Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 47
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028

Po kete foto a e keni pare ???

Allahu eshte me i Madhi!

Me 14 maj 1999 nje delegacion i perbere nga lidere Kristian dhe Musliman nga Iraku vizituan Papen Gjon Pali II ne Rome. Nje delegat musliman kishte sjelle me vete Kur'anin e Shenjte te cilin Papa e puthi ne sy te gjithe te pranishmeve.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    RIPPR

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Degjoni o njerez,ALLAH ne arabisht ka kuptimin -ZOT dhe di qe edhe te krishteret adhurojne ZOTIN ne mos gabohem,atehere keto foto duhet te na prekin ne zemer dhe te na zgjojne nga endrrat e kesaj jete duke adhuruar edhe me shume ZOTIN e jo te komentojme me teper.a nese ju adhuroni dike tjeter para ZOTIT,atehere te me falni,eshtee drejta juaj dhe secili do te gjykohet sipas puneve te tij,ketu mjaftohem ne bindjet e mia.Papa e ka aq llogjiken se eshte vetem NJE ZOT,ndaj dhe puth Kur'anin,edhe ne besojme ne librat e tjere te ZOTIT si Ingjilli,Teurati,me tregoni per te tretin se nuk e mabj mend;kush ka keto emra tani ma tregoni se do ta puthja me kenaqesi dhe do te kishte vend me Kur'anin ne shtepine time.Papa e di mire qe Kur'ani ka mbetur i pandryshuar,po cfare te thote o njerez besojini kur'anit tani??Jo mos prisni t'ju thote keshtu se i bie reputacioni atij,se do te dilnin njerez e do ta vrisnin fare,se kaq shume i ka hyre ne zemer njerezve bibla sa nuk duan as te degjojne dhe as te arsyetojne ku eshte ndryshuar,pse etj.

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Shiko nje ECG normale. A nuk e sheh fjalen ALLAH qe perseritet per aq kohe sa zemra rreh ???
    RIPPR

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028

Po kete e keni pare ?

A keni degjuar per kete djale ne foto ? I lindir ne nje familje Kristiane ne Tanzani refuzon te pije gjirin e se emes vetem kur i kishte 2 muaj 4 muajsh reciton vargje nga Kur'ani Famelarte ne arabishte te kulluar. Kur eshte shkruajtur artikulli ka qene vecse 5 vjecar dhe predikonte ne 5 gjuhe : Anglisht, Frengjisht, Italisht, Arabisht dhe Suhejli .. kjo e fundit nje nga gjuhet e vendit (Kenias)

kliko ketu qe ta shohesh foton me te madhe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Acid_Burn : 18-01-2007 mė 07:56
    RIPPR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    E perkrahi Daviusin
    keto smund te jene argumente per besim por mund te jene thjesht kuriozitete te lezetshme, por nuk do te thote se jan rastesi, ne kete bote ska asgje te rastesishme.
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Postime
    135
    Citim Postuar mė parė nga hubejb
    E perkrahi Daviusin
    keto smund te jene argumente per besim por mund te jene thjesht kuriozitete te lezetshme, por nuk do te thote se jan rastesi, ne kete bote ska asgje te rastesishme.
    nuk mund tė jetė argument pėr besim luani qė ulėrim ALLAH????

nuk mund tė jetė argument pėr besim pema ne ruku e pozicionuar kah Qabja???

nuk mund tė jetė argument pėr besim fėmija 5 vjeqar hafiz nė ni familje tė krishter ???

kur tė del dehja nisja posto se skoke kėrkah bre njeri

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Acid_Burn
    Shiko nje ECG normale. A nuk e sheh fjalen ALLAH qe perseritet per aq kohe sa zemra rreh ???
    Acid me duket se e ke seriozisht ti...
    Po nje EKG jo-normale si lexohet ?

Sa zili ju kam qe besoni keto gjera. Sa do te doja edhe une...
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Postime
    135
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON

duhet ta kuptosh trinitetin per te lexuar nje EKG jo-normale.
    EKG-ja jo-normale lexohet trinitet

EKG-ja normale lexohet ALLAH .

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    17-08-2003
    Vendndodhja
    Palestine
    Postime
    55
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON

Jehudet shume kan deshir te pranojn Islamin edhe pse ata e refuzojne kete tem, po per fat te keq Allahu jau ka vulos zemrat, Lute Allahun qe mos te behesh si ata dhe pendohu me sinqeritet ate qka e thae....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    Citim Postuar mė parė nga valiii
    nuk mund tė jetė argument pėr besim luani qė ulėrim ALLAH????

nuk mund tė jetė argument pėr besim pema ne ruku e pozicionuar kah Qabja???

nuk mund tė jetė argument pėr besim fėmija 5 vjeqar hafiz nė ni familje tė krishter ???

kur tė del dehja nisja posto se skoke kėrkah bre njeri

O musliman mos me shpif per dehje se kam me te lip pergjegjesi ne diten e gjykimit dhe dije kete se nuk ke me shpetu ne dyten e gjykimit prej meje, kam me te ndejt ne qaf.

Tishte bazu Islami ne keto gjera dhe ti kishte be keto gjera argumente per besim do te ishin ne librin e Allahut te potencuara, por une e di te kunderten se shum gjera te tilla qe tregohen me foto apo me dicka tjera nuk jane te verteta se kam shoke te cilet i kane kerkuar me i gjet por ne fakt ato gjera nuk kan ekzistuar, por kjo nuk do te thote se dicka nuk ka te vertete, si psh: une jam nga Maqedonia, ngjarje te tilla kane ndodh edhe te ne si psh; Nje rrjet e Marimanges me emrin Allah, nje hoje e bletes me emrin Allah, por mua keto gjera nuk me fascinojne dhe nuk i ze argumente per ta besu Allahun, se keto argumente jane relative dhe jane jo te qendrueshme per nje besim si qe eshte Islami; nje njeri qe e ka besimin e forte ne Allahun nuk i nevojiten fenomene te tilla se fenomen me te fort e ka krijimin e tij prej hiqi.
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Argumente Logjike Mbi Njohjen E Ekzistencės Sė Zotit!
    Nga Muhameti-plisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 15:58
  2. Argumente nga Kur'ani
    Nga prizrenasi_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 23-01-2009, 06:41
  3. Besimi i verbėr dhe besimi i arsyeshėm
    Nga intel inside nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 23:41
  4. Besimi i verbėr dhe besimi i arsyeshėm
    Nga intel inside nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 15-10-2006, 18:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •