Close
Faqja 7 prej 18 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 174
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    A thu cka thot kjo fe ta kisha ditur?A ka far rregulla te sjelljes e te moralit apo ekonomiko-juridike,socijalo-politike etj!?Se na lodhet me kete thenje te Vaso PASHES pa e ditur pse e ka thene dhe rrethanat ne te cilat e ka thene.As ai vet nuk e ka ditur se cfare feje eshte.
    Po ti a di gje te me tregosh?
    Kjo fe thotë qi'fsha serbinë bashkë me to edhe greqinë edhe arabinë edhe turqinë.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Alko me shoke!
    Me duket se harruat se per cka ishte fjala!!!
    Vehabizmi eshte nje levizje ose sic e quajne edhe mezbeh i peste i shkolles islame.
    Pyetja ishte se keta njerz, a mund te damtojne Kosoven?

Ne e dime se keta ekzistojne, por nuk e dime se ka kesish ne Kosve?
    Na thuani, a jeni perkrahes te tyre, apo jeni tradicionalist?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar Maska e Okki
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    G-land-G...Middle East / Central Asia
    Postime
    70
    O jo jo. une jam islam por i urrej keta pisa qe do na marrin ne qaf me ato mjekrra e pizhama. Ky lloj sektu kurr nuk ka ekzistu tek ne po ja qe pas luftes disa shoqata nga vendet arabe i kan financuar me sa di une ka 500 marka gjermane per muaj, ne ate kohe qe te vishen ashtu dhe ta reklamojn ket lloj sektu. Turp per ta, haram u qoft gjaku i deshmoreve qe u derdh per lirine dhe pavaresine e Kosoves.
    Kjo u ka shkuar perdore shume gjat lobimit shkive duke prezentuar shqiptaret e Kosoves si muxhahidin ne Amerike. Dhe normal qe disa senator kan nderruar mendjen tash jan kunder pavaresis se Kosoves dhe dita dites zerat po shtohen me cka erdhi edhe deri tek shtyrja e statusit tash.
    Allahu qoft me ne dhe me deshmoret e kombit e jo me at qe i nderrojnsektet per 500 DM.

shqiptar Maska e eagle's son
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    161
    mysliman jam edhe une, 100 karatsh madje

por nuk e ve kurre fene perpara atdheut ti alko kuptoje si te duash, nese nuk ke kapacitetin e duhur per ta kuptuar eshte problemi yt, jo i imi, te pakten ndryshe nga ty une kam pas guximin qe fene time ta nderoj ne token time...
    proud 2 be me, the eagle's son

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga eagle's son
    mysliman jam edhe une, 100 karatsh madje

por nuk e ve kurre fene perpara atdheut ti alko kuptoje si te duash, nese nuk ke kapacitetin e duhur per ta kuptuar eshte problemi yt, jo i imi, te pakten ndryshe nga ty une kam pas guximin qe fene time ta nderoj ne token time...
    Per cka e ke fjalen?

Fe do te thot njerezi me plot kuptimin e fjales.Te jesh njeri ashtu si duhet dhe tu permbahesh rregullave dhe ligjeve(kufijve)qe i ka caktuar Zoti per njerezit ne toke.

Ti si po thua ,po i bie sikur "nuk e ve kurre njerezillekun para atedheut".Ama "PAKACITET" paske se jo mahi.

Pa me thuaj pashe nderin cka deshe te thuash me kete.
    te pakten ndryshe nga ty une kam pas guximin qe fene time ta nderoj ne token time
    Ke pasur(ne te kaluaren?) e tani s'ke apo...si?

Une ketu ka nje vit e ca qe jam! Andaj mos gjyko dhe mos u ngut.

Ti Univrases(KATIL turqisht) shko shoki te forumi i adoleshenteve dhe kendoju ndonje kenge te ndyte siq e kishe shprehi (ZAKON SERBISHT). Kam degjuar ne nje emision nje dite nje kerkese, qe per fat te mire nuk e transmetuan se permban fjale banale than moderuesit. Ketu nuk eshte vendi per fjale te ndyta adoleshentesh.....hajt ta pafsha hajrin.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

shqiptar Maska e eagle's son
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    161
    qenke me te vertete "pakacitet" sic i thua ti

une kurrizin nuk ja kthej Zotit kurre

feja eshte tjeter e Zoti eshte tjeter

fene nuk e ve perpara atdheut

perpiqu ta kuptosh se qenke shume i kapshem nga natyra keshtu, apo do fjalor enciklopedik qe te ftillohesh
    hajrin ta pafsha gjithashtu edhe sic thua ti, duhet tu permbahemi ligjeve qe ka vene Zoti sepse feja nuk eshte Zoti, eshte menyra per te nderuar Zotin dhe fe ka shume, Zot ka nje

eshte aftesi te perceptuari une kam thene se ve fene, jo Zotin, ti se ke nje aftesi te tille, nuk te gjykoj dot, ndjej meshire
    edhe me ato termat serb e katil, boj kujdes se sje ende i afte te me gjykosh mua, se mua me gjykon vetem i madhi Zot e jo ti qe sje askush

shnet i thena ne knej nga tirona plako dhe nuk osht as serbisht e as turqisht, por ti qenke i afte per te kategorizuar shqiptaret sipas mendjes tende o mendjendritur
    nuk replikoj me me ty dhe po pate gje, mund te cosh MP
    i nderuar qofsh
    Ndryshuar për herë të fundit nga eagle's son : 25-10-2006 më 07:50
    proud 2 be me, the eagle's son

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Ore ju mos u zini se jena tere shqiptare e kena gjakun e kuq ne dhe vetem para gjakut kemi besen, asnje gje tjeter nuk vlen per ne, vec flamuri jone. Lerini keto importet se jan vetem se me na hedh hi suve.

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga eagle's son
    qenke me te vertete "pakacitet" sic i thua ti

une kurrizin nuk ja kthej Zotit kurre

feja eshte tjeter e Zoti eshte tjeter

fene nuk e ve perpara atdheut

perpiqu ta kuptosh se qenke shume i kapshem nga natyra keshtu, apo do fjalor enciklopedik qe te ftillohesh
    hajrin ta pafsha gjithashtu edhe sic thua ti, duhet tu permbahemi ligjeve qe ka vene Zoti sepse feja nuk eshte Zoti, eshte menyra per te nderuar Zotin dhe fe ka shume, Zot ka nje

eshte aftesi te perceptuari une kam thene se ve fene, jo Zotin, ti se ke nje aftesi te tille, nuk te gjykoj dot, ndjej meshire
    edhe me ato termat serb e katil, boj kujdes se sje ende i afte te me gjykosh mua, se mua me gjykon vetem i madhi Zot e jo ti qe sje askush

shnet i thena ne knej nga tirona plako dhe nuk osht as serbisht e as turqisht, por ti qenke i afte per te kategorizuar shqiptaret sipas mendjes tende o mendjendritur
    nuk replikoj me me ty dhe po pate gje, mund te cosh MP
    i nderuar qofsh
    O ti zog shqiponje.Pse o vella po me drejtohesh aq ashper .Me fal se nuk e dija se ti je i njejti Unikkatil dhe eagle"s son.Kur u pergjigje edhe per unikkatilin e kuptova.
    Faleminderit per vleresimin qe ma ben per kapacitetin tim.Qenke kapacitetometer i kapacitetizuar kapaciteterisht shume.
    Dhe une thash FE=NJEREZI(llek).
    Nuk ka shum fe por vetem nje fe dhe nje Zot o dashamire.E ti gjeje cila eshte.

Mos u pergjigj po deshe.

P>S> Mos harro se ne postimin paraprak tu kam drejtuar ty ne fillim dhe me pas UNIKKATILIT e jo ty.Shikoje mire kur i jam drejtuar me: TI unikvrases......
    Andaj ke keqkuptuar.
    Te pershendes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alko71 : 25-10-2006 më 17:26

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ti Univrases(KATIL turqisht) shko shoki te forumi i adoleshenteve dhe kendoju ndonje kenge te ndyte siq e kishe shprehi (ZAKON SERBISHT). Kam degjuar ne nje emision nje dite nje kerkese, qe per fat te mire nuk e transmetuan se permban fjale banale than moderuesit. Ketu nuk eshte vendi per fjale te ndyta adoleshentesh.....hajt ta pafsha hajrin.
    E shaje kryqin sa dush se une prift nuk jam
    Veq bane e shave shqiptarinë unë ti ** krejt t'baj llam

O ti zog shqiponje.Pse o vella po me drejtohesh aq ashper .Me fal se nuk e dija se ti je i njejti Unikkatil dhe eagle"s son.Kur u pergjigje edhe per unikkatilin e kuptova.
    shklepsav sikur ti
    jav di kapacitetin e trunit
    tybe me nis prej tparit
    e me dal deri te i fundit..........

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Jo shaje ti e kqyre tani cka t' gjone, molekula, molekula t'c'nukum bile shtyhum pse ja morre ti dy molekula jo pse ti.Se ty prishtinqe t'foli Papaku i vogel.....tlunin kise po di une dicka.Lep muxik kise po knoj une.Fara e keqe me pantoll dej ne guj phuu

Faqja 7 prej 18 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •