Do ju kerkoja qe postimet tuaja te jen sa me serioze,ne te kundert mos lodhni gishtrinjet kot e me kot pasi c`do postim "Komik" apo jasht teme do e gjeni ne koshin e F/Shqiptar.
Flm Dj
Do ju kerkoja qe postimet tuaja te jen sa me serioze,ne te kundert mos lodhni gishtrinjet kot e me kot pasi c`do postim "Komik" apo jasht teme do e gjeni ne koshin e F/Shqiptar.
Flm Dj
Feel the pump √
http://www.Ndjenja.Com
http://www.SkyAl.Net - Irc.SkyAl.Net
http://www.VirtualIrc.Com - Irc.VirtualIrc.Com
Ne kanalin #albunion Dhe #shqiperia
FloriKodi:Ndjenja is ~Ndjenja@217.24.240.fLr7= * http://www.Ndjenja.com - Gjej Shpirtin binjak! MP3 Shqip, Forum, Dating, Kartolina etj... Ndjenja on #shqiperia +#albunion Ndjenja using arberia.albasoul.com Albasoul.Com - Shpirti i Shqiptarit Ndjenja ka veshe teper te ndjeshem Ndjenja has been idle 1sec, signed on Thu Nov 09 20:45:28 Ndjenja Fundi i listes /WHOIS.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Vizitoret globale aktualisht: 685 Maksimumi: 840
Ky numer tregon se sa stabil eshte rrjeti yn dhe bashkpunimi me webfaqe shqiptare sic eshte ajo Albasoul/Dardania/Malesia..
Ata qe mendojn se serveri eshte i dobet.. ju lutem bejeni nje testim 1 javor do e shohesh si kalohet tek ne..
Serveri Albasoul ka qen dhe do te jet serveri me i madh shqiptar.. me me shum se 600 persona online ne dite.. dhe me kanale nga gjith trojet Shqiptare.. sic jan Shqiperia/Kosova/Malesia/Maecdonia/Kosova Lindore.. dhe gjith shqiptaret an e mban bot-es..
Bashkimi e vetmja alternativ..
Staff..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Me beri shume pershtypje postimi i para nje muaji qe ka bere ky alDI. U mendova shume e shume po prap nuk arita ne perfundimin se si nje sulm ngaj nje serveri irc do ndikoje faqen e nje personi. Persa i perket JAVA applet qe X apo Y kane ne faqen e tyre dhe lidhet me serverat tona nga momenti qe personi ben connect ne chat atehere ekziston vetem nje lidhje edhe ajo eshte direkte midis kompjuterit te perdoruesit edhe serverave tane. Pra ne kete mes faqja nuk hyn fare ne mersele. Mos flisni si kodra pas bregut pa ditur parimet kryesore te nje chati IRC.
Irc AlbaSoul Network Admin
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Po meqense jena te kjo teme un do ju ofroj dicka tjeter, nqs ju duket interesante me thoni:
Ti bej www.forumishqiptar.com reklame ne radio ne fm (radio qe degjohet, Tirane, Durres, Lushnje, Fier, Krruje,Lezhe). Kam nje ide per menyren se si tja bej reklamen, Ne cdo ore fiks radio lanēon oren, edhe aty pasi thuhet ora, ti bashkangjitet edhe nje shtese ku te thuhet se :ora e sakt ofrohet nga siti me i madh shqiptar www.forumishqiptar.com.
Cmendim keni ? Cfar mund te me ofroni mua ne shkembim ? Me beni dhe ju reklamen e radios ktu ?
hidhini 1 sy sitit te radios www.planet93fm.com
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dj-GabrieL : 20-11-2006 mė 15:08
Nese e ke lexuar postimin qe kam ber me siper,jan shkruar me saktesi ofertat qe behen nga ana jone!!
Mua me duket interesante kjo gje,nese dhe ty te intereson,pse jo,me fol ne Pv kur te me shofesh online ose bisedo me MaCho nese nuk me gjen mua aty.
Dj
Feel the pump √
Aldi duhet te dishe dicka ti derman.Postuar mė parė nga alDI
Albasoul mbetet Albasoul dhe kete gje se ndryshon dote asnjeri edhe sikur te mundohet me te gjitha menyrat.
Hapesira.org kishte staff te lodhur keshtu qe u shperbe si server,ndersa albasoul ka disa staffe te shkelqyer qe do ti kishin enderuar te gjithe serverat dhe jo vetem shqiptare por edhe te huaj,staffe te kulaifikuara dhe te dal nga testet,acc te perfituar nga mundi dhe djersa qe ke derdhur mund te gjeshe vetem ne kete server dhe jo acc sepse "une jam miku atij po ai eshte miku im".Kete gje duhet ta ngulisin mire ne mendje te gjithe userat qe vizitojne Albasoul Network.
Ketu do te gjejne ngrohtesi dhe kulture, sepse nuk mbizoterojne kalamaqte sic jane neper servera te tjere por jane te gjithe cuna dhe goca qe kane mbaruar ose jane duke mbaruar fakultete.
Kaq kisha une .. kalofshi sa me kendeshem te gjithe !!
VISI !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DiGiTeX : 23-11-2006 mė 08:12
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Kam shtuar Java Chat te lidhur me serverin Albasoul nga Wesite-i im, nuk merziteni besoj! :P
Adresa e faqes eshte: Http://iNFoTiRONA.TriPod.COm/
Nick-u im ne chat : |N|E|O|
Kalofshi mire!
Mendoj se nuk eshte e thene te behet vetem per java. Ky bashkepunim mund te beje efektin e vet edhe nese websitet reklamohen reciprokisht. Per vete arsyen se userat ne momentin qe do linkohen me albasoul u bie ne sy dhe chat. Pra , mendimi im , mund te behet nje bashkepunim i dyfishte , link website dhe java ne chat.
Une di qe eshte nje teme e hapur nga albo per bashkepunime te tilla por nuk e mbaj mend se ne cfare sektori dhe per cfare behet fjale me shume se nuk kam pas noiher durim ta lexoj te gjithen.
Mendoj se webmasterat qe do perfitojne reklame ne irc apo ne webet e albasoul do kene shume perfitime dhe usera/vizita pasi nje reklame ne nje website si albasoul eshte pothujse e = me motorra kerkimi qe perdoren sot![]()
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Dini ndonje site ku mund te gjej ndonje java applet ???
Se dhe une dua ta lidh webin por spo gjej nje java te mire. ..
Krijoni Kontakt