Postuar më parë nga alnosa
Une juve iu dhash Fakte kurse ju mua me jipni perfytyrime te pakapshme qe ekzistojne vetem brenda kokave tuaja.
Nuk eshte kurrfare pergjegje te thuash: "Ne disa vende e ke gabim". Kjo eshte padrejtesi ndaj bashkbiseduesit. Mohim i te drejtes primare per tu mbrojtur, duke dhene nje gjykim aprioristik autoritativ (kuptohet pa kurrefar mbeshtetje) kunder pales dhe duke ia mohuar asaj te drejten per mbrojtje.
Derisa une jap fakte, ju jipni gjykime apriori te rezervuara qe nuk shpiejn askund.
Nese ke argument qe kundershton mendimin e tjeterit, je i/e obliguar qe ta ekspozosh. Askujte ketu nuk i interson mendimi im as, i yti. Por kerkojne te dijne qendrueshmerine e fakteve dhe argumenteve ne karahasim me kunderfaktet dhe kunderargumentet.
Kjo strukture mendimore eshte thelbesisht agnostike joparlamentare antidemokratike kundercivilizuese, -dhe ne thelb kundernjrezore. Ju kekoni te gjykoni nje delikt ne baze te bindjeve tuaja private qe nuk ngrehin asnje peshe juridike duke kundershtuar realitetin dhe gjithe arsenalin e fakteve ekzisturese objektive. Ju kujndershtoni ne kete menyre pasurine me te madhe qe zoton njeriu, (qenia vetmuar ne kete bote) ARSYEN.
Te lutem gjej dhe bej markimin e atyre vendeve hipotetike ne shkrimin e lartpermendur se ku qenkan gabimet ne me nyre qe te me japesh rastin dhe te drejten e lindur qe te kem mundesi te mbrohem nga gjykimi yt ose ne rast se kete nuk e arrij te me japesh mundesine te permiresohem dhe te behem njeri i mire sa ti.
Krijoni Kontakt