Nje pseudo kengetare, si pjesa me e madhe e kengetareve ne ditet e sotme!!
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Maa e mira ne bot osht ja hoksha gojen si rushheheh
jemi ne shek XXI krejt osht normale :d
Ajo që nuk është normale, nuk është normale as në shek XXI as në shek. XXII.
Ne një intervistë perverse të BLUETOOTH, te titulluar 'Në shtrat me …Bleona Qeretin', ajo në fund të intervistës, tregon diçka shumë të pavërtetë, duke menduar se publiku shqiptar është injorant dhe nuk e njohin:
Ju ka ndodhur të zgjoheni në shtratin e dikujt e të thoni: Ç’dreqin dua këtu?
Jo...Dua të sqaroj diçka për publikun, që shumica e njerëzve nuk e dinë. Unë nuk kam pirë asnjë gllënjkë alkool dhe asnjë cigare gjithë jetën time. Jam shumë e përgjegjshme dhe gjërat nuk i bëj të dalë ku të dalë.
My silence doesn't mean I am gone!
Bleona ka te meta gjithe andej .
Nuk me pelqen se si vishet .
Kjo eshte kryesorja te tjerat vijne mbrapa qe una spi i them !
_picirruki_ ThE BesT
Bleona si paraqitje skenike eshte shume e mire. Eshte e bukur dhe atraktive. Si person nuk e njoh por duket goxha jahu . hmmmm si kengetare , me pelqejn disa kenge te saja.Kohet e fundit iu ka permiresuar zeri dhe ka sjellur disa kenge te lezetshme, me video shume te mira.
Ne foto me bashkeshortin hahahaha sa shume pershtaten, nuk mendoj qe nje femer si Bleona do te kishte qene per ndonje djal tjeter. Cift i pershtatshem edhe ai jahu i madh lene pershtypjen. E Bleona si pamje shume me e mire se ai.
LOVE IS ALL WE NEED
esht nje budallaqe qe nuk ka pa bota...nuk them qe esht e shumtut po prap nuk me pelqen hic...
Krijoni Kontakt