Dhe...kjo eshte e verteta...na ardhka apo sna ardhka mire...
Nje gje nuk kuptoj...Pse nuk i pranojme gjerat qe i bejme ?
Dhe...kjo eshte e verteta...na ardhka apo sna ardhka mire...
Nje gje nuk kuptoj...Pse nuk i pranojme gjerat qe i bejme ?
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
sepse nuk eshte e vertete, ae din pse? (ti plus i klasifikove shume racista)Postuar më parë nga Evi_pogradecari
1) sepse po te ishin racista sot nuk kishe pas jevgjita ne Shqiperi qe u mbush Tirana
2) nuk i kishim strehuar jevgjitet e ballkanit ne Shqiperi (se sikur nuk mjafton qe Shqiperia eshte vend i vogel plus ne gratis pranojme humanet qe evropianet fatkeqsisht i konsiderojne mbeturina) dhe qe dita dites po shtohen jevgjet.
3) Po te ishim racista i kishin pushkatuar gjithe hebrenjet qe Evropa i konsideroj race jo-humane......po ne nuk e bem nje te tille a thu pse?
4) Po te ishim racista nuk kishim me qene i vetmi shtet ne Evrope qe ka tolerance fetare
5) Po te ishim racista sot gjithe minioritetet i kishim zhduk etj
Por si duket ti i klasifikove shqiptaret shume racista (ndoshta me se shumti ne Evrope) sepse kane vepruar ndryshe nga popujt e tjere te Evropes dhe gjithe ato qe i ceka siper nuk u desh ashtu te veprohej...dhe per ate jane shqiptaret shumeee racista![]()
Ore jo racisti, nje gje eshte te mos jesh, nje tjeter eshte te durosh ose te pranosh dicka.
nuk ka asigjo te keqe te jesh racist(qe do te thote te duash racen tende)![]()
fuuuuuuuk islaaam
Për këtë arsye kam cekur se i huaji që i thotë vetes shqiptar nuk mund të pranohet si i tillë.Ishte një temë tjetër ku një anëtar tha se edhe kinezin apo zezakun do ta pranojmë madje sipas tyre qenka nder i madh që kinezi të bëhet shqiptar.Une edhe pse e urrej racizmin por ne disa pika duhet ta mbeshtes...i shoh ne Shqiperi se shume jevgjit po transferohen ne "shqiptar" dhe eshte shume e vertete dhe eshte duke shkuar si puna e Rumunve, grekve etj qe raca e tyre po zhduket dhe po zavendsohet me jevgjite.......une nuk kam deshire qe te zhduket race jone shqiptare ne ato jevgjite......
Për mua është e palogjikshme dhe shumë e shëmtuar dhe joestetike dhe fatale për kombin tonë, përzierja e rracës dhe futja e elementeve të huaja në rracën tonë.
alibaba shum racist je more ti ..po mendo per ne qe kemi zene rrez ne nje komb tjeter cfar duhet te mendoj ky komb per ne .. te na flaki se jemi rrac tjeter ...un jam rraciste po jo ne kete menyr qe shprehesh ti . ky esht mendimi im
te pershendes
hm.. racista ke kudo ..por te marrim popullin Shqiptare ne pergjithsi.. mund te them qe nuk jemi racist
Racizem--> krijimi i ideologjise, qe nje rrac tjeter esht me e mire se tjetra; dmth. krijimi i ketyre paragjykimeve ne baz te ngjyres se lekures, mentalitetit, ..etj.
qe jemi nacionalista,kete e dime ..por racizmi nuk esht stereotip i popullit shqiptar..
p.sh. gjermanet (austriaket) jane racista ..flas nga eksperienca
respect!
Alnosa, asimilimi e humb si asimiluesin si të asimiluarin.alibaba shum racist je more ti ..po mendo per ne qe kemi zene rrez ne nje komb tjeter cfar duhet te mendoj ky komb per ne .. te na flaki se jemi rrac tjeter ...un jam rraciste po jo ne kete menyr qe shprehesh ti . ky esht mendimi im
te pershendes
P.sh. ne kemi humbur njerëz për shkak të asimilimit të arvanitasve, shqiptarve në Turqi, malazezëve etj. dhe tah nuk është mirë që këta njerëz t'i kompenzojmë me jevgj apo magjupë.
Arbërori u asimilua dhe magjupi nuk mund t'a zejë vendin e tij kurrë.
alibaba sa replikus qe qenke mer burr mere ma shtrruar se me kto postime qe po shof i bi te jemi ne shqipetaret si puna e grekeve![]()
Nuk jemi si puna e grekëve por mund të bëhemi.Nëse vazhdojnë magjupët t'i thonë vetes shqiptar, dhe të huajt tjerë përzien e bëhen lesh e lí me ne.alibaba sa replikus qe qenke mer burr mere ma shtrruar se me kto postime qe po shof i bi te jemi ne shqipetaret si puna e grekeve
Krijoni Kontakt