Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 49
    i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367

Degjenerimi qe na ben policia shqiptare neve kur shkojme me pushime ne Shqiperi

A e ka provuar ndonjeri prej jush me banim jashte kur shkoni me pushime ne Shqiperi me makine apo edhe pa makine te degjeneroheni nga policia e shtetit tuaj dhe kur ktheheni ne vendet tuaja policia e huaj ju trajton si njerez?
    Kush mendon si mua apo edhe e ka provuar nje degjenerim te tille le te diskutoje dhe te tregoje shembuj konkret!
    Po ju tregoj dicka,
    ne nje nga udhetimet e mija neper Europe si ai i marsit 2002 nga Cekia deri ne Angli me makine nuk me tha nje polic ne pese shtete ku kalova plac me goje.
    Perse nje vajtje ne plazh nga Tirana ne Durres duhet te me degjenerojne ne te gjithe akset rrugore policia e shtetit tim???

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Beje ti policine me te mire dhe ajo nuk te degjeneron me.

i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    Ipi i kafe te cepi ti ne e shef qe ste degjenero mo policia....

Un isha ket vere ne Shqiperi dhe me shoqet e mija ishim tuhik per ne Mullet dhe nuk e maj men se sa polica na kan nalu rruges vetem se shifshin makinen me goca...
    Life is B E A U tiful :)

Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Hyhet me makine ne port ne Durres,
    pas nje degjenerimi qe quhet normal ne port derisa bohesh pishman qe ke ardh me makine, te kontrollohen dokumentat e makines nja shtate here a thu sikur po shko per Afganistan me na nje kamp te xhihadit.
    Me forta tek ura e Dajlanit te pret polici prape ter buzeqeshje dhe te pyet:"Po ato dokumentat mer cun e di vete ti!"
    I zgjas dokumentat dhe me pergjigjet:"Po pse ore kalamajte e mij letra hane?"
    Po ho pra Tironso se qoke edhe alamet cuni do na japesh na i kafe?
    Kafe ketu kafe ne Vore kafe ne te hyme te Tiranes, thashe me vete po ja fus ne kembe heres tjeter plako.
    Ky eshte vendi im ca ti boj
    Take it easy Rezo them me vete, po mijera shofera qe mbysin rruget e Tirones edhe ata jetojne, nuk e di por per mu thank you une jam mesu me i dhone makines si njeri kendej ne vend te huj.

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Rezi vlla!!Kjo pra eshte korupsjoni qe fillon nga koka dhe mbaron tek me te vegjlit qe kerkojn "kafe" pa pike turpi ,nuk e di si e perdorin ate fjale(na jep nje kafe ) me uniformen qe kane veshur.Neve shqiptareve, dhe po na cvasin qe dim gjuhen , vaj hallin nje turist qe vjen te kaloj pushimet ne vendin tone dhe nuk di as gjuhen cfar mund ti bej atij?Kjo esht nje katastrof per vendin tone, per politiken qe zhvillohet tek ne, sepse kjo nuk eshte rruge qe mund te hapi zhvillimin e turizmit ne vendin tone ,qe me te cilen mund te ngrihet mirqenia qe e kan deshiru populli yne gjith jeten ,por perkundrazi ne me kete organizim po e cojm vendin drejt diskriminimit si shtet sepse policia perfaqson shtetin.Ne asnje vend te europes nuk kam degjur polic te kerkoj kafe ,dhe kjo ndodh vetem ne Shqiperi dhe pse??Eshte vertet nje teme qe vlen per tu diskutuar ,bravo Rezi si te ka shkuar mendja per kete teme se shume Shqipetar e kan provuar kete gje dhe mund te flasin shume per kete teme,mir ne qe vime nga mergimi ne vendin tone po ato qe jetojne ne SHQIPERI kushedi car heqin prej policis gabim apo pa gabim nga gjobat dhe ryshfetet prej policis
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Ke shume te drejte Alba,

Po vazhdoj pak me nje episod tjeter nga dhjetera episode qe kam perjetuar me policine.
    Ne gusht te 2001 po kthehesha me makine me nje shokun tim dhe dy shoqet tona te cilat punonin si stuardesa ne Rinas nga plazhi i Durresit dhe i rame nga Ndroqi, para se te futeshim tamam ne Kombinat na ndaloi policia dhe donte te na i merrte gocat me vete ne rajon dyshim per Moldave.
    Ishte e kot dhame e morrem ata e kishin me seriozitet.
    Shoku im e pyeti:"O shefo po si rregullohet kjo pune?"
    Ai u pergjigj:"Po ska problem ne rast se do ju ndodhet ndonje "CASH" me vete cuna gje qe rregullohet"
    U habita nga pergjigja e dinte dhe ne anglisht si i thojshin.
    U detyruam ti jepnim 10000 lek te vjetra se ndryshe s'do e kishim kap xhiron e Tirones ate Mbasdite.....

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Une hera e pare dhe e fundit qe shkova me makine ne shqiperi ishte ne veren e 2000.
    Pasi zbrita nga trageti nji vit pa pa njerezit me sy mendoja sa mire qe jam me dite ne shpi te takoj njerezit e mi.

Na lan duke pritur deri vone ne darke ata te doganes sepse makina ime kishte targa eksporti se e kisha per vllain dhe donin pare.
    Une nga inati sdoja me i dhon se sa sbrita nga trageti lloj lloj vinin e me kapshin prej krahu me me bo letren e doganes.
    Une qe hera e pare shkoja ne shqiperi si person i pavarur se gjithmone shkoja e shoqeruar thashe qe jo pse te paguaj kur gjithcka eshte ne rregull.

Pas shume peripecive edhe pse me vodhen paret ne traget sepse kujdes se dhomat merren nga dikush dhe pastaj ka dhe celesa dopio i dhashe 100 000 lireta sepse sma jepnin letren edhe pse gjithcka ne rregull.

Por edhe policia e huaj sa shef pasaporten shqiptare te shofin si alien.

Ja c me ndodhi ne aeroportin tegel te berlinit.
    I gjithe grupi kaloi une si nai kriminel me kontrollun nga te gjitha anet.
    Vjen shefi im i atehershem e pyet perse??!!

I thote polici se kemi shume kriminela ketu nga ky vend dhe shefi im i nevrikosur per vonesen i thote qe dhe ne ne zvicer kemi shume gjermane qe e kane eren poshte hundes e mendojne se jane zoterit por i trajtojme si njerez.
    Ai ngeli me vulosi pasaporten e na la te ikim.
    Fytyra e tij e kuqe u bo si spec sa u kenaqa!!
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Rezi , nuk kam kohė tani pėr pėrgjigjen se mė kanė ftuar nė njė darkė , por ama sa mė shpejt do e kesh njė pėrgjigje , sepse unė kthimin nė avion Tiranė Gjenevė e kam bėre nė lot , nga mėnyra se si na kanė trajtuar nė Rinas.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Morali i gjithe kesaj eshte qe te mos shkosh me makine ne Shqiperi, por te marresh taksi

Ta kemi parasysh kur te shkelim ne Shqiperi.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Peshkut i vie era qelb se pari nga koka.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovės
    Nga JONI 1 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •