Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 85
    Ta haj zemren? Maska e Evi_pogradecari
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    170
    Dhe...kjo eshte e verteta...na ardhka apo sna ardhka mire...

Nje gje nuk kuptoj...Pse nuk i pranojme gjerat qe i bejme ?
    CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga Evi_pogradecari
    Dhe...kjo eshte e verteta...na ardhka apo sna ardhka mire...

Nje gje nuk kuptoj...Pse nuk i pranojme gjerat qe i bejme ?
    sepse nuk eshte e vertete, ae din pse? (ti plus i klasifikove shume racista)

1) sepse po te ishin racista sot nuk kishe pas jevgjita ne Shqiperi qe u mbush Tirana
    2) nuk i kishim strehuar jevgjitet e ballkanit ne Shqiperi (se sikur nuk mjafton qe Shqiperia eshte vend i vogel plus ne gratis pranojme humanet qe evropianet fatkeqsisht i konsiderojne mbeturina ) dhe qe dita dites po shtohen jevgjet.
    3) Po te ishim racista i kishin pushkatuar gjithe hebrenjet qe Evropa i konsideroj race jo-humane......po ne nuk e bem nje te tille a thu pse?
    4) Po te ishim racista nuk kishim me qene i vetmi shtet ne Evrope qe ka tolerance fetare
    5) Po te ishim racista sot gjithe minioritetet i kishim zhduk etj

Por si duket ti i klasifikove shqiptaret shume racista (ndoshta me se shumti ne Evrope) sepse kane vepruar ndryshe nga popujt e tjere te Evropes dhe gjithe ato qe i ceka siper nuk u desh ashtu te veprohej...dhe per ate jane shqiptaret shumeee racista

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Ore jo racisti, nje gje eshte te mos jesh, nje tjeter eshte te durosh ose te pranosh dicka.

TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    nuk ka asigjo te keqe te jesh racist(qe do te thote te duash racen tende)
    fuuuuuuuk islaaam

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Une edhe pse e urrej racizmin por ne disa pika duhet ta mbeshtes...i shoh ne Shqiperi se shume jevgjit po transferohen ne "shqiptar" dhe eshte shume e vertete dhe eshte duke shkuar si puna e Rumunve, grekve etj qe raca e tyre po zhduket dhe po zavendsohet me jevgjite.......une nuk kam deshire qe te zhduket race jone shqiptare ne ato jevgjite......
    Për këtë arsye kam cekur se i huaji që i thotë vetes shqiptar nuk mund të pranohet si i tillë.Ishte një temë tjetër ku një anëtar tha se edhe kinezin apo zezakun do ta pranojmë madje sipas tyre qenka nder i madh që kinezi të bëhet shqiptar.
    Për mua është e palogjikshme dhe shumë e shëmtuar dhe joestetike dhe fatale për kombin tonë, përzierja e rracës dhe futja e elementeve të huaja në rracën tonë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    alibaba shum racist je more ti ..po mendo per ne qe kemi zene rrez ne nje komb tjeter cfar duhet te mendoj ky komb per ne .. te na flaki se jemi rrac tjeter ...un jam rraciste po jo ne kete menyr qe shprehesh ti . ky esht mendimi im

te pershendes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2006
    Postime
    7
    hm.. racista ke kudo ..por te marrim popullin Shqiptare ne pergjithsi.. mund te them qe nuk jemi racist

Racizem--> krijimi i ideologjise, qe nje rrac tjeter esht me e mire se tjetra; dmth. krijimi i ketyre paragjykimeve ne baz te ngjyres se lekures, mentalitetit, ..etj.

qe jemi nacionalista,kete e dime ..por racizmi nuk esht stereotip i popullit shqiptar..

p.sh. gjermanet (austriaket) jane racista ..flas nga eksperienca

respect!

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    alibaba shum racist je more ti ..po mendo per ne qe kemi zene rrez ne nje komb tjeter cfar duhet te mendoj ky komb per ne .. te na flaki se jemi rrac tjeter ...un jam rraciste po jo ne kete menyr qe shprehesh ti . ky esht mendimi im

te pershendes
    Alnosa, asimilimi e humb si asimiluesin si të asimiluarin.
    P.sh. ne kemi humbur njerëz për shkak të asimilimit të arvanitasve, shqiptarve në Turqi, malazezëve etj. dhe tah nuk është mirë që këta njerëz t'i kompenzojmë me jevgj apo magjupë.
    Arbërori u asimilua dhe magjupi nuk mund t'a zejë vendin e tij kurrë.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    alibaba sa replikus qe qenke mer burr mere ma shtrruar se me kto postime qe po shof i bi te jemi ne shqipetaret si puna e grekeve

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    alibaba sa replikus qe qenke mer burr mere ma shtrruar se me kto postime qe po shof i bi te jemi ne shqipetaret si puna e grekeve
    Nuk jemi si puna e grekëve por mund të bëhemi.Nëse vazhdojnë magjupët t'i thonë vetes shqiptar, dhe të huajt tjerë përzien e bëhen lesh e lí me ne.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  4. Kënga e Gjergj Elez Alisë
    Nga Ullmar Qvick në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:29
  5. A e duan shqiptarët bashkimin kombëtar?
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •