Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202

Sugjerime për nënforumin e ekonomisë

Pershendetje. Dua tju terheq vemendjen per nen forumin e ekonomis .
    Kyj nenforum besoj se mund te permiresohej .
    1--Si pershembull ,meqe me te shumtit nga ne jetojem jasht vendit do ishte mire te krijohej nje fjalor me fjal ekonomike dhe shpjegimin e tyre ( si psh buxheti) ,ne menyre qe cdo kush kur lexon dicka per ekonomin shqiptare te kuptoj ato qe thote.
    2--Gjithashtu do ishte mire te krijohej kryetem per investimet e fundit ne shqiperi,per lajmet me te reja ekonomike ne shqiperi ,per buxhetin e shtetit shqiptar,per listen e ndermarrjeve ne shqiperi (te theksohen ndermarrjet e huaja dhe ndermarjet vendase) dhe fushen ne te cilen ato kan veprimtari.
    Te gjitha keto edhe akoma me shume mund te behen .Qellim i ketij sygjerim eshte qe shqiptaret (ata qe interesohen) te ken nje ide me te mire per ekonomin e shqiperis,te nderrojen mendime per tema te ndryshme ,te jen me energjetik.Duhet organizim me i madh per ate nen forum qe ehste kaq shume i nenvleresuar.
    Shpresoj sygjerimi im te mirret seriozisht dhe te behen sado pak perpjekje per permiresimin e atij nen forumi.
    Flm.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tepelenas_nr_1 : 18-10-2006 më 13:16
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Hmmmm idee e mire por sjam moderator shpresoj qe te marrin parasysh verejtjen tende

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Këshilla me vënd! Tepelenas e ke vetë në dorë të hapësh tema si ato që ke përmendur dhe jam e sigurt të interesuarit do të ndjekin : )

Unë e lexoj rregullisht forumin e ekonimisë dhe do mundohem tu vij sado pak në ndihmë ty dhe moderatorit të forumit në fjalë për të mirëmbajtur dhe pasuruar temat e këshilluara nga ty.

Përshëndetje,
    Fiori

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Tepelenas, nuk eshte problemi aq te organizimi sa eshte tek mospjesemarrja. Para disa vitesh, kishte shume me shume te interesuar qe shkruanin vazhdimisht ne ate nenforum, hapnin tema te reja etj. gje qe e bente ate nenforum me aktiv dhe me te vlefshem. Mirepo, shumica e atyre qe shkruanin jane larguar dhe tani nenforumi ka rene ne kete gjendje ku kalojne shume dite pa as edhe nje shkrim te vetem. Une dhe Fiori koheve te fundit jemi angazhuar rreth atij forumi por duhet nje ndihme me e madhe edhe nga ju te gjithe forumistet qe ta bejme edhe ate nenforum sa me aktiv dhe sa me te vlefshem per ne se pari (duke mesuar nga njeri-tjetri) por edhe per te tjeret forumista duke perfshire ketu edhe vizitoret.

Pra, kerkohet me shume pjesemarrje nga ju, sidomos nga ata qe kane mbaruar dhe jane duke mbaruar shkolla te larta per ekonomi duke hapur tema te reja, duke shkruar opinionet e tyre bazuar ne mesimet e marra ne shkolla dhe pervoja e tyre ne pune etj. Kjo nuk perjashton edhe te tjeret, shembulli me i mire ishte tema qe hapi Planeti para disa ditesh Pyes Ekonomistin? etj.

Nenforumi i Ekonomise dhe Biznesit per vet rendesine qe ka, duhet te jete nje nder nenforumet me te frekuentuara.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202
    Jam dakord per ato qe thua ti dodoni por problemi ..per mua te pakten eshte se nuk kam fjalor te pasur me fjal ekonomike shqiptare .Ndaj dhe nuk mund te shprehem lirshem rreth ekonomis shqiptare etc...,egjithese jam ne student ekonomik shume nga keto qe mesoj sua kam fare iden se si mund te perkthehen shqip.Ndaj dhe nuk mund te hap tema me lehtesi edhe tejem me shume i aktivizuar.
    Megjithate une do bej nje mundim ,nje perpjekjke per me shume ojesmarrje ne ate forum.
    Ps: Do ishte mire ata persona qe kan mbaruar ose studjojen shkolle ekonomike ne shqiperi te ndihmojen sado pak.
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

Tema të Ngjashme

1. Katër misteret që shoqëruan Koçi Xoxen
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 08:38
  2. "Pavaresia e Kushtezuar" e ekonomise shqiptare, dhe politika e jashtme.
    Nga Igli bukuroshi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-11-2005, 12:42
  3. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  4. Sugjerime per turistet ne Shqiperi
    Nga Leila në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 09-12-2004, 20:18
  5. Shprivatizimi i ekonomisë sonë (Bashkim Kopliku)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-03-2004, 17:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •