Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 125
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Çka me habit se edhe hapësi i temës,edhe moderator Lionessit e disa të tjerëqë reflektoni një habi
    pse Ramiz Alia pritet me nder në Kosovë!?
    RTP, pergjigjen ta ka dhene Kolombi, dhe s'po e perseris.

Ndersa R2T, e di qe ke inate personale me Vloren (lol) dhe jugun ne pergjithesi, por mos ia keput ne tym. Kush ishin studentat e Dhjetorit? Djali i halles sime ishte ne greve, dhe ai eshte me nene e babe nga Vlora, dhe s'kishte demonstrata ne Vlore ne ate kohe ... nuk kishim kohe per demonstrata se rrinim ne rradhe per buke ne Vlore.
    Sa per urdhrat qe dha apo s'dha Ramizi, e dime mire se c'urdhra u dhane per kufinjte. Ndersa per ambasadat, jane hedhur ca teori ne forum. Pastaj "demokracia" apo "fundi" i komunizmit ne Shqiperi, ishte nga me te vonuarit ne Lindje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 11-10-2006 më 17:58

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    =karaburuni]

http://old-ballikombit.albanet.net/m...rticle&sid=277

Sa për dijeni, Ramiz Alia në atë kohë ishte komisar i brigadave partizane të qarkut të Shkodrës, dhe po të donte e ndalonte një mizori të tillë sepse e kishte fuqinë ushtarake.
    kafshet gjithkund ne bote si kafshe perfundojne (vriten,mbyten) e jo si njerez!
    Pse lejoi Gjenerali anglez Mihail Xhekson pushtimin e aeroportit te Prishtines ne qershor te 1999-tes nga Ruset,edhe pse urdheri i Komandantit suprem te forcave te NATO-s Mbigjenaralit Wesley Klarck iu dha te mos lejonte asnje edhe zog ti afrohej Aeroportit?
    Hajt bre kafshe te egra...kullosni...dhe shqyeni njera tjetren...
    Burrat dhe trimat vdesin ne shtepi te tyre,ne toke te tyre...kafshet shkojne dhe ngordhin udheve dhe shkretetirave te botes...
    Ndryshuar për herë të fundit nga kurkushi : 11-10-2006 më 17:05

Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Ju a nuk mendoni se si t'i zhdukim përçarjet e sotme apo do të na përkujtoni përçarjet ballist-komunist që datojnë nga kohe e L2B??????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????
    Per te zhduke perqarjet brenda shqiptareve duhet zhdukur se pari ata qe keto perqarje po i paguajne .Ata perqares jane te huaj,jane po ata armiq shekullore politike dhe fetare qe shqiperine s`e kane lejuar te pavaresohet as te gjallerohet.Nje here ndodhi kjo dhe u doli duarsh nga I MADHI ENVER HOXHA dhe pas vdekjes se tij,tani jane perseri aktive keto egersira kriminale politike dhe fetare te huaja qe rindezen perqarjen dhe luften civile mes shqiptareve te cilet per 50 vite qene kombi me kompakt dhe i vyer i botes,qe bota e ndyer fetare dhe ekspansioniste kriminale, asnje qime s`ia shkoqi shqiperise gjate kohes sa rroi Profeti!

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Te them te drejten, une pajtohem plotesisht me R2T, duke shtuar serisht qe Ramiz Alia, me pluset dhe minuset e llogaritura, mbetet padiskutimisht politikani me i zoti i Shqiperise. Kete e them, kryesisht duke pasur parasysh menyren sesi e trajtoi periudhen me delikate te dekades se fundit, tranzicionit. Pati apo nuk pati nderhyrje, vendosi Amerika apo Libia, pak rendesi ka, ai ishte edhe Aliu edhe Kadiu ne ate periudhe. Persa i perket pozites se tij te meparshme, nuk ka pse ngrini vetullat fare, ishte periudhe ku vendosje, o me ne, o kundra nesh dhe mbi te gjitha, donim apo s'donim, direkt apo indirekt, te gjithe ishin komuniste. E pame dhe po shohim cdo dite se c'politikane po na dhuron demokracia...

Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga karaburuni
    Në radhë të parë shkrimi që solla nuk ka të bëjë me luftën midis Ballit dhe komunistëve.
    PO kjo ka te beje plotesisht,por nuk duhet lene pa e thene.Duhet porse edhe te ceket se cilet nga Keta ishin kombetare dhe cilet trathtare te kombit?KUr pyes keshtu,nuk dua te degjoj asnje emer por ,nese ka emra,tregoni punet dhe programet e tyre per te krijuar shqiperine ende te pakrijuar?
    N
    ë radhë të dytë nuk besoj që të thuash të vertetën përçan apo prish punë, përkundrazi.
    jo,te thuash te verteten qe ka qene nuk eshte gabim por s`eshte as ndonje perfitim.Te vertetat ,nga te cilat asgje s`perfiton,duhet perseritur vetem atehere kur s`ke ç`ka te shtosh te re dhe te mire...se ato i dijne edhe te tjeret por s`i thone dot kur dijne se me to asgje e mire s`vie vetem me keq!E verteta ka vlere te thuhet vetem aty ku permireson jeten e jo edhe aty ku e shkaterron ate.Une p.sh,dij mbi njezet femije qe kane lindur,jane rritur ne familje te huaja,ne te cilat ata vetem nenen e kane...gjersa jo-babai i tyre natyral mendon se ata jane femijet e tij dhe ashtu si per te tijet kujdeset per ta!Te dal sot une dhe ti tregoj secilit femi nga keta se i kujt eshte,valle çdo te ndodhte me se paku 15 familje,e nga keto pastaj 15 X 15=225 vrasje dhe konflikte tjera...Une them te verteten,pa asnje dyshim,por kjo e vertete po na sjelle vetem prapa...
    Dhe në radhë të tretë ato që mund të thotë një njeri që ka toleruar maskarën e Tivarit, nuk kanë ndonjë vlerë të madhe.
    Jo,ai qe ka lejuar,d.t.th,s`e ka ndaluar,nuk ka asnje vlere,por vlera i takon atij qe kete Masaker e urdheroi dhe zbatoi!Ai eshte edhe sot aktiv dhe keto perqarje brendashqiptare,vrasje,djegeje,shkaterrime,emigrim e,ripushtim te trojeve shqiptare dhe te ish shtetit shqiptar nga ky jane!
    Kurkushi...dihet!

Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Une nuk i kuptoi gjuhet tira veq sa di une ne ate takim ne kret te greqis Nano i ka then kryekriminelit millosheviq qe po se e fillove luften ne Kosove do ta humbesh dhe ashtu i doli ket kam pas rastin zta lexoi ne mediat shqiptare sidoqoft te falenderoi per pergjigjie
    Kete e kam shkruar une para dy vitesh
    Fatos Nano u them une qe e njoh bukur eshte nje Ahmet Zog dhe si ha palla aspak per Kombin dhe shtetin, vetem per mireqenien e tij personale dhe familjare.Eshte politikan qe ne evrope s`ia gjen edhe nje si ai.Po t`ishte ky ne gjermani,gjermania e tera do ishte e tija...
    Vazhdojme...
    Miloshviqi me Nanon kane biseduar bashke ne Krete njeri me tjetrin.Nano i ka thene(dhe une i besoj Nanos kur thot diçka e jo kur flet me ore te tera e s`thot asgje: Kosoves ju z: Milosheviq duhet t`ua ketheni se paku statusin e meparshem se perndryshe do te ndodheni para nje situate te paparashikueshme! Miloshviqi i a kethen Nanos:
    jo qe Kosove me s`ka por as shqiperi s`do te kete dhe...shihemi ne Tirane!Nga kjo thenie e Miloshviqit rrjedhe dhe kenga popullore ...nuk harruen krajlit me i thane...ec perpara deri ne Tirane...
    Fatos Nano i pergjigjet Miloshviqit:
    Mire z.Miloshviq,por une ju keshilloj te qendroni large nga Kosova (jo Shqiperia ) sepse kjo do jete Lufta e juaj e Fundit!
    A ndodhi keshtu apo jo,kete e dijne dhe femijet e posalindur tani...
    Se çka hajne M** mediat e ndryshme "demokratike" shqiptare dhe antishqiptare te huaja...keto per mua s`kane asnje vlere!
    Ne Lufte askush s`eshte i pastert,sepse lufta eshte nje "loje" e detyrueshme,jo e deshirueshme.Meqe eshte lufte pa arbiter dhe rregulla,si e tille ajo dihet qe gjithnje eshte e ndyre!

Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga DeuS
    Te them te drejten, une pajtohem plotesisht me R2T, duke shtuar serisht qe Ramiz Alia, me pluset dhe minuset e llogaritura, mbetet padiskutimisht politikani me i zoti i Shqiperise. Kete e them, kryesisht duke pasur parasysh menyren sesi e trajtoi periudhen me delikate te dekades se fundit, tranzicionit. Pati apo nuk pati nderhyrje, vendosi Amerika apo Libia, pak rendesi ka, ai ishte edhe Aliu edhe Kadiu ne ate periudhe. Persa i perket pozites se tij te meparshme, nuk ka pse ngrini vetullat fare, ishte periudhe ku vendosje, o me ne, o kundra nesh dhe mbi te gjitha, donim apo s'donim, direkt apo indirekt, te gjithe ishin komuniste. E pame dhe po shohim cdo dite se c'politikane po na dhuron demokracia...
    Po ti shume mire e thua...por tani lufta e ftofte nuk eshte me e kufizuar ne Lindje dhe perendim por e ke ne çdo familje te botes edhe ne Indi,edhe ne Afrike te jugut ...Tani je me Papen=Bushin apo me Bin Ladenin.Kudo qe te jesh, vetem keto dy ane ke ne boten e sotme. Perpara ishte me mire... kishte edhe zona neutrale...
    dhe kishte kufinj.Tash jo fare...Vjen BUshi me urdher te Papes ne bangladesh dhe i thot kryetarit te Bangladeshit ; Ketu fshihet Bin Ladeni.Un kam informata te sakta per kete...Ti, o do ma dorezosh ate brenda 3 muajsh o une do vij vet ta kapi me forcat e mia!...Ankohu pra,qendro,refuzo nese mundesh,kur e tere bota dobiçiste e Vatikanit te sulmon pernjehere!Krahu tjeter nuk ekziston fare.Bin Ladeni eshte njeriu i Amerikes i imagjinuar.Ate e ruajne dhe e sherojne Amerikanet dhe me emrin e tij dhe me sulmet e tyre kunder vetvehtes me 11 shtator, ata tani pushtojne çdo gje ne bote ku tu duhet dhe ku tu teket atyre...
    Kjo eshte tani lufta,jo e ftofte por e ngrire!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kurkush mua më neverit drejtimi yt.Ti e konsideron ujë, gjithë atë gjak që është derdhë.Çfarë më duhet t'a respektojë kryetarin e shtetit kur më vret vllaun, motrën, djalin etj etj.
    Çfarë vlere ke ti si njeri kur i konsideron kafshë vëllezërit shqiptarë vetëm e vetëm për t'a lartësuar Enverin??
    Të them se Enveri ka mundur edhe ndryshe por nuk ka dashur.Ka mundur të bëjë një shtet shembullor, por ai ka dashur ta shkatërrojë shqiptarinë dhe gjithëçka që ai ndaloi, shpërtheu si barot pas vdekjes së tij.
    E ke lehtë t'a mbrosh Enverin prapa ekranit, por mbroje para atyre që u është tharë zemra. Të uroj të t'a thejë kryet ndokush.Pasi Enveri ka vdekur, gjaku duhet të merret në ty.

P.S. të lutem mos më repliko se arsyetime njeriu mund të gjejë edhe për masakrat që i kryen, por arsye të të sinçertë nuk mund të gjejë,derisa shkatërron jo një familje por një komb të tërë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2003
    Postime
    424
    Citim Postuar më parë nga kurkushi
    kafshet gjithkund ne bote si kafshe perfundojne (vriten,mbyten) e jo si njerez!
    Vetëm një jo-shqiptar mund të flasë kështu për shqiptarët!
    Refuzoj që të debatoj me dikë që ka një mendim dhe një ndjenjë të tillë për shqiptarët, cilido qoftë debati.
    E drejta vonon, por nuk harron!

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Tungjatjeta shqiptare,kudo qe je!

Ne ngaterojme sistemin me njeriun, sistemi i diktatures ne shqiperi eshte denuar po thuajse nga te gjithe shqiptaret.
    Eshte e vertete qe Enver Hoxha dhe Ramiz Alia gezojne nje respekt ne Kosove.Mirepo,eshte e vertete qe Enver Hoxha dhe Ramiz Alia gezojne nje respekt edhe ne Shqiperi.
    Se sa i madhe eshte ai respekt e dime te gjithe ne qe rrahim teneqen ketu per se koti.Jan disambedhjet veta(kryesishte pleq nostalgjik) qe e kremtojne ditelindjen e Enver Hoxhes,mu sikur ne Serbi nje pjese dermuese qe derdhin lote per Milloshin,mandej ne Gjermani ku edhe sot kremtojne ditelindjen e Hitlerit.Biles ka lokale qe sherbejne gratis ,ne emer te shtepis ate dite....dhe,budallaki te tilla ke e ndegjon kudo,mirepo nuk duhet gjeneralizue ,edhe pa qellim.

..Çka due me thane eshte kjo: E potencova shume kjarte ne faqen e meparshme,PSE Kosova i beri nder Ramiz Alis.(ne blue)

Mos mendoni se kosovaret nuk e din se cfar terrori ka ushtrue Enveri ne Shqipeni kur ato pasoja i kemi bart e po i bartim ne supe edhe sot,he dreqi ta haje e mozomakeq per te gjithe ne...Mirepo, per mua ska asgje te keqe qe kosovaret e priten ngrohte Ramizin,Leken,Salen,Ramen,Nanosin ...Ramizi tek e fundit ai eshte me origjine kosovare, dhe bejne mire t `ia degjojne dhe keshillat dhe sygjerimet, se s humbin gje.

Ne fakt , kosovaret shohin me sy tjeter, krejt ndryshe nga ç’e shihni ju. Dhe natyrisht une u jap te drejte atyre, sepse nje i shtypur nga nje diktature, do ti mbaje syte nga vellai i ndare, parvarsisht se ç’ndodh e ka ndodhur ne shtepine e ti. Mirepo,se a meriton t`ia mbylli deren a jo,kjo eshte qeshtje tjeter.
    Ndoshta me me vend do te ishte te behej nje debat publik e ti shtronin pytje e pytje para gjithe shqiptareve...pale te shohim ..

Kam nje pyetje te vogel per gjithe mendjet tona te medhaja:
    Pse Ramiz Alia nuk vuajti asnje denim pas renies se diktatures???

------------------
    ps.Karaburuni
    te lutem mos u bezdis me fjalet e `kurkushit`-it,edhe ashtu vet emri flet se nuk ka kredibilitet per ta lexuar!
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 12-10-2006 më 08:27
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 07:40
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •