Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    our world
    Anëtarësuar
    22-04-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    41

Faqe dyqanesh për rroba në internet

a mund te me ndihmoje dikush me ndonje adrese siti interneti ku shiten veshje e aksesore online por qe jo nga ato te shtrenjtat fare ku kushton nje bluze 500 euro dhe qe kane ndonje mundesi per te mberritur ne Shqiperi. Faleminderit paraprakisht!

i/e larguar Maska e bacchus
    Anëtarësuar
    06-10-2006
    Vendndodhja
    mes vreshtave
    Postime
    25
    ne fakt ndonje faqe per te blere ndonje rrobe te markes benneton, sisley apo Zara so ishte keq

our world
    Anëtarësuar
    22-04-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    41

ne fakt

ne fakt ketu ne Tirane jane gjoja ca dyqane qe mbajne rroba "Zara" por te them te drejten s'me ngjajne dhe aq shume me ato Zara te vertetat qe shiten ne vende te tjera. Ketu jane ca rroba qe thuhet se jane Zara por s'jane te ndonje cilesie kush e di se cfare por kushtojne sh shtrenjte ndersa ne Greqi jane ndryshe fare, kushtojne shtrenjte por me raste ka ulje dhe jane fantastike

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    www.anthropologie.com
    www.neimanmarcus.com
    www.oldnavy.com
    www.gap.com
    www.victoriassecret.com
    www.nordstrom.com
    www.ae.com
    www.aeropostale.com
    www.forever21.com

All ranges of all styles and prices te kam dhene me larte. Tek Zara nuk blen dot gje online, mgjs I haven't tried se frekuentoj dyqanin. Ka store locator sic ka H&M apo United Colors of Benneton, mgjs per kete te fundit dhe Sisley me mire m'i blejne kusherirat kur vejne per pushime ne Itali (s'ka Sisley tek zona ku banoj... which should be its first indicator of it being hicksville). Te forever21 gjithnje vete per pantallona serioze qe me duhen per pune se kam naze per prerjet e pantallonave dhe forever21 i ben tamam si per mua (varet c'lloj trupi ke). Edhe aty ku i gjej sic i dua, prap duhet te vete te rrobaqepsi qe te mi shkurtoje pak. Nqs ke te njohur ne nje shtet tjeter te Europes apo edhe ne Amerike, urdheroji ne adresen e tyre qe te ti dergojne ty. Ashtu e bejne te mijte ne Shqiperi.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anëtarësuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Une kam blere gjithsej tre here online. Dy heret e para malli ka qene me te vertete i mire. Heren e trete nuk ishte e njejta gje qe porosita.

Si perfundim nuk blej me, lol.
    HAKUNA MATATA

our world
    Anëtarësuar
    22-04-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    41
    Ti ke blere nga Shqiperia apo diku jashte? Dhe cfare nuk shkonte heren e trete tek ajo qe bleve?

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga blue_crystal
    ne fakt ketu ne Tirane jane gjoja ca dyqane qe mbajne rroba "Zara" por te them te drejten s'me ngjajne dhe aq shume me ato Zara te vertetat qe shiten ne vende te tjera. Ketu jane ca rroba qe thuhet se jane Zara por s'jane te ndonje cilesie kush e di se cfare por kushtojne sh shtrenjte ndersa ne Greqi jane ndryshe fare, kushtojne shtrenjte por me raste ka ulje dhe jane fantastike
    Cfare sben vaki,jane rroba xhinse qe shiten me logon Levi dhe sjane Levi origjinale.Tregu gri,knock-off,imitacione.Varet se nga importohet.Edhe kur vijne nga Kina me dyshim eshte.Kompanite e rrobave atleteve kane fabrikat e tyre ne kine europe dhe amerike latine.Por krahas ketyre kompanive legjitime ka edhe kompani qe vjedhin,imitojne riprodhojne te njejtin produkt qe eshte i ngjashem me origjinalin por jo si ai.Nqs do origjinale kerko neper dyqanet si JCpenny Nordstrom Gap old Navy.Te faqet e dyqaneve shiko per linksat si discount,rebate,clearance. per ti blere me cmim te arsyshem,pasi cmimet jane shtrenjte.Ka pas raste te denoncuara per kopjime nga kompani kineze te disa modeleve pjatash,qe shiteshin si prodhim origjinal kinez,kur ne fakt keto modele pjatash ishin kopjuar nga nje firme francese.Edhe nje rast tjeter i denoncuar per qelqurina kineze te kopjuara si modele nga modelet origjinale bohemia ceke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 11-10-2006 më 19:27
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anëtarësuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Citim Postuar më parë nga blue_crystal
    Ti ke blere nga Shqiperia apo diku jashte? Dhe cfare nuk shkonte heren e trete tek ajo qe bleve?
    Nga USA. Porosita nje cante (cmimin nuk ta them, lol se edhe vete u bera pishman, por qe vone) por nuk ishte cilesia qe reklamohej. Keshtu qe e ktheva.
    HAKUNA MATATA

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Fotoshopi ben mrekullira.Ta llustrojne dhe zbukurojne e imazhin e rrobave/canta atlete.kepuce qe te prishin mendjen ti blesh.Reklama ne faqet e dyqaneve eshte pak a shume si reklamat e rrobave ne revista,kane shume shkelqim lluster,intensitet ngjyre dhe duken me bukur po ti krahasosh me te njejtin mall ne dyqan.Ja vlen te blesh ndonje gje qe e ke pare ne pazar dhe e gjen ne internet me cmim me te lire.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Harrojeni se ska shites qe poston mallin ne shqiperi, Shqiperia eshte ne listen e zeze me shum vende tjera qe askun nuk pranon te postoj mallin e blere.
    Per tu bind mjafton te provoni ne ebay.com dhe do shifni reagimin sa ti thoni jam ne shqiperi.
    Dhe tjetra mos harroni se me credit cartat e shqiperis nuk blen dot online akoma sepse nuk njifen nga world merchants.
    .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Shqiperia në internet, pa ".al
    Nga PORTI_05 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-01-2007, 18:54
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34
  4. Microsoft, thotë se do të mbyllë dhomat bisedore në internet
    Nga Hek në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •