Ato jane syte e mi e jo lente megitha´te nuk i nxorra per te bukur por i lidha me temen.faleminderit per komplimentet.
Albo u mundova ti pershtatem temes por po i heq syte me mire qe te mos te te shqetesojne.
Ato jane syte e mi e jo lente megitha´te nuk i nxorra per te bukur por i lidha me temen.faleminderit per komplimentet.
Albo u mundova ti pershtatem temes por po i heq syte me mire qe te mos te te shqetesojne.
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Kete problem kam pasur gjithmone mendojne qe jane lente por jo jane me te vertete te mite.
Une jam blondina por e vertete e jo me bojra te verdha hahaaa.Postuar më parë nga Albo
Blondina, ky eshte forumi i prezantimeve te shqiptareve, dhe jo i syve. Te gjithe do te ishim te interesuar te mesonim me shume mbi ty, ca te pelqen, me se merresh, nga shkruan, hobet, interesat, ca te pelqen ne forum.
Albo
Jetoj ne gjermani prej 6 vitesh.Profesioni mesuese por ne gjermani punoj ne nje dyqan mode.Hobi:sport,muzik tancen,makinat e mira e nis si e cmendur etj.
merrem edhe me poezi ishkruaj spontan.
Interesi:familja ,shendeti te tjerat vijne me rradhe.
Forumi me pelqen shume se jo vetem qe na kenaq por edhe mesojme nga ky forum.Njeriu vdes duke mesuar.
P.s Syte jane kapitali im pastaj vijne te tjerat.
E juaja Blondina.
a sgje vetem se fotografist ishte i dashuri e per kete mendoja per dashurine.Shyqyr qe sme shikon ne boten reale se i kam edhe me te bukur nqse mendon ti hahaaa. Te pershendes.Postuar më parë nga Andisi
Oh God . Sa syte e bukur i paske moj zemraaaaaa . Mire qe jane vetem ne foto sepse po ti kisha pare keto sy ne boten reale do te kisha rene ne dashuri. O zot sa me pelqejne syte jeshil...I adhuroj femrat me ato sy sepse kane nje force magjepse qe nuk ka djale qe i reziston...
Jam shume kurioz te di se cfare do te kesh qene duke menduar ne ate moment kur i ke fotografuar syte tuj.. Meqenese jemi larg dhe nuk rrezikoj te ha ndonje grusht prej tejet, po marr guximin me ti puth nji here ato sy... one little inoccent kiss just for your pretty eyes baby:^muah
Miresevjen ne forum Blondina !
(vetem tani po te uroj pasi u prezantove)
![]()
"Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"
si mund ti heq fotot nuk mundem dot me ndihmo te lutem.Postuar më parë nga Albo
Miresevjen ne forum Blondina !
(vetem tani po te uroj pasi u prezantove)
![]()
shko tek ndrysho edhe hiq linkun e fotos pastaj ruaj ndryshimet........
ps:e verte syt i ke te bukura......por gjeja kryesore tek nje femer eshte zemrae saj..ajo i ben syt e shemtuar te te duket te mrekullueshen...se di ne me kupton apo jo blondi
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
si stekuptoj bayern por une edhe zemren e kam te mrekullueshme te mire do te thoja,ata qe me njohin e dine.
per mua e rendesishme zemra e karakteri e pastaj me duket me i bukuri ne bote,
nuk thash qe ske zemer moj zemermire...por thash thjesht qe sute jan thjesh nje imazh..varet si e percepton zemra kete imazh........
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
po te kuptova pra por por doja te te tregoja kot ashtu .Une jam blond aber nicht blöd.
Ps . nuk me lejohet te bej ndryshime
Krijoni Kontakt