hahahahah
une nuk e shaj nga pamja...edhe pse per hir te se vertetes duhet thene qe e ka fale plastikes pjesen me te madhe te hireve
eshte vulgare ...ne menyren se si zgjedh... sidomos tekstet...kujton se do bej sensacion me ato pacavure
hahahahah
une nuk e shaj nga pamja...edhe pse per hir te se vertetes duhet thene qe e ka fale plastikes pjesen me te madhe te hireve
eshte vulgare ...ne menyren se si zgjedh... sidomos tekstet...kujton se do bej sensacion me ato pacavure
LooooL engjellorja i bukur ky Postim :P. Sme pelqen fare biles degjova keto kohet e fundit kengen e saj "Mandarin " edhe po qeshja sepse teksti ishte qesharak edhe pa kuptim fare.Kam lexuar edhe nje interviste te sajen sdi te lidhi dy fjale edhe pakuptim nejse....
po pra kenga ishte pak a shume keshtu
me laj qenin
me bli rroba docle gabbana
uu u bera vone te parukieri
pfffff
Nuk e di sot, por me perpara ka bere prostituten.
Mesa lexova Bleona Qereti kendon neper resorante ne Germani dhe pak rendesi.
Une s'mund ta quaj kengetare Bleonen, Ngaterroje striptizmin ne piste me zerin e kengetares
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
E zhveshur .....!
Sikur te vishesh pak me teper "mbase" do ishte kengetare.
E zhveshur .....!
Sikur te vishesh pak me teper "mbase" do ishte kengetare.[/QUOTE]
Ne radhe te pare; nuk e ka ne dore veshja te tregosh se je apo nuk je kengetare.
Ne radhe te dyte persa i perket atyre qe thone se Bleona eshte silikon, kjo nuk eshte e vertete
por ai qe e thote kete do jete noj kalamo qe ka lindur dje.
se une e mbaj mend Bleonen qe kur ka dale per here te pare ne media para 15 vitesh.
gjithmone ka qene e bukur siq eshte sot.
NJEREZ MERUNI ME KETO BARESHAT E DELEVE QE JANE BERE KENGETARE,
BLEONE JE KAMPIONE ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vetem kengetare qe nuk eshte ajo!!!
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
ka plot gjera tjera qe e plotesojne si kengetareVetem kengetare qe nuk eshte ajo!!!
mjafton qe ka bagazh
Krijoni Kontakt