Nuk e kam pare kete emision, por bie shume dakort me keto fjale. Ne nje intervist qe e kam degjuar njehere Bleonen, pyeta veten: "A i ka mbaruar8 klase shkolle kjo apo jo?"Sa per zgjuarsin e saj u duk qarte ne emisionin e Alban Dudushit me prockullat qe thoshte. Po te vije re maman e saj here skuqej here zverdhej kur e bija fliste.Nga casti ne cast dukej sikur thoshte me vete "ishalla nuk flet ndonje budallallik ksaj rradhe".
1- Bleona eshte nje nga ato qe i bashkangjiten shume vetave ne brezin e ri te kengetarveve qe jane karte e djegur. Ka dale ne mode tani qe te gjithe dalin e konkurojne neper festivale pa patur pike talenti apo vokali. Bleona eshte nje nga ato. Nuk e them fare se kam inat Bleonen. Perkundrazi, e shoh si nje person qe mundohet te besoj se eshte kengetare, por qe ne fakt nuk ka lidhje fare me ate pune. Ndiqet? Po ndiqet, pasi kengetaret si Bleona nuk e fitojne publikun nga bukuria e zerit, por nga bukuria e shaleve. Ka audience qe eshte dakort te shohe trupin e Bleones dhe ta quaje ate kengetare te mire.
2- Nuk e di fare jeten prviate apo se cbehet me familjen e saj, por me sa e kam degjuar te flase, edhe nga trute eshte shume naive.
Per Agimin: I dashur zoti Agim, nqs kenga do te perfaqesohej me gjoks e me shal perjashta, a do ishte me mire tia ndryshonim emrin "kenge" edhe ta quanim dicka tjeter? Besoj keshtu do ishte me e ndershme edhe per vet kete gjini muzikore qe perfaqesohet vetem nga nje vokal i bukur.
Gjithe te mirat
Krijoni Kontakt