[QUOTE=Baptist]Shih paska edhe femra qi ja dojne te miren vetes?!!
Tu shtofte fara moj Renegate.
Do ti qe te ka degjur Perendia.Binjak kam une.I paca me jete ishallah.
[QUOTE=Baptist]Shih paska edhe femra qi ja dojne te miren vetes?!!
Tu shtofte fara moj Renegate.
Do ti qe te ka degjur Perendia.Binjak kam une.I paca me jete ishallah.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
o fjollat marmalata une mysliman jam dhe martohem me ke te dua vete
apo do te na heqesh te drejten ti yyyyyyyyyytttrrraaaaacaaaa
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Baptist nuk je i ndryshëm aspak nga Enver Hoxha.Kjo që po thua ti është totalitarizëm.Nuk e di ç'ke dobi pastaj q' akuzon si antishqiptare atë femër dhe flet gjëra të kota këtu që s'hyn në punë.
Shkurt muhabeti është koka e saj dhe e mbështolli apo se mbështolli ajo kokën ska çka i rruhet leshi askujna.
1)jam i sigurt qe pote jap rast dhe nje here te nxjerresh verere nga goja jote!ato <argumente >qe ti prradhise ne citimet tua jane komplot genjeshtra dhe hipokrizi e jotja,aq me teper kur behet fjale per shqiptaret e shqiperin.Postuar më parë nga Baptist
2)sa per imazhin e shqipetarve dhe shqiperise mos ki frike fare se nuk jane muslimanet ata qe po e fdhigjin, harroje ate.
3)se kush po e fdhigj imazhin eshqiperis eshte krejtsisht eqarte.
4)mjafton te shikosh dhe te digjosh te gjitha kronikat e zeza,te medjave te huaj dhe vendase se kush po ushtron prostitucin,ne shqipri dhe jashte saje.
5)e din shqiptaret mjaft mire,se muslimane me emra Katrina, kristina,vitore,e angjelina,etj,nuk ka ne shqiperi,e pra pikrisht emra te tidhe degjojme dhe shofim qe sipas mediave te huaja dhe vendase kane pushtuar samforet e rrugvet kryesore te tiranes, dhe europes, duke ushtruar prefesionin e prostitucionit,e pikerisht ne qofte se keto i konsideron si motra apo pjese perberse e familjes kristiane,atehere duhet te i thrrasish mendjes tende!
Nuk mund te thoje njeri se nje femer e mbuluar eshte pare apo eshte degjuar ne samafor,aq me teper as ne lajme ne media nuk eshte degjuar nje fakt itille.dhe se fundi mos fyej te tjeret,apo nje komunitet te tere,jep mendimin tend konstruktiv qe ti vlej dhe debatit.nuk kuptoj pse e humbe kontrollin,cfare pate.
Tek ne tregohet qe kan qene dy vllezer Shqiptar mUsliman, njeri nga ata shperngulet ne Turki (Magjupistan), pas nje kohe shume te gjate, vjen vellau nga Turkia ta vizitoi vellaun ne Kosove, dikur vone pas darke i tregon vellau nga Turkia vellaut te vet se ka ardh per me ia lype çiken per djale te vet, e ky vllau nga Kosova mbeti pa mend se qysh eshte e mundur Shqiptari t'ia lype çiken vllaut te vet per djale, ne ate moment nuk diti tjeter çka ti thot por veq i tha:
"He more vllavi jem, mos me pas kanë nderi i shpisë tonë, e mos me pas kanë ti gjaki jem, kurrë se kisha lanë pa t'vra n'odë teme e me u korit para botës. E ti çou dil jasht e shko n'Turki, atje ku t'kan msue me i hyp njani tjetrit n'familje, robve t'shpisë t'nji gjakut"
Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 20-10-2006 më 10:25
Eshte e drejta e cdo njeriu qe te vishet si te duan.Po te vente me mini ose e lyer shume do ta ndalonin ?Nuk e besoj se me ka lene pershtypjen qe ne Shqiperi pa bere floket ne floketore nuk ven ne shkolle as ne gjimnaz akoma.Keshtu qe eshte e drejta e cdo njeriu te vishet edhe te shprehet ne ate menyre si te doji.Pastaj thone demokraci ne Shqiperi.
Po ne foto si dalin keto ?
Nese u kerkohet foto per Diplomen cfare bejne ?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Sa pyet dhe ti clay
njelloj si jane realisht dalin.. si dalin thote nxnxnx
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Nuk e di sa e vertete eshte por kam degjuar se nje djal nuk mori diplomen pasi nuk donte te hiqte mjekrren e tij e te dilte ne fotografi per diplomen![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Perralle apo jo ta siguroj une qe turqit nuk e kane problem te martohem me gocat e djaes,halles,tezes,xhajes.Postuar më parë nga <BESIMI>
dikujt qe njihja (ishte turk) halla i tha se nuk do i fliste me me goje po qe se nuk i merrte vajzen per grua.
Krijoni Kontakt