Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Kam pyetje në lidhje me një postim

Sic a kam shkruar edhe ne tittull me lart ne kete forum dikush i njerkes dikush i nenes, nuk e merr vesh nganjehere se si me te vertete funksionon forumi . Perseri me eshte fshire nje replike keto ditet e fundit edhe se kuptoj pse ?? te pakten cdo veprim qe beni ju stafi i moderatoreve te na i dergoni ne privat sqarimet se nuk e merr vesh i pari te dytin ketu. Diku ne nje teme thuhet nuk lejohen asnje link per download diku ne nje teme tjeter me vete moderatoret replikues shikon linqe plot.

Ju lutem hidhini edhe nje sy asaj rregullores edhe shtoni ndonje servis me efikas nqs eshte e mundur.

Faleminderit.

ec me shpejt ai qe ecen vetem...

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Kur fshihen postimet te dergohet nje mesazh automatikisht. Vetem nq se postimi i bashkohet nje teme tjeter nuk te vjen mesazh.

Per ke postim ne vecanti e ke fjalen qe te shikojme nese mund te te vijme ne ndihme?!

Pershendetje

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Edhe mua me jane fshire postime kohet e fundit dhe nuk jam lajmeruar. Nuk e di a eshte ndonje problem teknik apo i fshin dikush?

Fiori ne rradhe te pare titulli i temes time nuk eshte ai qe shkruhet me siper , e kam bere te qarte " NE KETE FORUM DIKUSH I NJERKES DIKUSH I NENES" . Paskan filluar edhe censurimet e temeva tani???

Nqs censuroni titullin ( qe besoj nuk bie ne kundershtim me fjalorin e mundeshem qe duhet te perdoret) me mire fshijeni komplet si postim.

Pak rendesi ka se per cilen teme po ankohem une se ketu ankesat nuk po kane te sosur. Forumi po zgjerohet cdo dite gjithashtu edhe diskutimet , tani kerkon nje profesionalizem nga ana e sistemit ne pergjithesi. E thashe me larte qe ketu perdoruesit merren para sysh vetem nga ato kuadratet jeshile gjithashtu edhe kercenushmeria. Si nuk u ankua njeri nga ato te lartpermenduar por gjithmone ato te sapo rregjistruarit, vetem atyre u privohet e drejta dhe u fshihen mesazhet sipas qejfit.

Ne rastin tim konkret nje pyetje.

Kush ka ndryshuar titullin e temes sime??

Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Temen e ndryshova une! Me ate lloj titulli qe kishe vene asnje nga moderatoret nuk do t'i hidhte sy temes. Ti as me njeh e as te njoh (po ashtu nuk njeh ndonje moderator ketu ne forum), ndaj nuk eshte vendi ketu te flasim per nenat dhe njerkat.

Nq se je duke kerkuar nje pergjigje shprehu dhe thuaj pyetjen fillimisht. Por, nq se thjesht do te ankohesh se nuk ke me cfare te merresh keto dite, po te them qe as une dhe asnje moderator tjeter forumi nuk ka kohe te lexoje e lagu s'e lagu.

Si anetare e re qe je do te thoja te lexoje fillimisht rregulloren e forumit si dhe misionin e faqeve tona. Pasi te njihesh me shume me forumin ndoshta nuk do kesh probleme me levizje temash.

Une nuk jam ne forum 24 ore, cdo dite, ndaj dhe duke thene ti me hiqen temat, nuk di per ke teme te kerkoj e cfare pergjigje te te jap. Ndersa nq se behet fjale per nje teme te vecante, moderatori i forumit nga ku te eshte hequr tema, mund te te jape shpjegimet e kerkuara.

Fiori

Citim Postuar më parë nga Fiori
    Temen e ndryshova une! Me ate lloj titulli qe kishe vene asnje nga moderatoret nuk do t'i hidhte sy temes. Ti as me njeh e as te njoh (po ashtu nuk njeh ndonje moderator ketu ne forum), ndaj nuk eshte vendi ketu te flasim per nenat dhe njerkat.
    Fiori

Me vjen keq Fiori qe jeni edhe moderatore kaq kohe por nje pergjigje nga ana juaj ne kete menyre nuk paraqet dinjitet. Ma merr mendja qe keni arritur moshen e pjekurise dhe te kuptoni sarkazmen e shprehjeve shqiptare popullore "disa te njerkes disa te nenes" kjo ishte e para , e dyta, duhet pasur ndonje te njohur ketu ne forum e sidomos moderatoret nqs kam ndonje problem per te zgjidhur???

Mos te lutem se tani folet si diletante, ti mbase edhe mundesh ta fshish fare edhe kete shkrimin tim sapo ta lexosh gjithashtu edhe temen komplet e pse ??? normal qe po te prek interesat tuaja.

Tregon vetem pergjigjja juaj se sa shume mund te shpresoj per nje zgjidhje.

Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nuk me preket asnje interes moj vajze, lexo cfare po te shkruaj. Me thuaj ke teme po kerkon qe te ta gjej, pasi une nuk i lexoj gjithe postimet e tua dhe nuk e di cfare je duke kerkuar.

Temen ta ndryshova pasi kur kerkon nje shkrim, vjen moderatori dhe e shikon temen, por nq se ti kerkon femijet e njerkes dhe te nenes, ke pret te te zgjidhe problemin?!

Forumi ka me mijra vizitore dhe nuk eshte vendi per sarkazme nga ana jote. Tregohu vete serioze fillimisht qe te presesh seriozitet dhe nga te tjeret me pas.

Pershendetje

Tema të Ngjashme

1. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  4. Bashkim Gazidede prononcohet në media për ish-detyrën si kreu i SHIK
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •