Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    hajde opa se po ja fusni m... po flisni kote .
    Plicat n rinas ju kane dh. mnu ne kafe e ne cigare s po te jete per rryshfete kane mundesi me marre miliona lek ne dite . ckujtoni ju se do ta ulte veten nje doganier apo nje per nje kafe te qelbt 50lekshe.a pra dermaner mos ja futni pa lidhje fare .
    te pakten beni nje muhabet ku te tregoheni pak me realist e j si ai rezi qe e genjejne kur te duan.
    PAUCA SED MATURA

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    pse mer muhabeti per nje kafe behet e, jo mer lal se kot nuk esht estrada me mir te dhurojn te punosh 1 jave ne dogan se sa te falin nje shpi per datlindje,keshtu qe mos mendo se ka nevoj njeri te uli veten per nje kafe por " KAFE" e ka emrin ne thojza ok
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Radio Shoqeria DJ Maska e Piloti
    Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260
    Lol Alba Mause
    I ke ra pikes

pa he!... Maska e korēar
    Anėtarėsuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    Nje shembull:
    imagjinoni nje femije te vogel ne rruge qe fillon duke ju share e duke ju peshtyre...
    Kush e ka fajin mendoni ju? Jam i sigurt se shumica prej jush do jene dakort kur them se "prindrit jane te pergjegjshem per 90 perqind te kesi lloj sjelljesh"! Apo jo!?
    Eshte e njejta gje me policet e kombit tone te dashur.
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Postuar mė parė nga mariglennora
    rezi edhe mua me vjen keq dhe te njejten gje e kam heq edhe une.ishte hera e pare qe po levizja me pasaporte dhe pasaporten e kisha te re.kur shkova te kontrolli doganerja me tha te merrja pasaporten mbrapsh dhe te prisja pak (per te pare reagimin tim) ne ate moment me ndihmen e nje shokut te vet qe punonte aty u fut dhe me tha se ca ka ndodhe.une i thash se nuk e di me ktheu dhe se di perse .ok vetem rri i qete me tha babi.pas 2 min me therret e njejta doganiere dhe me tha te kaloja. kur kalova aty me pershendeti shefi i rinasit dhe me tha te futesha ne zyre. me ka marre ne pyetje per rreth 5min dhe pasi u bind (me fjale dhe jo me lek e as me kafe) me tha udhetim te mbare djale dhe na vjen keq po kalojne aq shume me pasaporta falco sa na duhet te bejme shume kontrolle.
    dhe sa per dijeni mor rezart ska dite qe te mos kapet nanje person me pas false dhe jo vetem me pas shqiptare por edhe me angleze e gjermone dhe kam degjuar qe keto dy te fundit me shumice kushtojne 500 paund.
    pastaj do kete edhe nga ata police qe marrin lek sepse kudo ka (dhe mos me thuaj qe jo) nuk e di ne gjermani po ne itali greqi ceki qe kam qene une kam pa te tille prandaj lal mos u bej kaq grindavec se dukesh sikur ben punen e grekut duke ju fut friken shqiptareve per tu kthyer me pushime ne shqiperi.
    po te fillojme me ankesa ne cado shteti qe te shkosh do kesh (ankesa karshi policeve nenpunesve etj).
    me fal se po nderhyj te kjo teme por nuk e kuptoj pse thua qe REZI do bej punen e grekut?
    Qe ka korrupsion me te madh se dinosauret ne polici kjo dihet.
    Greku ne kufi te trajton si qen po lek ste kerkon. As Italiani.

Megjthate policet jane trapa kudo qe shkon.
    Ne USA te ndalojne ne makine fillojne bertasin per 3 milje mbi limit sikur je cunin xhajes Arben Ladenit.

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203
    ec mos u merzisni se do rregullohet, do rregullohet (kur te beje gjeli veze) por me keto shkrime qe keni bere me siper ma keni futur friken ne palce se u bene 6 vjet qe nuk shkoj ne Shqiperi, kshq e pata vendos me u nis per vitin e ri por me sa shoh une duhet te armatosem deri ne dhembe....eehhhh..bela
    The man is back.

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    Jo kur te beje gjeli veze se ne shqiperi ben vaki dhe e ben .
    Mjafton 20-50€ dhe u rregullua muhabeti , dmth puno 1 muaj per ****** ........ Opo dhe po i japim leke opo dhe te me shajn rrahin opo dhe te me perdhunoj, por mjafton te bejn punen e tyre....
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

me bishtaleca Maska e BEBA
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45
    Rezi zemra policia shqiptare eshte e korruptuar mo rrusho, nuk ke ca ti besh lol
    Shif te te tregoj nje histori te lezetshme se si reagojne policia shqiptare nuk ka te bej me makina haha
    Mbaj mend qe para dy vjetesh isha me pushime ne shqiperi. Po vija nga greqi per ne greqi edhe leqe nuk kishin drita ne kakavije, por me e forta ne tavolinen ku vinin vulat ne pashaporte kishin leke aq shume leke iu kishin dhene lol Nejse keta nuk po i vulosnin pashaporten tim vella me arsyen se nuk kishte bere ushtrin pasi iu nxier green karten ky e vulosen keta Ehh amerika ca te ben
    Nejse kur ktheheshim tashi nuk na i vulosnin pashaporten vellait te vogel pse se donin lek sigurisht. Arsyeja e bukur qe thoshte shefi ishte sepse nuk kishte nje vule aty ke shenimi qe thuhet se deri ne kete vit eshte e vlefshme pasi mbush 18 vjec e ke parasysh per keto te ushtrise. Kur shof nje tjeter une qe i fuste leket ne xhep shefit e zot ore thash, cna gjet. Edhe e pyes une shefon cili eshte problemi, edhe ky me thot kshu kshu . Une tashi qe i kthehem po mire mo miku nese juve qe merreni me keto pune si vendosni mire vulat aty ku duhen si do ta dije populli i shkrete qe se ka idene? - Shefi qe thot po mire mi motra ku ta di une se ku e ke marre ti kete pashaporte? Une si pispilluqe qe me vijne fjalet ne moment i them: Po mire tashi aty ke fotografia me duket se e ka nje vule pashaporta nese nuk gaboj apo jo, por meqenese ti do te sigurohesh bjeri kompjuterit edhe gjeje lol Pastaj i them u na se harrova juve nuk keni drita jo me te keni kompjutera lol. Megithate shife gjeje me ane te telefonit por mos na vono shume he te keqen. Pasagjeret e tjere me shifnin se zakonisht ne vete kemi frike nga policat se na rrafin ehh ca te bejne dokumentat amerikane. Me pas na i dha vulen edhe pashaporten hahaha Korrupsion i gjalle ku do qe te vesh, njofin vetem mikun "paraja"
    Me respekt BEBA
    Who cares what other people think:)

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anėtarėsuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    O Rrezo po ti e din ate formulen e policave shqiptare qe thone" Me mire nji per dajen, apo gjobe per Tosin dhe Salen"
    Shpresojme qe gjerat kete vere qe vjen do te bohen, me mire nen drejtimin e Liun Rames especialy per gjerman citizen si puna jote.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovės
    Nga JONI 1 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •