Close
Faqja 38 prej 40 FillimFillim ... 283637383940 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 400
    Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    per dhoin e ketyre profesorvet e kishe fjalen ti!???

http://youtube.com/watch?v=JOrUENy6VS4
    Kos pra plako kos.. ti dhe ai jevgu që kno

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    Kos pra plako kos.. ti dhe ai jevgu që kno
    eshte far e lehte per te kuptuar se profesore te tille insistojne qe ne universitete te mos shkojne vajza te mbuluara!!qellimi i tyre eshte qe vajzat te jen sa me te ekspozuara,me qellim qe prefesori ta kete me te lehte per te bere gjahun!
    se prite zot po te tentojne profesoret te ngacmojne vajzat e mbuluara,e kane te qarte pergjegjen qe do mirrnin,ndonje shpulle apo te peshtyre surratit nga vajzat e mbuluara!!e kane ate eksperience profesoret prandaj insistojne qe te i perjashtojne nga shkolla!!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    po pse mer insistoni te fusni ne shqiperi,elemente te nje kulture jevgjish shkretetire?pse?pse?
    pse doni ta skllaveroni femren shqiptare,ta mbuloni kok e kembe.jemi ne mijvjeçarin e trete dhe jetojme ne europe.çpune kemi ne me jevgjit e arabise mer jahu!!!!jeni shqiptare ju qe doni ferexhe a ça dreqin jeni???ne shqiptaret kemi kulture tjeter mer daku.
    ps.ça bohet kshu,u mbush plot me haxhi qamile,keta lloj robsh ja falin me gjith qejf shqiperine turkutdhe arabit
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 11-03-2008 më 06:43
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    po pse mer insistoni te fusni ne shqiperi,elemente te nje kulture jevgjish shkretetire?pse?pse?
    pse doni ta skllaveroni femren shqiptare,ta mbuloni kok e kembe.jemi ne mijvjeçarin e trete dhe jetojme ne europe.çpune kemi ne me jevgjit e arabase mer jahu!!!!jeni shqiptare ju qe doni ferexhe a ça dreqin jeni???ne shqiptaret kemi kulture tjeter mer daku.
    po me vjen keq more zoteri,kur degjoj per dite se vajza te civilizuara sic juve i preferoni, fluturojne dita dites nga katet e pesta duke kryer vetevrasje!!
    ky eshte shqetsimi me i mall qe duhet te ngrisni,dhe jo vajzat e mbuluara,nuk kam degjuar qe nje vajze e mbuluar te kete bere vetevrasje apo te kete rene viktime e droges prostitucionit e tjera ane negative!!
    thirrni mendjes ore te uruar sa nuk jeni vone!!nuk do rrini gjithmone te rij!!
    nje dite secili nga juve duhet te enderroni te krijoni familje ,te beheni prind,por qe te arrihen keto duhet te distancoheni nga anet negative sic jane ato qe permenda pak me larte!!per me shum pyesni prinderit tuaj se besoj se do ju japin me shume shpjegime pamvarsisht se sa i respektoni juve ata!!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    po nuk e bon robin ferexheja te ndershem mer daku,mund te mbash ferexhe dhe te pallohesh 20 here ne dite,dhe eshte e vertete atyre femrave qe ju vene zinxhire,ato jane putanat me te medha.sa me shume ta skllaverosh robin aq me shume ai kerkon te çlirohet,te provoje kenaqsite e ndaluara.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Plako unë nuk e di se ku bo shkollë ti, apo ata miqtë e tu që të tregojnë për shkollat në Shqipëri?! Kom bo vet shkollë dhe nuk guxote nai vajzë të vite me gjoks jashtë apo me barkun, se fluturote jashtë me shkelma nga profesori.

Ju ngatërroni të dalmen xhiro me të shkumen në shkollë. Në katër vjet fakultet janë nxjerrë jashtë ato që guxonin me ardh me fund të shkurtër.

E do i gjo për të qeshur!? Mua ishin gati të më nxirrnin nga provimi pse kisha shku me patallona të shkurtra. Ça ****** thoni "barku jashtë" e "gjoksi mrena".

Kos plako kos... futini nai kos që freskoni trutë

E gjithe kjo qe ti ke thene bie poshte, sepse para ca kohesh nje nxenes i nje shkolle regjistroi me celular mesuesen e tij nen fundin e saj te shkurter! Ke harruar?!?! Lus moderatoret qe po e gjeten temen diku - te sjellin nje lidhje ketu qe ta rifreskojme memorien e Dragutit!

Tashi, ti e ke rradhen e kosit.
    Do pak?!

po nuk e bon robin ferexheja te ndershem mer daku,mund te mbash ferexhe dhe te pallohesh 20 here ne dite,dhe eshte e vertete atyre femrave qe ju vene zinxhire,ato jane putanat me te medha.sa me shume ta skllaverosh robin aq me shume ai kerkon te çlirohet,te provoje kenaqsite e ndaluara.
    Shume dakord. As ferexheja s'e ben te ndershme e besimtare te madhe nje vajze muslimane, e as kryqi s'e ben te tille nje vajze te krishtere. Nese lejohet kryqi duhet lejuar dhe ferexheja. Rregullat e ligjet duhet te vlejne per cdokend e. Edhe per ate katnaren e Wyomingut, edhe per katnaren e Tirones, edhe per ate te Sharres!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alienated : 11-03-2008 më 06:56
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    E gjithe kjo qe ti ke thene bie poshte, sepse para ca kohesh nje nxenes i nje shkolle regjistroi me celular mesuesen e tij nen fundin e saj te shkurter! Ke harruar?!?! Lus moderatoret qe po e gjeten temen diku - te sjellin nje lidhje ketu qe ta rifreskojme memorien e Dragutit!

Tashi, ti e ke rradhen e kosit.
    Do pak?!
    Po nuk është argument ky mër tullumbac. Kjo nuk do të thotë asgjë.

Ti shqetësohesh se një fëmijë filmoi mësuesen? Shqetësohesh që celulari ka hyrë në përdorim masiv? Shqetësohesh që mësuesja erdhi me fund në shkollë?

Kush është shqetësimi? Dhe çfarë lidhje me të shkuarit në shkollë me gjoks jashtë apo ferexhe?

kosin maje vet se unë do i fus një dhallë

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    po ku ta di une se si dhe sa i kupton keto gjera!!
    une e di se edhe kafshes ja ka krijuar zoti bishtin vetem e vetem per te mbuluar organet gjenetale!!kurse ju doni qe njerzit te dalin lakuriq!!!
    pastaj sa per te perforcuar ate qe une te thashe me siper,,une nuk kam pere vajza te mbuluara ne asnje vend te botes,qe te kene rene pre e prostitucionit apo tjera ane negative!!
    perkundrazi keto femra te mbuluara kane idene te krijojne nje familje te rregullt te shendoshe te rrisin femije te edukuar te dobishem per vehten dhe per shoqerine,dhe kjo vertetohet mese miri se jetegjatesia dhe harmonia me e malle ekziston realisht tek keto familje te cilat praktikojne islamin,madje ka familje qe jetojne dhe 20 veta se bashku pra kjo eshte kultura dhe mancipimi!!
    kurse po te marrim ate qe juve parapelqeni,e shikon per dite se femija brktisen nga prinder te divorcuar sa here kan qef te nderrojne partner!!ky eshte nje krim ndaj femijes ne vecanti dhe familjes ne pergjithsi!!

nejse nuk po zgjatem me teper ,pasi nuk kam kujt ti flas!!shpresoj te reflektoni do ishte mire per te ardhmen tuaj!!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    pra ti del ne perfundimin qe vajzat e mbuluara kok e kembe nuk kane epsh!!!!!!je i sigurt plako?????pra ti thua qe ferexheja heq deshirat seksuale!!!!!sa gabim qe je.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Po nuk është argument ky mër tullumbac. Kjo nuk do të thotë asgjë.

Ti shqetësohesh se një fëmijë filmoi mësuesen? Shqetësohesh që celulari ka hyrë në përdorim masiv? Shqetësohesh që mësuesja erdhi me fund në shkollë?

Kush është shqetësimi? Dhe çfarë lidhje me të shkuarit në shkollë me gjoks jashtë apo ferexhe?

kosin maje vet se unë do i fus një dhallë
    Si s'qenka argument ai mo lal? Si s'dashka te thote asgje ajo?

Mesuesja (te gjithe e dine) duhet te jete shembull per nxenesit! Dhe keso shembujsh kemi ne shkollat tona, mesuese me fund te shkurter. Une nuk shqetesohem per perdorimin masiv te teknologjise (celularit ne kete rast), por shqetesohem shume kur shoh se si nje femije abuzon me te, per te regjistruar tangat e mesueses nen fundin e saj te shkurter. Me shqeteson prezenca e nje mesueses me 50 cm2 tekstil ne trup, shembulli i shoqerise, shembulli qe ndjekin studentet.

Te shkuarit ne shkolle me gjoks jashte dhe te shkuarit ne shkolle me ferexhe kane te perbashket stile te ndryshme te veshjes. Njera preferon gjoksin jashte - tjetra preferon ferexhene. Le te vene uniforma shkollore per te gjithe, dhe le te kerkojne nga vajzat e krishtere te heqin kryqet nga qafa.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 12-03-2008 më 06:26
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Tema të Ngjashme

1. Thënie kushtuar femrës.
    Nga ZANOR në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 22-12-2023, 04:38
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  4. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •