Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 87
    Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    ok ok
    blondie uber ulles .....vetem mos u zemero...edhe mos e vrit menje ti heqesh se ke sy me verte te bukur........
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

nuk ka jete pa dashuri... Maska e blondina
    Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    242
    une nuk zemerohem kurre me asnji e jo me ty qe kam simpati.
    GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    waw ......................
    simpati mua....thnx.......edhe una te kan xhan....
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    242
    hahaaaaaa oki syte jane pasqyra e shpirtit qe shprehin cka zemra ndjen ,tjetren plotesoje ti süsser.

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    dakor..syte jane nje liber emocionesh...te pafundme..por autori i ketij libri eshte zemra....pra ne librin "sy" gjithcka eshte shkruar nga shkrintarja "zemer"

Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    242
    shiko sa mire u pergjigje se deri tani askush si eshte pergjigjur temes . vetem perqeshje komplimentesh megjithate faleminderit.

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    ske pse me falenderon......un shkruaj ne forum se jam antar i ktij forumi...plus tema mu duk interesante se si ishte dhene ndonjehere renci syve......doli nje trime thash me vete....lol...
    megjithate un pergjigjem si ta ndjej......pra mundohem te jem spontan...tek humori bej humor...tek seriositeti jam serioz..kur ka romance behem romantik...
    tchys

Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    242
    Postuar më parë nga bayern
    ske pse me falenderon......un shkruaj ne forum se jam antar i ktij forumi...plus tema mu duk interesante se si ishte dhene ndonjehere renci syve......doli nje trime thash me vete....lol...
    megjithate un pergjigjem si ta ndjej......pra mundohem te jem spontan...tek humori bej humor...tek seriositeti jam serioz..kur ka romance behem romantik...
    tchys

P se s thua ti se paskemi dicka te perbashket ketu.ciao.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    FIRENZE
    Postime
    23
    May be qe syte te jene pasqyra e shpirtit,bile kane thene qe po te puthen syte te kane vjedhur shpirtin,por asnjehere nje njeri nuk e kupton dot nga syte,mund te sforcohesh ta kuptosh dhe te lozesh me fantazine tende se cfare mund te shprehin syte e dikujt tjeter por nuk mund te penentrosh shpirtin e dikujt tjeter sepse shpirti eshte shume i thelle dhe ka shume dimesione,sidomos femrat qe kane 7te shpirta (shaka).sa per syte qe na ka postur blondina mund te them qe jane intrigante dhe agresive por nuk pasqyrojne asgjekundi gjendje shpirterore.Hajd qofshi mire
    Kshuuuuuu

Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    242
    Postuar më parë nga Genthios
    May be qe syte te jene pasqyra e shpirtit,bile kane thene qe po te puthen syte te kane vjedhur shpirtin,por asnjehere nje njeri nuk e kupton dot nga syte,mund te sforcohesh ta kuptosh dhe te lozesh me fantazine tende se cfare mund te shprehin syte e dikujt tjeter por nuk mund te penentrosh shpirtin e dikujt tjeter sepse shpirti eshte shume i thelle dhe ka shume dimesione,sidomos femrat qe kane 7te shpirta (shaka).sa per syte qe na ka postur blondina mund te them qe jane intrigante dhe agresive por nuk pasqyrojne asgjekundi gjendje shpirterore.Hajd qofshi mire

BRAVO BRAVO e ke gjetur ato kane shprehur gjendje shpirterore sepse une isha agresive ne kete momentin e fotos, por intrigante e ka fajin ngjyra se syte genjejne shume e po te lexosh syte ....... smundesh kurre ti lexosh.

Te pershendes.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rushajet (Pentekosti) - Zbritja e Shpirtit të Shenjtë
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 04-06-2023, 16:23
  2. Kisha është Një
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  3. Pasqyra, çfarë fshihet përtej saj?
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 23:11
  4. Një vështrim i shkurtër historik rreth debatit mbi filoque
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-12-2006, 07:52
  5. DOKTRINA - Kapitulli III: Trinia e Shenjtë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-03-2005, 23:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •