Close
Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 174
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Acid_Burn
    Ketu po flitet per Vehabizmin dhe jo per Islamin ... Dallimi eshte rrenjesor ... mos t'i ngaterrojme gjerat.

Vehabizmi nuk e perfaqson Islamin... kurre nuk e ka perfaqesuar e as do e perfaqsoje kurre In Sha' Allahu Teala. Ju urryes te Islamit dijeni qe Vehabizmin e mbolli Anglia ne Gadishullin Arabik pikerisht qe te kete arsye te nderhyje me dhune ne ato vende kundra popullsise muslimane nen flamurin : "Lufta Kundra Terrorizmit" Kjo eshte arsyeja e pare dhe e fundit e mbjelljes se ketij grupacioni ... SHKATERRIMI I ISLAMIT. Ashtu sikurse shkaterruan shtetin Islam ne kohen e Osmanllinjve ashtu do vazhdojne t'i perdorin keto vegla deri ne permbushjen e qellimeve te tyre.

Mos harroni edhe kete qe Muslimanet kane burra te cilet dine t'i bejne balle sulmeve dashakeqe te kokrruajturve Vehabinj e po ashtu edhe Kollareve perndimore ... Kete Historija do e tregoje .. uroj te jemi gjalle e ta shohim me syte tane.
    Nuk eshte vetem Vahabizmi, por Islami ne pergjithesi. Por vahabet i permbahen ne menyre strikte rregullave te Islamit dhe Kuranit.

D.m.th. ti kishe dashur te jetoje nen Perandorine Islame, edhepse ata t'i kane vrare te paret e tu dhe ta kane plaqkitur vendin tend. Jeni mbushur perplot me konspiraci.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Arrubi
    O kaurr po ke ndonje kishe per ta shitur ta blejme ne muslimanet ta bejme xhami se juve si mbushni dot me njerez.Sa per figurat kombetare te ngritura nga vatikani kam aq respekt sa kam per Papen.

Citim Postuar më parë nga zoti
    Jo me kaq zhurmë bijtë e mi, se ke dhoma afër nigjojnë e fillojnë të më çajnë tra.. dhe me ata po heq shumë. Disa herë më kanë rrëzuar, por ju.. ju më ngrini përherë
    Mmmmmmmmmm
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 04-02-2007 më 19:55

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Vahabizmi dhe fundamentalizmat e tjera (ato islame, kristiane etj.) tek ne Shqiptaret jan probleme shum te vogla qe per çdo dite po ushqehen dhe po rriten nga budallalleku dhe mosdija yne per te zgjedhur apo anashkaluar nje problem, dhe mosdija yne per t'iu kundervy dhe eliminuar politikat e ndryshme antishqiptare.

Edhe pse kemi probleme shum me te medha dhe shum me serioze se fundamentalizmat e ndryshem, dhe edhe pse nuk eshte nevoja fare ti kushtojme aq rendesi fundametalizmave, ne Shqiptaret nga budallalleku yne i pa skajt, pa dije dhe me dije, kemi filluar edhe neper parlamente ta hapim gojen e te lehim si disa qen te keq per kete anomali Aziatike qe fatkeqsisht perbiroj edhe tek ne Shqiptaret, qe pas nje kohe te gjate (shpresoj, bile une mos ta perjetoj) do te na shkaktojne probleme aq te medha dhe serioze saqe keto problemet e sotme gjigante qe i kemi ne Shqiptaret, do te na duken sikur ai problemi kur nuk ke çokollade origjinale nga Zvicra e te duhet ti hash ato çokolladat origjinale nga Gjermania.

Une do te ju thoja qe te mos i ipni shume popullaritet Vahabizmave e plehrave tjera fundamentaliste perfshire ketu çdo fundamentalizem, pra edhe ato Kristiane, se pikerisht kete e dojne ata, popullaritetin.

Mjaft ma i popullarizuat keto pislleqe Aziatike, se edhe ne parlament te Kosoves i sollet keto marrzira qe ti tregoni botes se sa budallenje te medhenje jemi ne Shqiptaret qe i shkojme per shtati Serbve, "Grekve", Turqve dhe armiqve te tjere.

Une habitem me ta, si nuk iu vjen turp ta quajn veten Shqiptar.
    Per te gjitha palet po them, e jo veq per dikend.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 04-02-2007 më 22:07

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga RoniSotiri
    Tani ke fol si shoku Enver; nderro "myslyman" me "komunist", "wahabit" me
    "revizjonist" dhe "perndimor" me "kapitalist".
    Te them te drejten une jam i vogel te mbaj mend se si ka folur Enveri. Ti dukesh qe e paske studjuar holle.... dukesh qe ke qene pioner, aksioner e me pas tester i zjarrte...

Ju jeni dhe keni qene armiq te Islamit dhe muslimaneve. Ne muslimanet kete e dijme fort mire. Veprimet e Vehabistave (te instruktuara prej armiqve te Islamit) nuk bejne gje tjeter vetem krijimin e kushteve te pershtatshme per ju qafirat dhe patriotet e rruges te villni vrer e te organizoni deri ne sulme te armatosura kundra muslimaneve.

Muslimanet duhet te kuptojne qarte nje gje: VEHABISTET JANE ALEATE TE ARMIQVE TE ISLAMIT. VEHABISTET JANE MJET NE DUART E DASHAKEQEVE PER CORODITJEN E POPULLSISE MUSLIMANE DHE FTOHJEN E SAJ NGA FEJA.

Edhe nje gje nuk duhet te harrohet. Armiqte e Islamit kurre nuk do jene dakort me muslimanet per aq kohe sa keta te fundit nuk ndjekin deshirat e te pareve. Kete Allahu xh.sh na e ka treguar qarte ne Kur'an.

DIJENI O QAFIRE QE PLANET TUAJA JANE TE NJOHURA PER NE MUSLIMANET. JU NEN PRETEKSTIN VEHABIST PO NA SULMONI NGA TE GJITHA ANET E ME TE GJITHA MENYRAT. POR MOS U MERAKOSNI ... LEXOJENI EDHE NJE HERE LIGJIN E TRETE TE NJUTONIT E DO KUPTONI SE CFARE DO SJELLE KY SULM .
    RIPPR

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    E do Shqiperine pa raca te tjera? Urren arabe, turq e kineze qe vijne ne mbremje e thone mirmengjes? E do Shqiperine te lire nga pedofilet dhe homoseksualet fetare?

Ndihmo ne pavaresine kombetare. Shemb nje kishe apo nje xhami. Sot!

http://tinyurl.com/2dpcq

Po njerezit ku do i kryjne nevojat pastaj? Ne natyre e?

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga riu
    E do Shqiperine pa raca te tjera?
    E du, e du, e du.

Urren arabe, turq e kineze qe vijne ne mbremje e thone mirmengjes?
    Shto mër ti ene ca, me kaq eee? Grekëri e serbët ku i le?!

E do Shqiperine te lire nga pedofilet dhe homoseksualet fetare? Shemb nje kishe apo nje xhami. Sot!
    Po siç e tha ene ky shoku sipër, duhet i ven ku me defektu, se po na dhjesin poshtë urave e mrapa lokaleve. Ene prifi a hoxha le të na sjelli peshqir të pastër kur të dalim, dhe të mos bëhen merak, do shpërblehen për punën e tyre.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Po e shoh logjiken e disave ketu. Per krimet dhe coroditjet e disave i sulmoni te gjithe. Nese Muhamedi ka vrare njerez, mos valle qenka faji i Jezusit ky?! Nese une vras nje njeri, a duhet ju edhe Matrixin (apo ndokend tjeter) ta fusni ne burg?! Ne shohim sot se si djalli perdore fene per t'i larguar njerzit nga Zoti. Ju sulmoni te gjithe, nese dikush keqperdor Zotin per interesa te tyre ekspanzioniste dhe imperialiste. Po i shoh edhe disa foto ne "maskat" e anetareve, se si sulmojne Krishterimin per fajet e tjeterkujt. Ndajeni shapin prej sheqerit - thote nje fjale e urte popullore. Me tregoni nje rast kur ne nje kishe eshte perhapur urrejtje per njerzit jo te krishtere. Jane ato ideologji te djallit dhe ata njerez te pushtuar nga "fuqite e se keqes" qe bejne keso krime. Por kisha pasur nje porosi per ju? Mos i veni te gjithe ne shenjtester per paudhesite e njërit.

Sinqerisht, Mesia4ever.

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    o Me Si 4 !

I harrove kryqezatet ti ??? po turrat e druve i harrove ???? une nuk jam per shkaterrimin e kishave... jam per shnderrimin e tyre ne xhamija.
    RIPPR

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Acid_Burn
    I harrove kryqezatet ti ???
    Ne nje vrime i bini fyellit dhe ju. Veni nga veni dhe 1000 vjete mbrapsht shkoni. Si orthodokse mund te shkruaj dhe une per kryqezatat, per demin e tyre ndaj Orthodoksise, konsekuencat e te cilave po i jetojme dhe sot e kesaj dite.
    Po te jete per ate pune, edhe katoliket e qytetit te Zares ne Dalmaci kane te drejte te ankohen, pasi u vrane e u prene etj.
    Por ju qe i referoheni, as qe doni t'ia dini per historine, arsyet e "kryqezatave", kushtet nder te cilat u zhvilluan, elementin "venetikas" etj. Po deshe hap nje teme tjeter dhe e analizojme. Por mos u beni qesharak dhe e perdorni vend e pa vend.

une nuk jam per shkaterrimin e kishave... jam per shnderrimin e tyre ne xhamija.
    Pas kesaj shprehjeje, kerkon te te falenderojme tani, te ta dime per nder per kete shpirt, misherim "tolerance" ?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 05-02-2007 më 20:38

Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •