Close
Faqja 15 prej 42 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 418
    [duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anëtarësuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305
    Edhe une jame i njejtit mendime si gjithe te tjeret per Bleona Qeretin sesh gje tjeter pervec se nje kengetare e thjeshte...te gjitha i ka nga pak
    Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh...

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Thumbs down Hemmmmmmm

Pse nuk kapni ndonje teme qe vertet ja vlen te lodhesh gishtat duke shtypur mbi tast,por kapni te tilla tema qe mezi i kaperdin fyti..!!

Qe ta permbledhe sh/shkurt une..

Bleona eshte vetem nje MOSTER e transformuar ne NJERI,duke u nisur nga nderhyrjet kirurgjikale,dhe duke perfunduar ke vjedhja e muzikes dhe imitimi i X kengetareve te famshme boterore.

RrsP Dj
    Feel the pump √

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga DJ-GABRIELE
    Pse nuk kapni ndonje teme qe vertet ja vlen te lodhesh gishtat duke shtypur mbi tast,por kapni te tilla tema qe mezi i kaperdin fyti..!!

Qe ta permbledhe sh/shkurt une..

Bleona eshte vetem nje MOSTER e transformuar ne NJERI,duke u nisur nga nderhyrjet kirurgjikale,dhe duke perfunduar ke vjedhja e muzikes dhe imitimi i X kengetareve te famshme boterore.

RrsP Dj
    Aaa bravo jam dakort me ty dj kjo moster ca cau veshet dhe te tjerat .Ngeli duke vajtur ne S.Marino per tu rikostruktuar . Shendet!

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ajo melodia e asaj kenge te re boom boom o e kopjume 100% vetem qe fjalet jan ne shqip. Ate melodi e nigjova tek nga nji nga ato kanalet nga Amerika Latine dhe ishte ven per nje rekplame dhe ishte njesoj sic e kendon Bleona, mase e kam gabim apo jo po ket here u duke njesoj melodia kshu qe origjinalja mund te jet kenge spanjolle latine.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Pash zotin vertet mendoni qe ka muzike te lehte shqiperia sepse per ate popullore ok jam une eshte autentike akoma skane fillu me vjedh Sa per ket bukuroshen rrini shtremet e flisni drejt eshte e mire si kallep te merr ne qafe keshtu. Sa per kengetare i them edhe ketij kompozitorit z. Agim qe sic duket nuk i mjaftuan argumentat qe i dhashe ne MP . Daje nese do kish qene kjo Bleona jote aq e mire ne ze e me the te thashe do kish shkuar si Elsa Lila atje ku e meritonte dhe nuk do kendonte kenge sexi sic ben kjo kucka e lezetshme me emrin Bleone.

Agim djali nuk behesh kengetare mender muhabetit me ***** e gjokse sheshit por me ze lum miku qe kur te degjosh tingullin te ngrihet mishi mornica e jo kur degjon Bleonen te ngrihen vertet ca gjera po nuk eshte momenti ti themi.

E keshtu qe thua ti zoti Agim se u qellem shume, ate bleonen perdoreni per manekin se kengetare nuk eshte gje.

More z, Agim se desh harrova ja moren ate makinen Bleones mo sepse nuk e ka edhe ne emer te saj dhe ai personi qe e ka, ka ca probleme me qeverine per evazion fiskal.

Selom nga Daje Dito. ngjohemi rradhen tjeter me lajme te reja per ket zusken.

toXic Maska e ridy85
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    339
    Sa per bukuri i merr ne qafe te gjithe po sa per ze dhe kenge..... lene mos e pyt.
    Ate kengen e re "boom boom" siç e tha dhe njeri nga ju me lart, un e kam degjuar ter veren ktu ne Itali ne spanjisht. E kendon nje grup qe quhet LOONA. Dhe kenga ne spanjisht titullohet "Oye El Boom".
    Na njoni ti thot Bleones qe deri sa te kopjoj kenget e te tjereve mos ta quj veten kengetare!!!!!
    firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!

Inter Maska e DuPI_I_KeQ
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    89
    Citim Postuar më parë nga blondina
    Bleona Qereti eshte bere e njohur edhe me shume kohet e fundit
    neper restorantet e shqiptareve ne Gjermani. Mendimi im per te eshte..................spo jap fare po jua le te tjereve. Ju uroj argetim te kendshem.

Bomb fare eshte goca me pelqen jashte mase!Vdes fare sidomos per videoclip-in e saj te fundit!
    Interist Deri Ne Vdekje!
    Adriano 10 is The Best!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-11-2005
    Postime
    9
    bleona qereti eshte nje kengetare shume e mirenjohur dhe une per vete e adhuroj shum se eshte........!e dini ju vete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-11-2005
    Postime
    9
    ej po tash priteni kengetarin me te talentuar nga maqedonia qe do te bej bum ne top fest eshte dicka e pa besueshme por plotesisht e vertete dhe shum e mahniteshme eshte vetem 18 vjecar por me kapacitet dhe talent shum te zhvilluar ai eshte YLKER BALIU me kengen e ti te preferuar per te gith ne dhe shum e pershtacme per rinin tone qe titullohet EJA TI!

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    S'ke cfare ti thuash , shume sexi eshte.Sa per zerin e saj , ajo nuk kengon por mjaurit.:::P

Faqja 15 prej 42 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ja kush ka këngë të vjedhura nga kengetaret shqiptar
    Nga strange në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 15-01-2013, 13:50
  2. Intervista me këngëtarë shqiptarë!
    Nga ChuChu në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 20-05-2007, 21:37
  3. Cmendoni per ata qe kan marr nje partner me ngjyr
    Nga friendlyboy1 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 15-06-2005, 23:48
  4. Gruaja e Diteve tona
    Nga Brari në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-09-2002, 17:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •