jam plotesisht dakort ,po kete e kam thene ne nje citim me lart .QE PER MENDIMIN TIM NUK KA PSE NDODH TRADHETIA KUR DY NJERZ DUHEN .DHE UNE ME KETE BINDJE IKI..Postuar më parë nga Baptist
jam plotesisht dakort ,po kete e kam thene ne nje citim me lart .QE PER MENDIMIN TIM NUK KA PSE NDODH TRADHETIA KUR DY NJERZ DUHEN .DHE UNE ME KETE BINDJE IKI..Postuar më parë nga Baptist
Postuar më parë nga Baptist
DHE NJEHER PO TE SKRUAJ SE NUK E LEXOVA ME VEMNDJE.DHE SIPAS TEJE FALJA E TE I/E TE DASHURIT ESHJTE GABIM.PER MENDIMIN TIM FALJA NUK ESHTE ASNJEHER GABIM (ne disa raste)SE TE GJITHE TRADHETOJNE NE NJE MENYRE APO TJETER ,VARET SE SI E KUPTON ,
KY ESHTE MENDIMI IM ,NUK DI CFAR MENDOJNE TE TJERET..
Alnosa jam komplet me mendimin tend.
Sa do qe te gjithe kur degjojne pyetjen cfare nuk do falnit pergjigjen e japin pa u menduar dy here tradhetine!
Pra kur dy njerez duhen mund te falen shum gabime madje dhe tradhetia dhe mos thoni se nuk dini raste te tilla ciftesh.
Te sqaroj se tradhetia falet vetem nje here.
*There Is Always Some Madness In Love. But There Is Also Always Some Reason In Madness*
2 gjerat jane :
1 genjeshtra
2 tradhetia
por kjo e dyta sdua qe te me ndodhte se me sor spo e mban njeri
por dicka te vogel vura re vallai....... e merrni vete parasysh
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Nuk e di atehere cfare nenkuptoni ju femrat me nocionin tradheti. Si mund ta deshirosh vall nje kontakt aq intim me nje person qe nuk e dashuroni derisa zemra juaj rrah per dikend tjeter. Ky eshte je konflikt antinomik. Keto gjera vetperjashtohen. Ose nuk do fare, dhe tradheton per shkak te mungeses se dashurise ngaj partnerit (mos ngaterroni "pertnerin" me te "dashurin"), ose nuk tradheton ne asnje menyre dhe nuk ndodhe asgje qe kerkon faljen e tjetrit. Nuk mund te qendrojne te dyja bashke. Ju kur po flisni per faljen ndaj tradhetise, po mendoni per ato lidjet plote hipokrizi me partnerin tuaj, aty ka oportunizem dhe kaperdihet cdo gje me arsye nga me te pandershmet. une je lidhje te tille e urrej, andaj nuk e kam realizuar kurre ne jete.Postuar më parë nga Stejsi
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Kujdes se kur janë tradhetija e gjelozija ateher aty nuk shkon diqka sepse mungon DASHURIA, Por lind pytja se qfar është per JU DASHURIA? Se njeri pa Gabime nuk ka dhe qdo gje duhet të falet por prap duhet ta kuptojmë qfar është FALJA, se njerzit sot kan veshtirsi ti kutojne keto dy terme
DASHURI DHE FALJE......
ore tradhetine e bejme me koshience te plote kshu qe eshte faj nuk eshte gabim kshu edhe une tradhetine nuk do falja edhe do shtoja edhe abortin !!! nese ajo vret femije tone me ka vrare edhe mua njekohesisht!!!kshu qe eshte e kote qe te justifikohet tradhetia edhe aborti njesoj jane sepse nuk behen padashje qe te quhen gabime po jane faje !!! hajd zoti iu bekofte !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ti duket se nuk e kupton se fakti qe i dashuri ne thonjeza ta ka tradhetuar te thote me vepra pa pasur nevoje te ta thote me fjale se:Postuar më parë nga alnosa
_____NUK TE DUA ME!______
dhe ti, e fale se fale, mes jush cdo gje ka perfunduar.
Duket se nuk me paske lexuar te terin.
ekziston dallim i thelle mes nocionit dashuri, partnere, bashkeshorte. Kjo nuk bene te tjerret me holle se keputet.![]()
- Nese i ke lejuar vetes te kesh partner, te lejohet ta tradhetosh dhe tia falesh tradhetine.
- Nese je martuar me ose pa dashuri, por ajo eshte zbehur, te lejohet te tradhetosh dhe te falesh,
- Por ne rast se nuk ia ke lejuar vetes kete oportunizem por ke krijuar lidhje dashurie, nuk te lejohet te tradhetosh as nuk do ta falesh perjete. Lidhja do te perfundoje ketu.
Keto jane parimet emocionale e morale atje ne ate fshtin tim te humbur provincial jashte kohesh dhe hapesires. Por ti ke te drejte te mjaftohesh me sic bene bota reale mbi 90%, me pak se dashuri dhe me shume oportunizem dhe hipokrizi marredhenish mes dy shpirterash...
Une nuk i besoj tradhetise ne dashuri, thjeshte nuk mund ta bej nje gje te tille.
P E A C E
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
nese ste pelqen mund te mos pergjigjesh...zgjidhja jotePostuar më parë nga LoveLyBruneTT
respect
ChMM Addiction
Eshte nje teme shume interesate sa i perket se cila eshte gjeja e cila nuk do ta falin ne dashuri? Shumica mendoj se tradhetija eshte gjeja e cila nuk fale gjitha ashtu edhe une nuk do ta kisha fale nje gje te tille. Po do te kisha then se nese dy persona te dashuruar e duan njeri tjetri dhe kane gjuhe te perbashket nuk vjen deri te tradhetija
Krijoni Kontakt