ne greqi. Po ja se per nje moment ai shthuret duke e vene ate ne poziten e deshmitarit te vetmuar te parritjet e personit te transponuar si ambicje e tij e dikurshme e fikur tani po te shkonin punet me ndryshe se ne realitet. Me vetkenaqesi te madhe se "ja mua po me krahasojne me Mikelangjelon". Nocioni "Kanibal" eshte kompleksi i tij i implantuar nga koha kur kishte ikur ne greqi dhe ku i ishin thyer enderrat. GReket kishin arritur ta kompleksonin ne ate mase saqe ai tani kur prezentohet si "shqiptar" ka frike se mos do te tingelloje sikur tha "kanibal" para bashkebiseduesit. Por jam i sigurt se ai kete nuk e ben ne jeten e perditshme dhe ne situata konkrete kur gjindet ne shoqeri me te huajt.
    (...)
    Lere se u lodha serish, "I think I've made my point"

Pershnetje te gjitheve.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    “KANIBALI” SHQIPTAR

Mendoj se i kan vene epitetin e duhur. Vdesin Keto Kryeredaktoret E Gazetave Te Bejne Ndonje Shqipetar Te Famshem Qe Te Ken Shitje Drastike Te Gazetave.

Hajt Tung.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    Me ne fund interpoli ka rene ne gjurmet e "kanibalit" dhe ka siguruar foton e meposhtme ku paraqitet artisti i madh.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2007
    Postime
    6
    Pershendetje te Gjtheve
    Rastesisht me ra rruga ne kete diskutim :P, dhe une dua te shtoj komentin tim rreth ketij diskutimi.
    Une e njoh kete tipin e ashtuquajtur "Kanibal" vetem se me sa kam lexuar nuk arrij ta kuptoj se cka dash te thote ai gazetari me kete epitet, nejse puna e tij, anyway.
    Tani ne lidhje me Gezim Hidrin une kamfolur me kete drejtperdrejt me te dhe i kam pare dhe punimet e tij dhe kam dhe adresen e tij ku jane ekspozuar disa punime, me thene te drejten punimet jane vertet te shkelqyera, dhe te gjitha te punuar ne marble dmth mermer. Eshte e vertete qe ai jeton ne Angli dhe une kam folur kete person jo me larg se viti i ri 2007, ku kishte ardhur me pushime ne Shqiperi dhe mua me kerkoi qe ti hidhja disa punime ne nje cd sepse i kishte ne aparat fotografik. Ndersa persa i perket atyre gjerave te tjera, si psh, punon te oborri i Carlit e Kamiles etj etj, une nuk di gje, dhe persa i perket dokumentave ai perderisa erdhi ne Shqiperi per pushime dhe iku prape besoj se eshte i paisur me letrat. Ndersa ne lidhje me shoqerine e Edi Rames une se kam idene rreht kesaj.
    Kaq Kisha
    P.S. Kjo eshte adresa ku ju mund te shikoni punimet e Gezim Hidrit.
    www.stone-slave.co.uk

Respekte te Gjitheve

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  3. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •