boh vallai s'i mbaj mend dot te gjitha qe te jem ne gjendje t'i klasifikoj pasi s'u ve dhe shume rendesi
por ja nje te fresket qe dje ... te gjithe ju sybukurat keni ikur jashte shtetit ..... kam qeshur shume me kete![]()
boh vallai s'i mbaj mend dot te gjitha qe te jem ne gjendje t'i klasifikoj pasi s'u ve dhe shume rendesi
por ja nje te fresket qe dje ... te gjithe ju sybukurat keni ikur jashte shtetit ..... kam qeshur shume me kete![]()
Visage une ta kom bo kompliment me te mire moj trego tash plzz![]()
loooool o yllo ai eshte sekret per mua e per ty jo per gjithe gazeten![]()
Ok de ja do e fshi ate postim qe te mos e sheh kush![]()
ahahahaahahahaha po jo ore se do e lexoj ndoiher qe te me rritet icik hunda se me eshte zvogeluar keto kohet e fundit lol![]()
OK yvi si te thuash
PR: Eja ne chat se te kerkoj ma shpejt se te pres![]()
Mua para dy ditesh me moren ne cel me privat dhe nje ze femre qe nuk arita ta njoh me tha; - Te henksha by*then.
Ngela i habitur.
Thua te jete kompliment ?
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Nuk futem dot tashi jo se kam i qerre me msime madje shume ndejta ketu po me pelqeu muhabeti lol![]()
Lol disa flisnin neper dhembe nuk i kuptoja, ndersa ato qe kishin volumin e larte flisnin nr shumes, so perfundimisht s'mora vesh gjoPostuar më parë nga Xhuxhumaku
By the way, E more pshendetjen qe te bera tek nje emision i mengjesit qe e jepte BBF ?![]()
Live your beliefs and you can turn the world around.
Ok suksese ne mesime sepse edhe une do iki me msu icik![]()
Krijoni Kontakt