terheqse po, por ylll (kam frike qe jo)
me dal lakuriq gjithkush del seksi.
![]()
terheqse po, por ylll (kam frike qe jo)
me dal lakuriq gjithkush del seksi.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 16-02-2005 më 01:30 Arsyeja: gjuhe e huaj
Me falni ne qofte se poflas me vones ne kete tem
Une desha te them se Bleona Kendon shum mire edhe ka ze shum te mire
ja ku e keni ketu me poshte Bleonen
shikojeni
xhaxhi gimi je shum i madhe ti
te pershendes shum
Merespekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
po ore po
shikoje mire
ajo eshte nje kengetare shum e mire
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
per mendimin tim bleona eshte po aq seksi sa koleget e saj ketu britney, aguillera dhe shakhira, keshtu qe nuk ka pse te beje pershtypje veshja e nje kengetareje ne skene. kenget dhe sidomos tekstet qe ka, ato po jane shume pa nivel dhe krijojne imazhin e nje femre pa kulture.
logjika nuk i ndryshon emocionet, perceptimi po
Kjo eshte Bleona QERRETI
[IMG]ww.bleonaqereti.com/galeri/jpg1/021.jpg[/IMG]
Këngëtarja e mirënjohur elbasanase Bleona Qerreti ishte mbrëmjen e së premtes në sheshin "Gensher" të Elbasanit, për herë të parë në një koncert recital. Koncerti vjen në kuadrin e një turi të këngëtares në rrethet kryesore të vendit dhe u mbështet edhe nga bashkia e Elbasanit. Në bulevardin qendror, rreth orës 22.00, Bleona u duartrokit nxehtësisht nga rreth pesë mijë artdashës, kryesisht të rinj e të reja dhe adoleshentë. Këngëtarja, që në fillim, falënderoi pushtetin vendor për mbështetjen e kësaj veprimtarie të parë në Elbasan. Drejtori i Kulturës, Ilirian Sulkja, tha për gazetën se, për këtë veprimtari, u akorduan tre milionë lekë të vjetër. Duke iu drejtuar publikut të qytetit, që e zbuloi si talent në fushën e këngës, ajo tha: "Unë ju falënderoj të gjithëve për mikpritjen e ngrohtë, që isha e sigurt se do ta gjeja në qytetin tim. Ndieja një detyrim moral që të isha mes bashkëqytetarëve të mi për të ndarë me ju gëzimin e papërshkruar". Për më shumë se dy orë, në skenën e përgatitur nga grupi i turneut, ku fonia ishte mjaft e volitshme, këngëtarja e njohur këndoi më shumë se 25 këngë, të zgjedhura nga albumet më të mira të saja. Këngëtarja e admiruar nga mijëra të rinj, këndoi drejtpërdrejt këngët më të mira të repertorit dhe, në mënyrë të veçantë, ato që i dhanë më shumë emër dhe çmime të para kombëtare. Bleona nuk lajmëroi ndonjë projekt të afërt në krijimtarinë e saj, duke dashur t'ia lërë surprizë publikut. Gjatë dy orëve, spektakli u drejtua plot ngrohtësi dhe elokuencë nga prezantuesja e mirënjohur Silvana Braçe. Ndërsa të ftuarit që e shoqëronin Bleonën ishin Bujar Qamili e Dashnor Diko. Kënga melodioze e këngëtarit shkodran u duartrokit, gjithashtu nxehtësisht, nga publiku. Bleona vjen për herë të parë në Elbasan pas disa vitesh që është bërë mjaft e njohur në arenën muzikore. Fillesat e këngëtares ishin vitet '90 në teatrin "Skampa", ku Bleona u bë mjaft e njohur dhe e kërkuar për artdashësit
![]()
Prá, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketë gjuhë të Perendís,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lên ai fmís;
Edhè atij i u thaftë, po, goja,
Qi e perbuzë ketë gjuhë hyjnore;
Qi n'gjuhë t'huej, kúr s'âsht nevoja,
Flet e t'veten lên mbas dore.
AT Gjergj Fishta
AMON MO TE KEQEN OKAY QEKA JOSHESE ENE SEKSI PO ME KENU A DI AJO APO TRALALA ZUNA NJE GALE......????????
Un bacio crea una bella storia d'amore, ma la poesia la rende infinita!!!!
EKSTRAVAGANTJA
Kam shumë dëshirë
t‘i vë unë djemt në lojë!
Se më thonë: - „Je e bukur!…
Je estravagantja jonë!
Tek kjo jetë estravagante!
Nga djemt e adhuruar,
rrugës kam kaluar
Dhe asnjeri s‘kam ofenduar
Unë estravagantja e juaj!
Tek kjo jetë estravagante!
Dhe pyes shpesh përse?
Të fyhem padrejtsisht
Kjo botë sa ziliqare!
Kjo kohë e padrejtësive,
dhe shpifjet e qytetit
nuk më meritonin!
Tani unë s‘jam shënjestër e "moralit"
Ato që shesin trupin,
me mua jo nuk ngjasin!
Vërtet unë jam,
estravagantja e vetme
Aq shumë e dua vehten!
S‘i trëmbem pabesive!!
Nëse djemt i gënjen mendja
se mashtrohem aqë lehtë!
Unë dëgjoj se ç'më thotë zemra
ndonse Bota ësht? e padrejtë......
vallaj o gimo ajo si merito te kendoj tekstet e tua....
me respekt bajerni
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
O GIMI SHUME I MIRE TEXSTI POR DO TE THOJA QE UNE DO IKSHA KENDUAR ME BUKUR DHE VESHJEN DO JA PERSHTATJA SIC DUHETE FALENDEROJ NGA ZEMRA
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Këtë tekst kënge ia shkrova Bleonës mbasi lexova KËTË TEMË!
ISHA unë fajtore……..
Unë fatin nuk e kam të mirë.
Por fajin vetë e kam në jetë.
Ju djem kurr s‘patët dëshirë
Që të më njihnit veç nji herë!
Edhe kur zogjt u bënë me krahë
Edhe kur lulja çeli nji gonxhe
Asnjëri djalë, mua s‘më tha
më pëlqen brune apo bjonde!?
Se nuk e njihnin dashurinë
Por fajin unë e kisha vetë!
Kërkoja vetëm bukurinë