Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    ALLAHU mbi gjithçka
    Anëtarësuar
    13-10-2006
    Postime
    45

'Dhelpra kur nuk i arriti rrushtë, tha që ishin të pabërë'

Di qe ka djem hipokrite dhe egoiste qe nese nuk arrije dot tek nje femer ate qe do te donin fillojne dhe e ofendojne ate me fjale qe asaj nuk i perkasin.
    T'ju marrin te keqen o vajza se ia keni hedhur kok poceve dhe i keni lene me mendje te ngritur e nuk ju kane arritur dot.Le te plasin djemt qe ka edhe vajza te zgjuara e jo epshore.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ka plot ylli djem te tille !!!po dhelpra kur se kapi rrushin tha qe ishte i pabere kshu thone edhe keta po ne vend te rrushit te pabere thone !!! mamin motren se ashtu e kane bagazhin !!! po mjer per ta qe thone kshu !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

ALLAHU mbi gjithçka
    Anëtarësuar
    13-10-2006
    Postime
    45
    Citim Postuar më parë nga SaS
    ka plot ylli djem te tille !!!po dhelpra kur se kapi rrushin tha qe ishte i pabere kshu thone edhe keta po ne vend te rrushit te pabere thone !!! mamin motren se ashtu e kane bagazhin !!! po mjer per ta qe thone kshu !!!

hahahaha ke fol tamam,nuk kam ç'te te shtoj asgje.Faleminderit qe shkruajte ne temen time,nuk e prisja te shkruante nje mashkull (edhe pse nuk i kam futur te gjithe ne nje thes).

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Ngaqe jane shume te zgjuar prandaj

Dhe pikerisht keta jane ata qe s'meritojne as nje shikim te dyte nga femrat, jo se e marrin ate shikim se keta lloj tipash te peshtiren qe ne fillim.

Por s'jane te gjithe njelloj, ka dhe nga ata meshkuj qe e respektojne zgjedhjen e tjetrit, e femres ne kete rast kur i refuzon.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Ndonjehere e bejne edhe femrat por jo te arrijne te ofendojne thjesht bejne gjoja sikur nuk e duan me ose nuk u intereson me.Kjo ndodh tek ata njerez qe nuk arrijne ate qe duan,por mos i fut te gjithe ne nje thes sepse po na futen edhe ne femrave ne nje thes iku bota .

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    LoL ke te drejt YASMIN por edhe ne djemt nuk jemi gjithe te njejte ka ndonje qe eshte yll ~Nje shembull Jam Une~ apo jo YASMIN hehe

/me skuqet :O

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    sepse jane mosmirenjohes, nuk dine te te vleresojne dhe egoiste.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

sepse :ai i thot asaj - ooooooj ty uuuu te du!
    ajo-aaaaaaaaa!!!!!!
    ai-te du per gru miiii!
    ajo-qyqa! ehhh keq per ty jam un ,po me pret x5 perpara ojjjjj!!!
    ai- mi ku.v!!!!!!

Citim Postuar më parë nga XXXI
    Di qe ka djem hipokrite dhe egoiste qe nese nuk arrije dot tek nje femer ate qe do te donin fillojne dhe e ofendojne ate me fjale qe asaj nuk i perkasin.
    T'ju marrin te keqen o vajza se ia keni hedhur kok poceve dhe i keni lene me mendje te ngritur e nuk ju kane arritur dot.Le te plasin djemt qe ka edhe vajza te zgjuara e jo epshore.

ha ha ha sa kom qeshur me ket temen qe ke hapur ti , faktikisht eshte interesante kjo qe mendon ti

e di se si themi ne djemet ... nuk ka femer qe nuk mudesh ta besh per vete por ekziston ajo qe mund te jesh i pa afte ta besh nje femer per vete .. pra nga pa aftesija e qunit ti mund te thuash ket qe the
    KUPTOHET SE KUSH ESHTE I DASHURUAR ME ATE QE DON, EDHE KUSH ESHTE I DASHURUAR VETEM ME DASHURINE ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kush e tha kete
    une kam qejf ti ofendoj vajzat kur i kam arritur jo kur si arrij
    goca mos na fyeni kot tani

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. INSTAT: Rritja ekonomike ne Shqiperi arriti 9.9%
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 14:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •