Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e larguar Maska e bacchus
    Anëtarësuar
    06-10-2006
    Vendndodhja
    mes vreshtave
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga alDI
    Harrojeni se ska shites qe poston mallin ne shqiperi, Shqiperia eshte ne listen e zeze me shum vende tjera qe askun nuk pranon te postoj mallin e blere.
    Per tu bind mjafton te provoni ne ebay.com dhe do shifni reagimin sa ti thoni jam ne shqiperi.
    Dhe tjetra mos harroni se me credit cartat e shqiperis nuk blen dot online akoma sepse nuk njifen nga world merchants.
    Shoku me vejen keq te te zhgenjej po asnje nga ato qe the ti nuk qendron. shkurt ja ke fut kot plako.

Une vete kam bere lloj lloj pagesash me karte krediti (te leshuar nga banke shqipater) online dhe ska pas asnje lloj problemi. po ashtu nje shpqja ime dhe shum te tjera kane blere sa jane lodh rroba online me karte krediti.

une kam dash me ble ndonje gje tek benneton apo sisley po mesa kam pare nga faqet zyrtare te benneton nuk shesin online.

edhe mos ja fut si kau peles (kete te fundit sta perkthej dot ne anglisht..sorry )

our world
    Anëtarësuar
    22-04-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    41
    edhe une njoh plot njerez qe kane blere me karta krediti nga Shqiperia dhe madje tek ebay por ato qe njoh une zakonisht kane blere ipod-e, disqe e kshu gjerash elektronike dhe u kane ardhur. Por tek rrobat eshte me problem se atyre tetave te postes pergjithesisht u pelqen t'i hapin nganjehere pakot, sidomos nese behet fjale per "veshmbathje". Por edhe ato sitet qe kane rroba te lezecme dhe te lira s'para bejne dergesa jashte SHBA-se. Mua do me interesonte qe te blija vazhdimisht gjera te tilla pasi s'behet fjale vetem per nje rast, se ja njehere mund te porosisesh nje te aferm jashte por nje here mund ta besh nje gje te tille se s'i bezdis dot robt gjithnje. Old Navy psh ka rroba me verte sh te lezecme dhe sh te lira por s'ben dergesa jashte SHBA-se. Megjithese me pelqen te blej gjera te vecanta online prape kjo pune e mberritjes ketu eshte pak si tip llotarie, ka raste qe vijne por ka raste qe s'vijne, si te qelloje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga blue_crystal : 12-10-2006 më 13:48

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Shqiperia në internet, pa ".al
    Nga PORTI_05 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-01-2007, 18:54
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34
  4. Microsoft, thotë se do të mbyllë dhomat bisedore në internet
    Nga Hek në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •