Close
Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 400
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    Shkolla ka rregullore të përcaktuar si për mësimet po ashtu edhe për veshjen.
    Po sikur një nudist, do shkonte në shkollë lakuriq sepse ashtu i pëlqente dhe ashtu ja "ndriçonte" rrugën zoti, ç'do ndodhte??!!
    Duhet ta lejonin??!!
    Sikur ky nudist, nesër të ishte si Albert Einstein ti do ta pranoje të vazhdonte studimet NUDO??!!
    Peçen apo shamitë që shprehin fenë, gjithkush le ti veshë në shtëpi rrugë dhe në ato vende ku lejohen... aty ku nuk lejohen, ose ti heqë ose mos futet fare.
    Vajza e ka ditur që në shkollë nuk lejohet një gjë e tillë... përse u rregjistrua atje??!!
    E gjitha kjo është një politikë fetare dhe asgjë më shumë.
    Eh,po ketu eshte e keqja ejuaj!se doni te beni krahasime qe nuk shkojne fare,krahasimi i nje muslimaneje te mbuluar,qe percon respekt nda zotit dhe fese,ndaj komunitetit ku ajo jeton,,me nje nudist qe percjell cmenduri njerzore,degjenerim,dhe shkatrrim te njerzimit.e prandaj ne jemi dhe kundra ides tuaj.te me falin Den Boosi i cili ka per te dhene sqarime me ne detaj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    si nuk paska nevoje per siguri high-tech,
    personi i autorizuar duhet ta ruaje pronen e vet.

Po une nuk i quaj mendime ilegale,
    vete allahu e ka thene qe mendimet nuk jua kerkoj llogari,
    prandaj jeni te lire te mendoni ne menyre ilegale sa te doni.

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    po ta shikosh kete problem me thell do i ndryshoh fjalet jam ibindur ,nuk thash ashtu qe ato femra qe nuk mbulohen nuk kan nder por ,per ato femra te cilat ,jan me veshjet etyre provokante ku qellimi isaj eshte ta josh mashkullin ,dhe normal nje joshje etill tash po rezultojn me dhunime te shumta,sepse nuk po josh ne ndjenja por ne epsh

dhe funfi fundit nje vesgje me gjinsa te sodit nuk me duket qe nuk eshte provokante ,ae di si ibje kjo ,eveshur por ezhveshur ,sepse ato gjinja aq te lepita jan sa qe te lihet pershtypja se me lugic te kepuceve i ka veshur
    pajtohem me kete mendim....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    .

Pse kaq teper je asimiluar ti per pake vjete qe je ne perendim.

nuk jam asimiluar ketu ku jam po mbroj te drejten e cdo njeriu,sepse ne shqiptaret jemi mesuar te gjykojme te tjeret .sic gjykojme ne myslimanet ,po ne te njejten menyre na e kthejne dhe ata pergjigjen .pse asimilim e quan ti te mbrosh te drejtat e nje njeriu ?cdo njero ka te drejte te vishet ,te shprehin nderin ,apo zgjuarsin sipas menyres se tij ,dhe asnje shtet ne bot nuk ka mundur ta ndaloj kete.dhe ketu ku jam une myslimaneve po i jepet nje rendesi e madhe jo qe nuk po i ndalohet heqja ferexhes,po po i mbrohen dhe shume te drejta .e pse po e bejne keta kete ?.per te shmangur luften qe mund te shkaktohet midis dy paleve .

une jam me mendimin e lire . .
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 20-10-2006 më 06:17

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    si nuk paska nevoje per siguri high-tech,
    personi i autorizuar duhet ta ruaje pronen e vet.

Po une nuk i quaj mendime ilegale,
    vete allahu e ka thene qe mendimet nuk jua kerkoj llogari,
    prandaj jeni te lire te mendoni ne menyre ilegale sa te doni.
    eshte e vertet ajo qe thua ti se Allahu ka thene qe mendimet nuk jua kerkoj llogari , por prej gjerave te mira eshte edhe : tia duash te miren vellaut/motres , d.m.th. te mos mendosh ilegalisht(keq, ne dem te dikujt) apo te them me mire te mos e fusesh ate mendim ilegal ne veper.
    edhe gjithashtu vlen te permend nje gje qe e ka thene Muhammedi a.s. qe : "Veprat vleresohen sipas qellimit "
    dmth po e theksoj edhe nje here nese ate mendim ilegal e ke , eshte mire mos ta fusish ne veper .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    eshte e vertet ajo qe thua ti se Allahu ka thene qe mendimet nuk jua kerkoj llogari , por prej gjerave te mira eshte edhe : tia duash te miren vellaut/motres , d.m.th. te mos mendosh ilegalisht(keq, ne dem te dikujt) apo te them me mire te mos e fusesh ate mendim ilegal ne veper.
    edhe gjithashtu vlen te permend nje gje qe e ka thene Muhammedi a.s. qe : "Veprat vleresohen sipas qellimit "
    dmth po e theksoj edhe nje here nese ate mendim ilegal e ke , eshte mire mos ta fusish ne veper .
    ketu nuk po flitet cfar shkruan kurani apo bibla po po flitet per te drejtat e myslimanve ,sa dhe ti qe je mysliman spo i bie ne te fare .ruaj gjykimin ndaj te tjereve kjo do ishte me mire .asgje tjeter .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    nuk jam asimiluar ketu ku jam po mbroj te drejten e cdo njeriu,sepse ne shqiptaret jemi mesuar te gjykojme te tjeret .sic gjykojme ne myslimanet ,po ne te njejten menyre na e kthejne dhe ata pergjigjen .pse asimilim e quan ti te mbrosh te drejtat e nje njeriu ?cdo njero ka te drejte te vishet ,te shprehin nderin ,apo zgjuarsin sipas menyres se tij ,dhe asnje shtet ne bot nuk ka mundur ta ndaloj kete.dhe ketu ku jam une myslimaneve po i jepet nje rendesi e madhe jo qe nuk po i ndalohet heqja ferexhes,po po i mbrohen dhe shume te drejta .e pse po e bejne keta kete ?.per te shmangur luften qe mund te shkaktohet midis dy paleve .

une jam me mendimin e lire . .
    i japin te drejta nga frika se mos shperthen ndonjeri veten per allah.

Pastaj nje gje nuk kuptoj une ,
    pse myslimanet shkojne ne perendim e amerike?
    perderisa i konsiderojne te pafe, dhe urrejne ameriken, perse nuk shkojne ne arabi saudite apo ne vendet e lindjes se mesme?
    Pse?
    Apo duan te imponojne kulturen e tyre kudo.

Doni te drejta?
    Arabia eshte e hapur per myslimanet,
    Kush e ndjen qe eshte me prejardhje arabe le te kthehet tek paraardhesit e vet.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    i japin te drejta nga frika se mos shperthen ndonjeri veten per allah.

Pastaj nje gje nuk kuptoj une ,
    pse myslimanet shkojne ne perendim e amerike?
    perderisa i konsiderojne te pafe, dhe urrejne ameriken, perse nuk shkojne ne arabi saudite apo ne vendet e lindjes se mesme?
    Pse?
    Apo duan te imponojne kulturen e tyre kudo.

Doni te drejta?
    Arabia eshte e hapur per myslimanet,
    Kush e ndjen qe eshte me prejardhje arabe le te kthehet tek paraardhesit e vet.
    " XFiles " e di ku qendron problemi tek ty vllacko?
    Pergjigje: Gojen e ke te madhe Ndersa TRURIN te vogel
    nese ti je katolik?ateher me trego perse shkon ne Rome te punosh?
    gjerat qe ti i thua nuk ma mer mendja qe perkasin diku pasice me sa di une amerikanet jane katolik , ndersa ne zgjedhjen e fese eshte liri e cdo personi!
    ndersa sa i perket asaj qe the : perse nuk shkojne ne arabi saudite apo ne vendet e lindjes se mesme ? : ti vet shkon ne Rome ne kryeqendren e krishterizmit , c'te pengon ty nese une ose dikush tjeter shkon ne Arabi Saudite ose ne Lindjen e Mesme .
    edhe tek qeshtja e sic e quan ti : " apo duan te imponojne kulturen e tyre kudo "
    me trego ti cfare veshje ke Jeans?Armani?La costa ?
    atehere perse ti si shqiptar nuk prezentohesh si shqiptar po e ben emrin :
    " Xfiles " e nuk e ben emrin tend personal po e mer emrin e nje filmi i cili per nga kultura nuk te perket ty si shqiptar edhe me trego te lutem ?
    PERSE TI SI SHQIPTAR NUK E FUT PLISIN NE KOKEN TENDE pasiqe ajo eshte veshja jone shqiptare kombetare e paraardhesve tane si dhe veshjen tende tjeter , apo ndoshta KOKEN(TRURIN) e ke te vogel sa nje kokerr gruri e TE SHARRON PLISI FARE NE KOKE E PASTAJ NUK SHEF TE ECISH E DO NGRITET ASFALTI E TE BIE NE KOKE APO NDOSHTA E KUNDERTA DO BISHE TI ME KOKE NE ASFALT qe te bie ne perfundim plako se do e thyesh edhe ate kokerr Gruri(truri) qe ke !

BUKURIA SHERRI I LUMTURIS Maska e koder kiss
    Anëtarësuar
    03-03-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    206
    per alonso
    nga na dole ti avokat i gjith shqiptareve mysliman apo katolik
    kush ta dha ty ate te drejte te flesesh ne emer te te tjereve
    ti mund te shprehish mendimin tend dhe mos bej pergjithesime
    se une si shqiptare qe jam ndihem i ofenduar nga ai shkrimi jot
    sa per ate vajzen qe don te vazhdoj studimet me ferexhe te vije ne banken time se une do ti vazhdoj studimet nudo keshtu ajo mbuluar dhe une zbuluar ka lezet ne fakultet shqiptare
    na paske dale pale edhe avokat i gjithe njerezve ti alonso
    kush po gjukon te tjeret ne po japim mendimet tona
    mesohu te shprehesh o bukurosh
    ne emer tim ste lejoj te flasesh se dhe une jam njeri
    KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    " XFiles " e di ku qendron problemi tek ty vllacko?
    Pergjigje: Gojen e ke te madhe Ndersa TRURIN te vogel
    nese ti je katolik?ateher me trego perse shkon ne Rome te punosh?
    gjerat qe ti i thua nuk ma mer mendja qe perkasin diku pasice me sa di une amerikanet jane katolik , ndersa ne zgjedhjen e fese eshte liri e cdo personi!
    ndersa sa i perket asaj qe the : perse nuk shkojne ne arabi saudite apo ne vendet e lindjes se mesme ? : ti vet shkon ne Rome ne kryeqendren e krishterizmit , c'te pengon ty nese une ose dikush tjeter shkon ne Arabi Saudite ose ne Lindjen e Mesme .
    edhe tek qeshtja e sic e quan ti : " apo duan te imponojne kulturen e tyre kudo "
    me trego ti cfare veshje ke Jeans?Armani?La costa ?
    atehere perse ti si shqiptar nuk prezentohesh si shqiptar po e ben emrin :
    " Xfiles " e nuk e ben emrin tend personal po e mer emrin e nje filmi i cili per nga kultura nuk te perket ty si shqiptar edhe me trego te lutem ?
    PERSE TI SI SHQIPTAR NUK E FUT PLISIN NE KOKEN TENDE pasiqe ajo eshte veshja jone shqiptare kombetare e paraardhesve tane si dhe veshjen tende tjeter , apo ndoshta KOKEN(TRURIN) e ke te vogel sa nje kokerr gruri e TE SHARRON PLISI FARE NE KOKE E PASTAJ NUK SHEF TE ECISH E DO NGRITET ASFALTI E TE BIE NE KOKE APO NDOSHTA E KUNDERTA DO BISHE TI ME KOKE NE ASFALT qe te bie ne perfundim plako se do e thyesh edhe ate kokerr Gruri(truri) qe ke !
    une me te vertete jam ne rome,
    po nuk kerkoj te vishem ndryshe nga shtetasit ketu,
    nuk kerkoj te drejta qe nuk me takojne.
    Ketu nuk te pyet njeri se çfare feje ke.
    Ketu ka lloj lloj robi, mysliman,ateist,satanist,budist,katolik, etj etj.

Ne arabi saudite nuk te lejojne te mbash bibel, te fusin ne burg.
    çfare te drejtash kerkojne myslimanet ne perendim?

Une rrin ne perendim por nuk i shaj perendimoret, nuk i urrej.

Ajo qe me habit eshte se si myslimanet e devotshem ,qe urrejne perendimin dhe jo-besimtaret ne pergjithesi, jetojne ne perendim, sepse kane interes.

Tani ti o njeri i mire, kur shkon mik tek shtepia e tjetrit, tjetri te ofron mundesine te rrosh si njeri, te punosh , te arsimohesh, dhe prape perveç se i shani i kerkoni xhamia,i kerkoni te visheni si te doni neper shkolla etj.
    Te jesh i sigurte qe rregullat e shkolles nuk vlejne vetem per ju myslimanet,
    edhe nje budist apo nje i krishtere me veshje jo te pershtatshme nuk lejohet te hyje ne shkollat laike dhe publike.

filmi "X-files" ka pjese nga shume kultuara, nuk trajton tema kulturore por paranormale.

Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thënie kushtuar femrës.
    Nga ZANOR në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 22-12-2023, 04:38
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  4. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •