vuiiii gertaaaa po pse moj shoket nuk kapen prej qafe ???? Ai qeka edhe goxha cun gjynah e ke lene me koke menjaneUne pervete i kap shoket prej qafe hihihi
![]()
vuiiii gertaaaa po pse moj shoket nuk kapen prej qafe ???? Ai qeka edhe goxha cun gjynah e ke lene me koke menjaneUne pervete i kap shoket prej qafe hihihi
![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
Mireserdhe GERTA....
Kalofsh mire ne shoqerine tone gazmore....
urime......(kapi cunat per qafe here tjeter...degjoj pak Kameles)
hahha
bye
suksese kudo!
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
lol,kamela, me shkrive fare mi goce. je shume funny. ok ok, do ta kem parasysh per here tjeter ti kap shoket per qafe meqe me ke bere verejtje. gjithe te mirat, and stay cool!
u rock
gerta
Korcare mireserdhe ne forum...kushedi sa tironsa ka andej nga MI qe paske ndryshuar dhe dialektin.
Miqesisht....
lol
nuska, ke shume te drejte per verejten, por te them te drejten une edhe pse kam jetuar 15 vjet ne korce se kam pasur kurre ate djalektin e theksuar korcar. kjo nuk do te thote qe justifikohem per perdorimin e djalektit tirons ,LOL. pastaj, ti duhet te vish ketu ne michigan, ka tironsa saaaaaaaaaaaaaa te duash,lol. megjithate faleminderit per verejtjen, ishte me vend. gjithe te mirat.
gerta
Gerta mir se erdhe nforum lalo bye the way nice pic lal shpresoj tja kalosh mir mes shoqris sone ciao lal
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
end tironci, faleminderit per mirepritjen dhe komentin per fotografine time. u're sweet
gjithe te mirat
gerta
mireseerdhe gerta midis nesh ... ja kalofsh sa me mire , shafsh sa me shume , ofendofsh sa me shume , por nepermjet kesaj nuk do arrish gje sepse kjo bote shkon perpara me paqe prosperitet , harmoni , lumturi dhe mbi te gjitha me dashuri ...
peace
knocking on heaven's door
Hi Gerta mireserdhe ne forum!
Sa deshire kisha ti shihja edhe une dy fotot e tua por per fat te keq nuk mundem se jane te mbyllura disi, as vete nuk e di por ne ket moment nuk i shoh dot. E marr me mend nga komentet e te tjereve qe duhet te kesh dale me nje djale qe nuk e perqafon apo ku di une ......por nejse.
Prezantimi i lezetcem, gezohem qe je ne Detroit,MI.
Une pervete nuk arrita dot ket vere ne turneun tim te USA ta vizitoja, por mbetet si sfide per heren tjeter. Di vetem qe Windsor e ndan nga kufiri me Canada.
Me behet qejfi qe te pelqen muzika, vetem nje gje me beri pershtypje qe tek preferencat muzikore nuk kishe radhitur ate grup te famshem muzikor me te cilen Korca identifikohetrupi Korcar, ndonese ata do ken vdek ndoshta, apo ti je moshe e re por kenga e tyre nuk vdes. Si p.sh "Perendeshe e bukurise me je....une pa ty moj s'duroj doooooo.....tttttt." apo "Te dinja te vogel,........ti me ishe dyzet vjeeeeeeecc!!!!"
Ah edhe dicka, ne kohen e monizmit ku te gjithe rinim te shtunave para televizorit dhe shihnim estradat, ajo e Korces me ka pelqyer shume, eshte dialekti juaj qe na ben ne Tironsave te shkrihemi se qeshuri......respect! edhe Fieri ha buk vec ne humor sidomos Shkodra.
Ne Tironsit kudo number one, por persa i perket Humorit na e merrnin rrethet me then ate qe eshte.
Pershendetje Rezi
bsdev (03-03-2017)
hi gerta dhe mire se erdhe.
dhe une e re si ty jam dhe te premtoj qe do ja kalosh mire sepse eshte nje shoqeri shume e kendshme, te pakten deri tani.![]()
preke diellin, sa here ai ta jep mundesine
Krijoni Kontakt