Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886

"Akullorja më e mirë se seksi"

"Akullorja më e mirë se seksi"
    Akullorja eshte simbol i seksit dhe misterit, e krahasueshme dhe zëvendësuese perfekte e dashurisë.

Akullorja? Për shumë njerëz është një antistres më i mirë se seksi. Një veprues i mirë kundër mërzitjes, akullorja nuk shton as rrahjet e zemrës ashtu si seksi. Në studimin e fundit të bërë në Itali, nga antropologu Enrico Stecchi dhe Cremeria Motta, 7 në 10 italianë kanë në frigorifer një akullore dhe kjo ndikon si antistres për ta.

Italianët në studim janë përgjigjur se akullorja është një ilaç kundër shumë të këqijave: kundër lodhjes dhe stresit (64% e përgjigjeve), kundër mërzitjes (35%), pakënaqësive (29%); kundër shqetësimeve (24%), vetmisë (19%) dhe zemërimit (8%). Por jo vetëm.
    Kur vjen fjala për akulloren, edhe seksi del në plan të dytë. Rreth 40% e të pyeturve mendonin se akullorja është mirë të shijohet bashkë me partnerit, ndërkohë që të tjerët mendonin se akullorja është një shije private që ja vlen ta shijosh kur je vetëm.

Rreth 45% e të intervistuarve zgjedhin akulloren për tu relaksuar, 21% për tu freskuar dhe 16% për tu ndjerë të lirë dhe për të hequr nga mendja mendimet e këqija. Për 30% akullorja ishte një sinonim i gëzimit dhe çlirimit nga dhimbja e kokës.

Të tjerë mendojnë se akullorja ka shumë kalori, por megjithëkëtë ata nuk do të hiqnin dorë nga ajo.

Sipas italianëve, akullorja është pjesë e bukurisë dhe fuqisë.
    Nëse akullorja do të ishte një periudhë historike? Për shumë njerëz ajo do të krahasohej me Rilindjen. Dhe nëse do të ishte një kafshë? Ajo sigurisht do të ishte një mace, simbol i seksit dhe misterit, e krahasueshme dhe zëvendësuese perfekte e dashurisë.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Akullore me kajmak i ben xhaxhi me merak apo jo bebushe

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    ata qe paskan bo ket konfirmim sbaskan bo ndojher sex
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Ueee pse nuk thoni qe te nis te haj akullore dhe une , nuk i kam qef por nuk i dija vetite e saj . Qe sot e tutje do konsumoj sa me shume akullore te pakten
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Asnje mashkull nuk do te refuzonte nje akullore.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    "
    Kur vjen fjala për akulloren, edhe seksi del në plan të dytë.
    Ca jane kto qe shkruani?!?E kuptoni qe po ja fusni kot?
    Te vjen nje femer seksi me minifund,te afrohet,te vendos doren te rripi i pantallonave,rreshqet faqen e saj me tenden dhe sa do te te puthi,ti i thua:
    -Jo tani,...se do ha akullore!

Jane artikuj promocionale revistash per te shtyre shitjet e akulloreve.Para ca kohesh jepnin lajmet:"Kush pi shume birra,dobesohet".Apo se gjoja kishte dal studim: Kush lexonte shume revista gossip,i bente mire per zemren".Dhe sa e sa idiotesira te tilla.

Pse pyesin italianet dhe nuk na pyesin ne shqiptaret per te tilla ceshtje?!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    hani mo akullore te jeni te me ne forem per sex (lol)
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

me syze dielli Maska e sadiku
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    85
    Nje nga keto arsye mund te jet e vertete

Ose biznesi i akulloreve ka rrene shume ne Itali, ose keta Italianet ne studim kan qene te virgjer, dhe ndoshta i pelqen ta fusin ***** ne akullore

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    pa llafe jam

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •