Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Au ky Muhameti qe shiti b... per 1000 Eurot e Epoes re.. dhe thaqit dhe nxori ne gjygj Boten sot? Per kete po flisni..

Mos i hargjoni shkronjat e tastatures... se nuk ja vlen te diskutohet per te..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Au ky Muhameti qe shiti b... per 1000 Eurot e Epoes re.. dhe thaqit dhe nxori ne gjygj Boten sot? Per kete po flisni..

Mos i hargjoni shkronjat e tastatures... se nuk ja vlen te diskutohet per te..
    Te perkujtoi quni se gazepqarja borba sot eshte denue mu per genjeshtra si ti qe ben e thua se u shit gazetari Muhamet Veliu tek Epoka e Re e Thaqi per 1000 euro haaaaaaaaaa

“Bota sot” dënohet për shpifje nga një gjykatë britanike

Prishtinë, 11 korrik 2006 (Kosovapress) Koha 20:08

Një gjykatë britanike ka dënuar gazetën e përditshme “Bota sot” me 265.000 funta për shkak të shpifjeve që i janë bërë korrespodentit të gazetës “Ekspresi” dhe televizionit Top Chanel Muhamet Veliu, bën të ditur Koha
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    1234567890
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 15-10-2006 më 22:01
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Nje dru i shtrember, shtremberon gjith stiven

Citim Postuar më parë nga Harudi
    Hajde Muhamed e expres ,na tregoni se edhe sa herë mysafirët kishin dalë për t'u pshurrë nga pijet e shumta gratis!
    Êshtë nje nga shkrimet e shpeshta idioteske që e "lexojmë" në shtypin ditor përkatësisht në forum.

Jam i sigurt qe Muuha edhe hapjen e deres se toiletit e ka numerue at nate.

Une jam i sigurte se kete `kapje`llogarije Muuha ` gazetari` e ka kap me dore n`shpjetesi te drites,mu sikur nje mize kur fluturon perreth hunde ,e pastaj ka vrapue me shtyp Buallen!!!!

Une,sa i njoh djemt /pronaret e lokalit Koha,ata kurre nuk do te lejonin nje gje te tille!Aty nuk ka hyre vetem Agimi,po Kadareja,Malkomi,e shume e shume fytyra eminente te popullit tone dhe kurren e kurres nuk eshte ndegjue nje marri e tille.

Mire tha Harudi
    ec e lexoje Muuhen e Batonit t`expressit?
    Hajt!?

Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Prape e paske shit lekuren per para te thata Muhamedin?

Kam nja dy vjet qe kam degjuar menderosje per ty, por i kam injoruar duke i konsideruar si llafe shqiposh!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-07-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Citim Postuar më parë nga Homza
    Kam gju qe ky Muhamed Veliu eshte tull fare. Ket e kam gju nga disa shoke te mij qe kan honger dreke me te e pi kafe.

Ky shkrim per mua me se miri e verteton kete. Pa lidhje fare, pa ndonje kuptim te plote dhe pa piken e fineses gazetereske qe duhet te kete nje shkrim nga nje gazetar Shqiptar ktu nga londra.

Megjithse ne Shqiptaret e Londres jemi ca dymenjesh per cdo gje ne bote, ksaj rradhe kemi vepruar shum mbrapsht. Ngaqe kam pas disa probleme ne organizime te tilla ku mbi 150 te ftuar kan ardhe ne lokal, porbleme qe vinin sa nga pija sa edhe nga xhelozia, inati dhe mahnia per ti prish ahengun drejtusit te drekes.

Tani persa i perket organizatoreve dhe pronareve te Bar Koha, une besoj qe ska marketing me te mire per ta sesa te kene kryeministrin Agim Ceku duke ngrene e pire ne barin e tyre. Dmth pijet dhe ushqimi per tavolinen e Cekut duhej te kishin qene falas, kurse thjesht fare per te ftuarit tjere apo te ardhurit e tjere nje seleksionim i thjesht pijesh dhe ushqimesh do kishte qene super fare.

Ky eshte nje puc apo kastravecllek i organizatoreve ose pronareve te bar koha per ti marr ftyren Agim Cekut, turp atyre dhe jo ktyre qe thot ky Muhamed Veliu ''njerez te uritur''.

Turp per organizatoret dhe pronaret e bar koha, turp trup edhe per menyren se si shkruan Muhamed Veliu, per bashkekombasit e tyre qe jan aq fisnik dhe bujar dhe me shume punetor se cdo vale emigracioni ne vende te tjerate botes.

si ka munci qe kush mka fol per ket muhamed veliun supermen universali gazetarin qe punon per i tuf me gazeta qe esht tull fare? siduket do jet tull me verte ky mer, specifik katunar shijaku do jet se ska munci, si esht e mundur qe ja lexojn shkrimet mer amon, ky lloj robi se ka piken e llogjikes dhe profesionalitetit, i mer lajmet thrrime thrrime ene i egzagjeron a thu sikur ca ka ndodh, 80% e lajmeve te ktij palles sja vlen me i lexu as me i nigju. shpresoj ta morin vesh mediat se ky esht thjesht i cop rrefugjat per vete, nga fshatrat e shijakut qe rrin me social ktu ne londer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Kannann eshte mire me dite me e nis fjaline me shkronje te madhe dhe ne fund te fjalise me mbaru me pike. Pastaj futi nje te cituar ketij gazetari ene na trego neve qe smarrim vesh se si shkojne punet e gazetarise.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Shijaksi-London
    Homza pergjigja juaj eshte ne typ, dhe ngjason shume me ato fjalimet e e ABu Hamzes ne Xhamine Finsbusy Park ne Londer.

Te jesh i sigurte se une nuk jam pjese e asnje klani apo grupimi qe ti mendon se bej pjese.

Jam dhe do te jem ne sherbim te atyre qe me lexojne mua. E gjithe ajo qe ndodhi ne Bar Koha ne te cilen kane qene deshmitare edhe te tjere persona eshte nje turp qe duhej publikuar, dhe ka te bej me ata qe tentuan te organizojne aktivitetin.

Per sa i perket ushqimit ishte falas per te gjithe jo vetem per kryeministrin. Sipas llogjikes tende i bie qe te gjitha pijet te paguheshin nga lokali, qe nuk eshte aspak e drejte.

Keshtu une kam raportuar nje ngjarje qe ben me turp ate pjese te komunitetit qe ishte atje, dhe jo 80,000 shqiptaret e tjere qe jetojne ne londer.

Persa i perket atyre miqve te tu te themse te kan dhene informacion gabim. Une sjam tulle por beton dhe do te vaxhdoj te jem i tille. Mos fol ne emer te te tjereve here tjeter kur eshte puna per nje person te trete aq me teper personin tim.

Dhe se fundi, pikerisht problemet ne komunitet mungesa e debatit brenda tij ka bere qe ne shqiptaret e anglise te jemi ne kete gjendje qe jeni sot.

Komuniteti me i pa organizuar.

Besoj se kaq mjafton.
    Cfar lidhje kam une me hoxhen mer beton, se tull te dogji shum si duket.

Tani dua te shkruaj se si e perceptoj une nje gazetar te nje minoriteti sic jemi ne Shqiptaret e UK. Si rregull gazetari duhet te shembllej ate per te cilen ai shkruan, dmth ti persa kohe qe shkruan ne emer tonin dhe perreth nesh, ti je pasqyra jone. Ti mund te thuash qe ti percjell vetem e vetem rrealitetin dhe saktesisht ate cfar ndodh me ne Shqiptaret ne UK, por ti jo qe nuk je rreal dhe i vertete ne ato qe thua por ti shkruan dhe flet neper mediumet tona sikur shkrujti Adrian Gilli ne presin britanik, nanxive ftyren, rreputacionin dhe vlerat tona qe une besoj asnje vale rrefugjatesh nuk i ka me te cmushme se ne shqiptaret e UK, me mund e djerese shumica e shaiptareve ktu jetojne me mire se shuica e vet Anglezeve. Mos valle ka le Gilli ne shijak, apo ti ndoshta je naj nderthurje Skoceze me baze shijakun, nejse kot te pyeta se asti nuk e din ket.

Tani persa i perket ktij shkrimit lart, gje me pa lidhje, pa brum dhe pa finese gazetareske une skam lexu naj her, jo ne shqip por as edhe ne 2 apo 3 gjuhe tjera te huaja. Kot se shkruan nje artikull tjeter per gomat michelin qe perdorin shqiptaret, ose pse nuk hedh drite mbi faktin se edhe ne UK shqiptaret dalin e mledhin geshtenja dhe hajne qershia neper parqe kur ato e kan vaktin????

Ti ne vend qe te shkruash kete artikull dhe ta persosesh ate me ndonje interviste te drejtperdrejte me Kryeministrin Ceku, mbase te marresh ndonje ekskluzivitet persa i perket vizites se tij ktu ne Londer, te marresh ne pytje ditrekte kryeministrin dhe ndoshta ambasadorin Anglez dhe te marresh komente mbi ate se cka u tha per statusin e Kosoves. Kjo do te fitonte ty rrespektin qe nje gazetar i mirfillte e gezon dhe jo nje shkrim mbi Shqiptaret e UK sesi hongren patate te skuqura, se si i hajshin patatet pa piru dhe se si ata u cun dore boshe pa pagu per ato qe kishin pire. Edhe une sdi si ke ftyre te flasish kur ti per vete je cu dore boshe mer cung.

Edhe dua te bej nje pytje:

A ndihesh ne siklet kur shkruan shkrime te zeza te trilluara per shqiptaret e UK, sepse edhe ti je nje nder ne. Dhe po presupozoj qe lajmi i keq shitet, ti a ju ke bere ndonje her presion te bute eproreve tuaj te medias, qe ne vend qe te percjellesh lajme te keqinja te japesh naj lajm te mire, naj arritje dhe sukses---ngaqe kemi mjaft te tilla.

Veli, ti ske pse te ndihesh keq, sepse une dhe besoj shumica e shqiptareve ne UK nuk kemi asgje me ty personalisht, dhe nuk ti nencmojme gjitha kontributet tuja gazetareske, sepse ti ke bo nje emision per femijet Shqiptar te lindur ne UK, transmetuar ne Top Channel qe ka qene perle fare. Lind pytja mor vlla, pse nuk merresh gjithnje me emisione femijesh? Ne kete zhaner ti do ishe bo vip mer pioner.

Rresp per gjith Shqiptaret e UK pa perjashtim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 17-10-2006 më 13:11

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Edhe Veli, a e din se perse ne Shqiptaret e UK jemi paksa te paorganizuar?

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Citim Postuar më parë nga Homza
    Cfar lidhje kam une me hoxhen mer beton, se tull te dogji shum si duket.

Ti ne vend qe te shkruash kete artikull dhe ta persosesh ate me ndonje interviste te drejtperdrejte me Kryeministrin Ceku, mbase te marresh ndonje ekskluzivitet persa i perket vizites se tij ktu ne Londer, te marresh ne pytje ditrekte kryeministrin dhe ndoshta ambasadorin Anglez dhe te marresh komente mbi ate se cka u tha per statusin e Kosoves. Kjo do te fitonte ty rrespektin qe nje gazetar i mirfillte e gezon dhe jo nje shkrim mbi Shqiptaret e UK sesi hongren patate te skuqura, se si i hajshin patatet pa piru dhe se si ata u cun dore boshe pa pagu per ato qe kishin pire. Edhe une sdi si ke ftyre te flasish kur ti per vete je cu dore boshe mer cung.

Rresp per gjith Shqiptaret e UK pa perjashtim.

Po mire po kete interviste te drejteperdrejte mos e ke bere ti apo ndonje gazetar tjeter? Apo kerkon ti shikosh gjerat bardh e zi? Mos ishe ti apo ndonje tjeter qe dy dite rresht ne Top-channel ne edicionet e lajme apo Gazeten Shqip dhe Express raportoi per takimet e Cekut ne Londer?
    Homza kur te ulesh te shkruash per punen te lutem time matu mire. Nuk dua te debatoj jo se nuk kam force per ta bere nje gje te tille me ty dhe me 1000 si puna jote.
    Por faktet le te flasin vete per punen time.
    Megjithese e ke patur ne forum intervisten dhe se paske lexuar po ta risjell perseri. Uroj qe ta lexosh me vemendje.
    Gjithe te mirat Homza.

Londra mbreshtet zgjidhjen e statusit te Kosoves brenda vitit 2006

Nga Londra
    Muhamed Veliu

Megjithëse kishte kaluar një ditë të rëndësishme plot intensitet takimesh kryeministri Agim Çeku mbërriti në bar restorantin Koha në qendër të Londrës i qeshur, me energji për tu takuar me baskëkombasit e tij.
    Larg formaliteteve kryeministri ka bashkëbiseduar me të fturit rreth takimeve në Londër.
    Prtija në bar restorantin Koha ishte organizuar me kërkesë të ministrisë së jashtëme Foreign Office, por çuditërisht u vu re se shoqata “Anglo- Albanian Association” u duk se ishte organizatotja.
    Për këtë pak më vonë në këtë shkrim.
    Çeku me një aglishte të rrjedhshme ka përshëndetur të pranishmit duke rrespektuar kërshtu miqtë britanikë pjesmarrës në takim.
    “Pata një ditë të rëndësishme mbushur me takime. Gjeta këtu atë që prisja të gjeja. Mbrëtëria e Bashkuar ka luajtur një rrol të rëndësishëm për lirinë e Kosovës. Britanikët po na ndihmojnë në ndërtimin e isntitucioneve, dhe në përgatijet tona për realizimin e statusit përfundimtarë.
    Pashë gadishmërinë e qeverisë angleze për vazhduar së ndihmuari tani dhe në të ardhëmen, përfshi vendoshmërinë për të qënë të angazhuar në proces dhe sjëllë një përfundim të shpejtë dhe të drejtë për Kosovën dhe kosovarët”.
    Kjo vizitë më bën të ndjehem më shumë optimist se sa isha dy ditë më parë kur e nisa atë. Kjo më krijoi konfidencë për të ecur më tej dhe arritur atje ku duam.
    Më pas njeriu që udhëhoqi UÇK-në tani në rrolin e kryeministrit të vëndit ju ka drejtuar të rinjeve që kishin ardhur e takuar me të.
    “Më vjen mirë që tani të rinjtë tanë vinë në Angli për të studjuar dhe jo për ti shpëtuar luftës siç ndodhi gjatë konfliktit.
    Ne do të kishim shumë dëshirë të shikonim një numër akoma më të madh studentësh që vinë këtu për tu edukuar. Vërjemë se ata të cilët kanë qënë këtu dhe janë kthyer në Kosovë të edukuar janë një ndihmë e madhe për të gjithë ne në Kosovë” ka theksuar Çeku.
    Ai nuk ka harruar në fjalën e tij të falenderojë zotin David Blunt drejtorin e zyrës britakine në Prishtinë i cili bëri të mundur organizimin e vizitës në Londër.
    Vetë Blunt duke bërë shaka në shqip me ish profesorin e tij të shqipes Agim Morina ka vlerësuar performancën e kryeministrit gjatë vizitës.
    Ai tha:
    “Ka qënjë kënaqësi dhe privilegj të jem me ju zoti kryeministër gjatë kësaj vite.
    Jam i sigurtë se moria e intervistave të dhëna nga ju kanë dërguar mesazhin e qartë se ju jeni të vendosur për të ndërtuar një Kosovë re në të ardhëmen”.
    Sipas Blunt kryeministrit gjatë vizitës mori një sinjal të qartë nga bashkëbiseduesit e rangut të lartë që ai takoi se gëzoni një mbështetja britanike të qartë e të fortë për këtë proces.
    Duke përgëzuar kryministrin Çeku për sukesesin e viztës Blunt tha:
    “Dollia i takon vëtën një njeriu, juve zoti kryeministër” duke thënë gëzuar në shqip.
    I pranishëm në takim ka qënë edhe ambasadori shqiptarë në Britaninë e Madhe Kastriot Robo me stafin e tij.

Çeku “Londra mbështjetje procesit”

“Më është premtuar se Londra do të mbështesë dhe do të këmbëngull që zgjidhja e statusit përfundimtarë do të jetë ajo që e mbështet dhe kërkon populli i Kosovës”
    Kështu deklaroi në një intervistë për Top-Media kryeministri i Kosovës Agim Çeku në përfundim të vizitës së tij në Londër.
    Ai e ka cilësuar vizitën të sukseshme duke nënvizuar faktin se Londra e mbështet procesin, dhe e ka siguruar atë që procesi është në rrugë të mbarë, dhe se ata do të bëjnë çfarë është e mundëshme që zgjidhja e statusit final të përfundojë brënda këtij viti. Gjatë intervistës zoti Çeku është ndalur në rrolin e komunitetit ndërkombëtar duke thënë se “Në besojmë që Komuniteti ndërkombëtar po e drejton këtë proces drejt një konkluzioni të drejtë”.
    Ai tha se gjatë takimeve në Londër u tha bashkëbisedusve britanik se Kosova tani ka nevojë për pamvarësi pasi ne jemi të bindur se nuk ka zgjidhje tjetër.
    I pyetur rreth kompanisë GB&R e kontraktuar nga Serbia për të bërë lobing kundra pamvarësisë së Kosovës Çeku u shpresh se “Serbisë i mungojnë argumentet i mungojnë faktet, kështu tenton mënyra të tjera të shpik e të prodhojë argumente kjo është edhe shkaku i angazhimit të GB&R”.
    Për Çekun ky veprim nuk është aspak shqetësues pasi sipas tij Amerikanët janë prezent në Kosovë, e njohin realitetin nga afër janë aktor kyc në këtë proces dhe se e dinë që zgjidhja praktike është pamvarësia.

Mjafti lonidinez lobing mediatik

Ndërkohe drejtori i klubit londinez të Lëvizjes Mjaft Ralf Gjoni i shprehu personalisht kryeministrit Çeku në emër të lëvizjes Mjaft që Kosaova tani ka më tëpër sekurrë nevojë për një fushatë mediatike ndërkombëtare, për të rritur profiling e saj dhe tezën pro pamvarësisë, në mesin e komunitetit nmdërkombëtar dhe sidomos në mediat kryesore të vendeve të grupit të kontaktit. Ai gjithashtu konfirmon që klubi londinez po ndërrmerr një sër hapash për çëshjen e Kosovës.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqipëria dërgon si dipllomat në Londër një zooteknik
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 07:57
  2. Bombat në Londër, identifikohet autori
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 21-07-2005, 17:34
  3. Londër, shqiptarët bashkë në fushat e futbollit
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-05-2005, 05:19
  4. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •