Te ka rrejt , kaq se paske kuptuar ? Ku ka njeri perfekt ?Postuar më parë nga fjollita
(lol)
Nje dite me tha komshiu , je bere si movie starrr .. kisha vene syzet prandaj .![]()
ps: Asteraki , komplimet ka qene posi . lol
Te ka rrejt , kaq se paske kuptuar ? Ku ka njeri perfekt ?Postuar më parë nga fjollita
(lol)
Nje dite me tha komshiu , je bere si movie starrr .. kisha vene syzet prandaj .![]()
ps: Asteraki , komplimet ka qene posi . lol
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 17-10-2006 më 14:07
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ma kujtoj pinku kojshijen.
po hypsha i dite nmakin ene kojshija mthot : mo i madh ti se makina. ene maqina jeme o hummer
mama jeme s'hypen kur atjese i duket sikur ka hyp n'tank. kur vje ajo prej tirone un shkoj ene rent nai gjo tvogel
no glove no love
Postuar më parë nga ooooo
duhet te jesh shume "kabla" ti e? ms me keqkuptoni, pyetja eshte thjesht informative.
komplimementi lol me i bukur qe me kane bere ka qene nga njera qe me tha "ti mund te me kesh kur te duash". me vone u duk qarte qe ja fuste po.. por mua atehere me beri shume pershtypje.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Lol mos u sforco kaq shume per tjetren qe te mos mbetesh prane Tv-s se nuk ish kushedi cfare emisioni.:d Cke ti here tjeter te lajmeroj
Ku i ke komplimentat qe te kan bere ty ? Apo ke turp ti thuash![]()
Live your beliefs and you can turn the world around.
Tani e tutje ,s'ke nevoje me vu foto m'forum, o Vojo Kush !Postuar më parë nga TikTak
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Postuar më parë nga ooooo
S`aftes dhinume sanduic.
Ala oki me ola, kreas , apokliete. Dhen ehume empistosini sta kreata edho.
qe astes na trone mono maruli kie domates
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
kete ma kane thene..qenke shpirt romantik
jeni nje engjull pa krah po qe jeton ne toke e jo ne qiell
/me pershendetje ket lart prej ne SEEU![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Krijoni Kontakt