Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 174
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Ti bej cfare te duash ... une thjesht bera nje oferte ... kur ka qene hera e fundit qe je rrefyer ti Luanesha .... lol po hera e fundit qe ke shkelur ne kishe?? ... c'rendesi ka per ty nje kishe me shume apo nje kishe me pak ??

Se mos shkosh te rrefehesh te ai prifti i Rrezes se eshte maskara i madh ai .... lol
    RIPPR

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Acid_Burn
    o Me Si 4 !

I harrove kryqezatet ti ??? po turrat e druve i harrove ???? une nuk jam per shkaterrimin e kishave... jam per shnderrimin e tyre ne xhamija.
    Po kthimin e shumices se shqiptareve ne myslyman e harrove ti???????qe na ndahu nga europa dhe krijoje nje mentalitet barbaresh ne shqiperi, ku pasojat e myslymanizmit po i paguajme edhe ne te tjeret qe nuk u konvertuam.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Ju jeni te lire te levizni ... nuk ju pelqen ... dera eshte e hapur ...
    RIPPR

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Ju jeni te lire te levizni ... nuk ju pelqen ... dera eshte e hapur ...

po me tregon deren....sikur je i zoti i shtepise....

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    e ke thene vete qe jemi shumice ... ca me derdellit ? ta tregoj ty edhe te gjithe atyre si ti qe c'ke me te... nese nuk ju pelqen ec bab mojat ka themrat ...
    RIPPR

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    e ke thene vete qe jemi shumice ... ca me derdellit ? ta tregoj ty edhe te gjithe atyre si ti qe c'ke me te... nese nuk ju pelqen ec bab mojat ka themrat ...
    Shumice keni qene...dhe komanden nuk e beni.....shqiperia me veshtiresi,por do futet ne europe...dhe ju doni s`doni do konvertoheni.....qe nga 1945 e deri me sot nga 70% keni ngelur 38% .....

vitet ne vazhdim jane shume te erreta per besimtaret myslyman...por une u them te mos merziten se do shpetojne nga lebroza islame e do c`lirohen,do behen me te vertet njerez....

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    bjeri bjeri se i bi bukur ...
    RIPPR

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    o Me Si 4 !

I harrove kryqezatet ti ??? po turrat e druve i harrove ???? une nuk jam per shkaterrimin e kishave... jam per shnderrimin e tyre ne xhamija.
    Ty duhet me te cu ne kishe qe te gjesh Isain ne shpirt mer Acid. Po ti gjoja po na hiqeshe si i moderuari ketu, dhe tani po na tregon se cfare synimi ke ne te vertete duke dale nje tjeter islamist i shpifur qe justifikohesh duke na kujtuar shekujt e kaluar, nderkohe qe ne po shkruajme ketu per rrezikun prezent qe paraqet vehabizmi. Problemi mund te jete qe vehabizmi mund te jete pjese e pandare e islamit sunnit dhe prandaj asnjehere nuk do gjejme qetesi, sidomos kur ne te ardhmen mjekerrgjatet e arabizuar do na drejtojne xhamiat e medresete shqiptare.

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Sa humoristike eshte kur prrallisin... emigrantet... per shumica imagjinare ne Shqiperi. Largimi i gjate nga vendi te turbullon realitetin.

A ke qene ndoiher se fundi ne Shqiperi? Jo?!

Lajme nga CNET: With the new upgraded Total Wipe and Eradicate version of Militant Atheism, Albania has already set on to the new millenium challenges.

Kerkoni shendet dhe jetegjatesi? Mos kerkoni me gjate! Ateizmi militant dhe ultranacionalizmi jane per ju! Mendoni per te ardhmen e femijeve dhe niperve e mbesave tuaja. Suksese te papara ne 10 qytete te Shqiperise! Rezultate te perhershme!

Pajtohuni sot per te instaluar komponentet e nevojshem dhe ne qendren tuaj te banimit. Sheron nga greqizmi, italianizmi, turqizmi, sllavizmi, islamizmi ose pedofilia, kristianizmi ose homoseksualizmi, komunizmi, internacionalizmi, parazitizmi dhe majmunizmi! Kenaqesi e garantuar!

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Ermal22 !

ajo eshte pergjigje e kesaj qe ka kerkuar "me si 4"

Me tregoni nje rast kur ne nje kishe eshte perhapur urrejtje per njerzit jo te krishtere. Jane ato ideologji te djallit dhe ata njerez te pushtuar nga "fuqite e se keqes" qe bejne keso krime.
    rastet jane te shumta .. sidomos ne kishat serbe, greke, ruse e me rradhe. nejse ...

sa i perket asaj se kush ke menduar ti qe po hiqem dhe se kush jam lexoje mire :

Une jam musliman deshmoj se Allahu eshte i vetmi qe i takon adhurimi dhe Muhammedi a.s eshte i derguari i tij i Fundit. Vula e te derguarve. Islami eshte e vetmja fe e pranuar te Allahu. Ky eshte besimi im.

I moderuar ? Aspak Ermal22. Nuk jam i moderuar as i perpunuar dhe as i shartuar. Nga ana tjeter sikurse e kam thene edhe me pare ne kete forum apo jashte tij;

Vehabizmi ne gadishullin arabik eshte mbjelle nga Anglezet ne menyre qe te percanin dhe me vone shkaterronin shtetin Osman. Ky eshte fakt historik. Vehabizmi ka 200 vjet qe ka lindur, nderkohe qe Kur'ani si liber eshte ne duart e njerezve prej me teper se 14 shekujsh.

Vehabizmi nuk eshte pjese e pa ndare e muslimaneve Sunit. Shqiptaret musliman nuk e kane njohur Vehabizmin dhe nuk kane qene kurre nen ndikimin e kesaj rryme. Dijetaret tane : Hafiz Ali Korca, Vehbi Dibra, Hasan Tahsini, Hafiz Ibrahim DAlliu etj etj jo vetem kane qene muslimane te devotshem, por edhe patriote dhe shqiptare model.

E more vesh more .... ?
    RIPPR

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •