Ma gjej nje nga keto te zgjuarat te lutem..., se mbeta une! .Postuar më parë nga XXXI
![]()
Ma gjej nje nga keto te zgjuarat te lutem..., se mbeta une! .Postuar më parë nga XXXI
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
pse ju vajzat na shani ne djemve kur ne sjua varim ngajhere dhe thoni ai eshte keshtu e ashtu hec nje here flisni ketu
Duhet te pergjigjem se sben ne keto tema?!
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Jo,s'eshte e nevojeshme,por te pakten kur pergjigjesh mundohu te qendrosh brenda sajePostuar më parë nga Macho
![]()
![]()
Per te tjeret: postimet jashte teme u fshine,jeni te lutur ti permbaheni temes,s'ka kuptim te shpenzoni kohen tuaj duke shkruar gjera qe do fshihen dhe poashtu kohen time.
Qendrim te kendshem me tutje![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Baaaaaaaaaaaaaaaaa kush o ajo femer qe ofendon re !!!!
OFENDOJNE e PSE TE OFENDOJNE ?
KUSH E KUPTON SE NUK E HA DOT ME VAJZEN
NUK KA AS PSE TI AFROHET E JO TA OFENDOJNE .
TANI NE KETE KOH QE JETOJME AS VAJZA AS DJEMTE NUK OFENDOJNE
Perse djemte te ofendojne vetem e vetem se nuk te kane arritur dot?
Sepse krenaria e tyre nuk i lejon te ulin koken e te shofin punen e tyre kur nuk ja u var Vajza ose kur nuk i terheq aspak prania e tyre/ tij dhe s'bejne asgje tjeter vecse pergojojne dhe tregojne edukaten e cale te tyre ne nje situate te tille, ( kjo ndodh me teper tek djemte shqiptare sa ata te huaj) mos ju vije keq kur i shkruajm keto.
Jo sna vjen aspak keq, se per cudi une gjithmone kam pasur mendimin se keto qe the ti vlejne vetem per femrat. Paska gjase te vlejne per te dyja palet atehere.
Ndonese femrat e kane nje te keqe qe flasin verdalle kurse mashkulli ta thote ne fytyre (pune pa mend)
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Nuk janë vetem djemtë, janë edhe vajzat dhe fjalët që shprehinë pakënaqësin me dështimin personal varren shumë nga rrethi në të cilin janë rritur. E zakonisht djemt rriten me djemë dhe ata në përgjithësi janë më të drejtëpërdrejtë. Kjo çmohet nga burrat por bie palidhje kur djemt harrojnë se nuk janë duke folur fjalë para kuvendit për fitore por për humbje dhe tregohen të ligshtë. Por edhe kuvendi varret prej rrethit dhe djemt me kohë bëhen burra.
Hipi Zhdripi nga Wiki
Jo perse djemte por perse disa djem...formojeni me mire pyetjen ju lutem.
Krijoni Kontakt