Ti lart , me shum se baba ske pi
Cfare keni bere ta haroni sadopak dashurine e pare?
I kam than a e di moj per ca tkam thirr loo0ool![]()
Ti lart , me shum se baba ske pi
Cfare keni bere ta haroni sadopak dashurine e pare?
I kam than a e di moj per ca tkam thirr loo0ool![]()
Move on date other people have fun,
Se vitet ikin Tutje dhe ikin nje nga nje, Se Vajzat behen plaka Rinia moj nuk vjen me..................lol
Kam gjetur nje dashuri tjeter kjo esht menyra me e mire per ta harruar
*There Is Always Some Madness In Love. But There Is Also Always Some Reason In Madness*
Normale qe vjen dathuria tjeter![]()
sic ka thene populli i mencur
te shkume te harrume
ajo qe ka rendesi eshte qe ke perpara,jo ajo qe ke lene mbrapa.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
sa pa shpirt qekeni mer jahu........ Dashuria e par nuk harrohet kurr........
Me dashurin e par te lidhin shum gjera , takimet e para , puthjet e para, naten e para pa gjum per nje ndjenj te re............. Se her qe nje njeri pyetet per dashurin e par athere kujtohen edhe emocionet e para , por ju te sotmit jeni bo pa shpirt i ndroni dashurit si mbreti grat .........
p petlle me duket se spo i jep dum............ e kisha fjalen emocionet e pa nuk tha njeri te qash mi .............. loooooooool........... e kisha fjalen qe rri gjith naten pa gjum edhe endon per person qe e don.......... rri pa gjum dhe te nesmen je sikur ke fjetur nja 12 ore se se ndjen lodhjen fare ...........je sikur te kan dhen krah te fluturosh ,fytyra te qesh ne cdo pozision asgje nuk te merzit se kjo ndjenj vjen nga brena .......... keto gjera jan gjera qe ndodhin............ edhe prandaj them qe dashuia e par nuk harrohet se keto ndjenja vin radh nga mbrapa![]()
Krijoni Kontakt