Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 105
    @ Maska e EDA-TR
    Anėtarėsuar
    07-03-2006
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    78

Pse shkojnė shumica e femrave pas interesit?

eshte nje gje e cudishme ..ka shum femra qe shofin interesin ne lidhje me nje djal.

Nje dit isha ulur me ca studente ne tirane dhe po benin muhabet cunash..
    Jo ku keshtu jo ay keshtu... muhabet grash mo hesapi ...

Edhe ta vije re kur pershkuhanin nje djal fjala nga ma te parat ishin :

-> Ai ka makin keshtu ashtu
    -> Ai e ka telefonin me 20 ( meduhej te pyesja edhe cfar ka po e pati me 20 se se dija qe po e pate numrin me 20 e ke me kontrat) lol

Ndoshta e kam gabim por dera me tani ky esht mendimi im qe ka krijuar

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Fajin e ka Madona si fillim qe perhapi "material girl"...po nejse!

Shyqyr zotit qe nuk jane te gjitha femrat ashtu se kush e di si do ta kishim hallin!

Eshte shume e vertete qe ka disa vite qe ne Shqiperi femrat nuk i perkushtojn me rendesi njeriut por vetem materialit!

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Nuk eshte gje e keqe te jesh materialiste, por cdo gje ka kufi.
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    GJithcka mundesh te besh me para por kur te fitosh lumturin, mendjelehetet vrapojn pas "letres"...neser te digjet "letra" dhe ajo te len si endacak andaj kujdes me femra te tilla.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Citim Postuar mė parė nga EDA-TR
    eshte nje gje e cudishme ..ka shum femra qe shofin interesin ne lidhje me nje djal.

Nje dit isha ulur me ca studente ne tirane dhe po benin muhabet cunash..
    Jo ku keshtu jo ay keshtu... muhabet grash mo hesapi ...

Edhe ta vije re kur pershkuhanin nje djal fjala nga ma te parat ishin :

-> Ai ka makin keshtu ashtu
    -> Ai e ka telefonin me 20 ( meduhej te pyesja edhe cfar ka po e pati me 20 se se dija qe po e pate numrin me 20 e ke me kontrat) lol

Ndoshta e kam gabim por dera me tani ky esht mendimi im qe ka krijuar

Ndonjehere edhe dashuria eshte thjesht deshire per te pasur sukses ne dicka,
    dhe njeriu s'arrin ta kuptoje per shkak te teprices se ambicies qe mban, ose me mire, qe ia ka dhene Zoti. Keshtu qe mos i vini shume faj, sepse aq kane, aq bejne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga njeriu2006 : 13-04-2006 mė 07:11

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Mendoj se te kesh interes nuk eshte nje gje e mire..Cfare do i beje leket ajo goc nese ky person ka shpirtin e keq? Ca i nevojiten ato leke?

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Po si thua ti moj xhane, mos jene pak materialiste femrat! Pa thuaji daje Ditos ketu disa gjera? Kush do i paguaje pijet ne disko e pube? Kush do i bleje telefonin me te bukur qe ka dyqani? Kush do e mbushe celularin, se flasin shume gocat edhe nje karikues krediti eshte i domosdoshem?
    Si mund te shohe vendet e bukura nje femer pa makine, pra duhet dikush ta shetise?
    Po rrobat firmato kush do ja bleje? Po provimet kush do ja paguaje sepse vete skane dy grame tru qe t'i marrin vete?
    E pra mi sherbetlliua dajes keto jane disa nga aspektet qe nje femer duhet domosdoshmerisht te jete materialiste.
    Mendimi im tani......
    Eshte mese normale qe nje femer te kerkoje nga seksi mashkullor cdo te mire materiale qe ajo me pas t'i fale gjithe arin e saj per gjithe jeten, dhe me pas t'ia plase shpirtin te gjorit cdo ore dhe cdo cast qe t'ia ktheje pak e nga pak.
    Lufta dhe puna fizike eshte kryesisht pune e burrit, ndersa barra kryesisht e femres, cdo gje tjeter eshte budallallek.

Dito.

@ Maska e EDA-TR
    Anėtarėsuar
    07-03-2006
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Fjalkalimi
    Per mendimin tim esht gjeja me normale qe jo vetem femrat por edhe meshkujt duan te ken dashnore me pare te modhe, sepse eshte shum e qarte .. duke pas lek shume i dashuri ose e dashura, mund te kalosh shum mire kohen. Nuk te mungon asigjo me 1 llaf, bredh me makine lluksoze, harxhon lek pa hesap ne PUB, ben shoping pa kursim etj etj te ksaj natyre, pra kur ka mundesi per te kaluar mire pse mos te kalojm mire !!!
    .. Por e problemi ngrihet si problem kur dashnori ose dashnorja kan pare te modhe por jan shume te shemtuar ose jan te moshuar. Atehere ktu ndryshon puna, ktu du me dal dhe une aty ku ka dal dhe siperfolesi i nderuari dhe i respektuari MACHO, pra ktu duhet ven 1 kufi. Por gjithsesi edhe ne kte rast mardhenia nuk zgjat shume. Cdo gje shkon ne vendin e vet me kalimin e kohes.

nuk e kisha fjalen te pasuria se cdo njero do te jet i pasur.... e kisha fjalen qe nje njeri mund ti duket nje femra me interesant se ka lek

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Thumbs down hahahahahahahahah

me vjen per te qeshur.

vajza 1 gje qe eshte paresore ne dashuri ju e keni kohe qe e keni harruar
    aparenca e jashtme e nji djali
    dhe e dyta eshte shpirti i cilter se te rrale jane ata djem qe jane te sinqert
    po me llafet qe tha eda-tr dhe odeoni jam dakort
    bahhhhhh sguxon tjetri me zane dashnore
    se si per dite te pare te vjen nji mega list me gjerat qe i duhen
    vajza duhet te dashuroni nji njeri sic eshte e me ato qe ka
    te pakten ky eshte mendimi im
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

@ Maska e EDA-TR
    Anėtarėsuar
    07-03-2006
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Po si thua ti moj xhane, mos jene pak materialiste femrat! Pa thuaji daje Ditos ketu disa gjera? Kush do i paguaje pijet ne disko e pube? Kush do i bleje telefonin me te bukur qe ka dyqani? Kush do e mbushe celularin, se flasin shume gocat edhe nje karikues krediti eshte i domosdoshem?
    Si mund te shohe vendet e bukura nje femer pa makine, pra duhet dikush ta shetise?
    Po rrobat firmato kush do ja bleje? Po provimet kush do ja paguaje sepse vete skane dy grame tru qe t'i marrin vete?
    E pra mi sherbetlliua dajes keto jane disa nga aspektet qe nje femer duhet domosdoshmerisht te jete materialiste.
    Mendimi im tani......
    Eshte mese normale qe nje femer te kerkoje nga seksi mashkullor cdo te mire materiale qe ajo me pas t'i fale gjithe arin e saj per gjithe jeten, dhe me pas t'ia plase shpirtin te gjorit cdo ore dhe cdo cast qe t'ia ktheje pak e nga pak.
    Lufta dhe puna fizike eshte kryesisht pune e burrit, ndersa barra kryesisht e femres, cdo gje tjeter eshte budallallek.

Dito.

me kete mendim qe dhe ti do te thuash qe ne femrat nuk jemi te zonjat edhe do te na kthesh ne kohen e babaqemos qe femrat rinin ne shpi dhe vetem te shtonin numrin e popullsis dinin.

e ke shum gabim per mendimin tim une si person nuk munden te perpiqem me mendimin tend se nga te gjitha pika qe the sjam kam shtrir doren nje mashkulli dhe nuk ja shtri.

Ne radh te par vlen njeriu se per lek edhe buk e krip ha gjith diten ...

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shkenca ne Islam
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 18-08-2010, 11:10
  2. Vajzat tona punojnė si prostituta nė Itali: na zhgenjyen
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 08:29
  3. Abuzimet e femrave me "Perdhinimin" - lojė me jetėn e mashkullit
    Nga R2T nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 19-06-2004, 13:12
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2004, 15:56
  5. Dhunimi Plagė Qė Vėshtirė Shėrohet
    Nga abdulselam nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-01-2003, 14:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •