sa rracist jemi ne shqiptaret . jemi ne drejtime te ndryshme nga budalliku me mir thuaj se i marim cdo gje nga bishti jo nga koka
sa rracist jemi ne shqiptaret . jemi ne drejtime te ndryshme nga budalliku me mir thuaj se i marim cdo gje nga bishti jo nga koka
Ashtu mendoj edhe une se ka shum lloje racizmi.Postuar më parë nga FJORIN
1-racizmi numer nji asht nga ngjyra
2-kurse numer dy asht nga perkatsija i huej i varfer i lindjes
3-racizmi tre asht nga religjioni.
Kurse njerzit e civilizuar nuk kqyrin keto gjera, une isha ne nji mbledhe ne universitet te mjeksis ku kishte shum njerz (shuica mjek...univerziteti ishte katolik , por aq kishte harmoni mes njezve qe jam mahnitur duke ndegju diskutimin , bile flitej per porblemin e Palestines dhe jevrejve.
Te gjith kan fol e jan marr vesh. dmth
"Dija asht qels i njerzimit"
tjeter asht dashurija ...une psh nuk muj me marr nji te huej as nji zezak se smuj me jetu me te por muj me bisedu .
Me pengojn racistet e religjoneve , thuaja kan qka me shit mend se cili religjon esht i mir e cili i keq ...njerzit duhet me njoft te gjitha religjonet tani shef ku asht dallimi mres tyre = O ...asnji te gjith njet besojn dikujt i falendikujt ...i luten dikujt
Duhet te Jemi Rracista Me ata Qe Jan Rracista Ndaj Nesh.Un Nuk Flas Dot Ne Pergjithesi Por Per veten dhe Mund te Flas Un Psh Nuk Jam Rracist Per Asnje Gje.
Dio C'è
ESHTE E DREJTE ..Postuar më parë nga Neo_AS
![]()
Jemi Shume Shume.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt